37

нн

преди 8 години

САЩ отсвириха Ердуган. Стана неудобен и го подтикнаха да свали руския самолет и сега ще го сложат на местото му. Вживя се на много важен в ситуацията в близкия изток. Турция помага на ИД, а се прави на нищо незнаеща. Настъпи мотиката.

36

езичник

преди 8 години

до 48врагове. но повечето политици забравят че съществуват обикновенни хора които често не са съгласни с политиката водена от страната им. мафията на каналджите които са турци от турция и България го доказва. мюсулмани помагат на мюсулмани. как да са с европейците които не ги броят за хора?

35

Членска карта №7

преди 8 години

До АТАКИСТЗа да се почувстваш значим и начетен! Анадънму!???

34

АТАКИСТ

преди 8 години

Дядо Гого, турците показаха на стадиона какви б.о.клуци са всъщност като народ , какъв им е манталитета. Това са Изверги в душата си!

33

Дедо Гого

преди 8 години

Пичове, не се карайте 1 Спомнете си за приятелския мач в Турция непосредствено след ужасът в Париж.Спомнете си, че имаше едноминутно мълчание в памет на загиналите. И си спомнете неистовото освиркване от целия стадион. Мен това ме потресе ! Кво става ? Обикновените турци на стадиона, какви са ? С европейска или ислямска култура ? Приятели или врагове на християнска Европа ?

32

АТАКИСТ

преди 8 години

Членска карто, от тия 820 километра като извадиш 100 км колко остават? 720 ли? А защо казваш че 800 километра ги владеели кюрдите?

31

Анонимен

преди 8 години

do Atakust!Kakvi takiva neintegrirani ste bili vie ot Ataku be?Sprete s obidite kam Balgarskiq narod jdungali!

30

Членска карта №7

преди 8 години

Ами, взех я сгрешил съм с 28 км! Гръмни се!

29

АТАКИСТ

преди 8 години

до 42Членска карто, сухопътната граница между Сирия и Турция е 850 км???Викайте линейка за този екземпляр!

28

Членска карта №7

преди 8 години

До АТАКИСТИ понеже си глуповат и агресивен, каквато ви е атакаджийската порода, нека ти кажа колко е границата между Сирия и Турция, според моето око. Не по-малко то 850км. Ай, къш!

27

АТАКИСТ

преди 8 години

до Членската картаИ аз не съм се ровил в нета да науча колко е дълга сухопътната граница на Сирия с Турция, Просто видях на картата колко е дълга България и я сравних с дължината на сухопътната граница с Турция преди малко. Ами някъде 400-500 километра е границата между Турция и Сирия, предвид че знам колко е дълга нашата България. Та викаш 800 км от сирийско турската граница се владеят от кюрдите?

26

Членска карта №7

преди 8 години

До АТАКИСТВикам, че си атакаджия и повече не ми трябва!

25

Анонимен

преди 8 години

ей тези на запад се събудиха

24

Анонимен

преди 8 години

Притискат в кавички - САЩ "притискат" Анкара да спре джиадистите

23

езичник

преди 8 години

сащ си гледат тяхната политика. турция и русия също. турция играе двойна игра понеже осъзнава факта че при една религиозна война ще бъде изолирана от християнския свят. в един момент ес и русия може дасе окажат съюзници а както се знае ес е вярното куче на сащ. сащ не може да си позволи лукса да се раздели с толкова вярно куче като европа. с други думи бъдещето на турция е неясно и мътно. истината е че никой не я иска но се налага да я търпят. броя на армията в днешно време не е фактор.

22

Членска карта №7

преди 8 години

До АТАКИСТПонеже съм *** и не мога да отговоря на въпрос за 1 000 000 лв., Колко е границата между Турция и Сирия?, нито имам намерения да ровя в Гугъл, взех повод от изказване на колеги, че границата им е 900км! Ай, чиба, не мисля да те ограмотявам! Нито пък възпитавам!

21

Членска карта №7

преди 8 години

До ИСТИНАТАПовечето което си казал е приемливо и близо до истината. Само една голяма заблуда е в главата ти. Демокрация!!!??? Целия проблем по света се заключава в желанието на САЩ да изнасят демокрация. Който иска да и се кланя, който не иска, оставете го на мира, нека се оправя сам... Сигурно ще преживеят и без черен петък, Макдоналдс, хелуин, Свети Валентин, третополиви същества и други благинки...

20

АТАКИСТ

преди 8 години

до 35 Членска карто, обикновено и аз не се занимавам с т.ъпаци излишно, но ще ти отговоря: Сам си написал че 800 километра от границата на Сирия се контролирала от кюрдите. А в тези 900 километра граница на Сирия с Турция човекът с ник Истината включи и морската граница на Сирия, а не само сухопътната. Сухопътната с Турция е може би 500 км. Понял?

19

Членска карта №7

преди 8 години

Вратата на джихадистите към Турция е между Ефрат и на север от Алепо. Там където свалиха щурмовика. Останалата територия по границата с Турция е спорна и там за търговия и екскурзии не може и дума да става.

18

Членска карта №7

преди 8 години

До АТАКИСТОбикновено не говоря с атакаджии, но ще си позволя да попитам, къде съм споменал, че кюрдите контролират бреговата ивица на Сирия!?? Не ми отговаряй!