67

Анонимен

преди 8 години

Какъв удар да не са свалили Турски самолет !Бива нахалство и лицемерие ама това е върха

66

стрела

преди 8 години

Когато НАТО разбирай САЩ нападаха Югославия дори не искаха коридори и разрешение от българската държава за извършване на полети над наша територия. Нарушаваха си въздушното пространство както си искаха и това благодарение на продажните български политици.Това го зная защото все още служех в редиците на Българската армия -ПВО. Зная го не само аз а и редица, десетки офицери, но не смееха да кажат нищо. Браткото НАТО?!!!?Мислите ли че ако се наложи НАТО да избере Турция или България ще предпочете н

65

Анонимен

преди 8 години

Тия всичките - Ердоган, Местан, Нас.ан и др. подобни ... що минаха в обяснителен режим?!

64

стрела

преди 8 години

ДПС е турска партия и защитава интересите на Турция. Не се ли убедихте в това!?Докога ще търпим тази партия в България? Тя работи против интересите на нашата страна и защитава Турция, която стои зад гърба на ИД. Вървете в Турция г-н Местан и правете там политическа кариера да видим дали ще успеете.

63

Анонимен

преди 8 години

"Нарушаването на въздушното пространство и на суверенитета на която и да е държава в НАТО е нарушаване и на пространствения суверенитет на самия атлантически съюз", каза още Местан.А над 1300 нарушения от турските ВВС на гръцкото въздушно пространство ... какво е???

62

момо

преди 8 години

До TulskiСъгласен съм

61

анонимен

преди 8 години

бсп защо излиза от залата нали бяха в коалиция с дпс те не знаят ли на кой господсе кланя дпс та сега се правят на интереснибойкот на турските курорти500 години стигат

60

Анонимен

преди 8 години

Вижте картата на територията над която е минавал руския самолет. Нарушаването на въздушното пространство е просто легитимно оправдание на турция, фактически SU24 не е насочван към турска територия. Факт е, че турция лобира и използва ресурсите на ИД, нейните интереси в момента не съвпадат с тезин на Европейските държави. Инцидента е направен с цел да осуети общите усилия на НАТО и Русия срещу ИД.

59

Анонимен

преди 8 години

в българския Парламент има фракция на русия има фракция на Турция, има дори на Европа ... но липсва такава на България.

58

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 8 години

ТОЯ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА ТУРСКИТЕ ГРАНИЦИ,А ТОВА ,ЧЕ ТЪЛПИ НАХЛУВАТ ОТ ТУРСКАТА НАРУШАВАЙКИ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА ТРЯБВА ДА ВИЖДА СЛЕД, КАТО СЕ Е БАРНАЛ С ОЧЕЛКИ.

57

Anonimen

преди 8 години

Накой съмнявал ли се е,че този брадат дявол ще има друга позиция освен защита на турските интереси,каквито и където и да са те.

56

Анонимен

преди 8 години

Нещата се подреждат за Б-я. Край на "Турски паток", края на ядрени боклукджийници до Резово. Както е известно в руското управление няма руснаци. Путин и Лавров са евреи, Шойгу - фински угор. Изглежда, след като Путин се обряза миналото лято по настояване на Кадир, това е станало по шиитски обряд. Нищо не пречи, имайки предвид влиянието на Путин във вътрешнополитически план, Русия бързо да се шиитизира под егидата "Русский мир". Ще наблюдаваме сблъсък на двете най-могъщи армии на ислямсия свят.

55

Анонимен

преди 8 години

Знае се че Турция е съюзник на САЩ и че САЩ създаде тези терористи, за да си купуват евтин петрол от тях. Знае се че терористите го продават за 15 барела. С тази техника толкова години САЩ не видяха ли кой купува от тях петрол и им дава пари и оръжие. И толкова години не ги нападат.

54

Анонимен

преди 8 години

Турция използва бежанската криза за да извива ръцете на партньорите си .Ама ще види ЕС през крив макарон ,никой не ги иска

53

Анонимен

преди 8 години

МЕСТАНЧО НЕЩО АМБИЦИИТЕ ВИ СА ПРОСТРЯЛИ ДО ИДЕЯТА ДА СИ ВЪЗВЪРНЕТЕ ГРАНИЦИТЕ НА БИВШАТА ИСЛЯМСКА ИМПЕРИЯ .ТА ЗАТОВА НЕ СА ВИ ИЗГОДНИ РУСНАЦИТЕ В СИРИЯ ДА ГЪРМЯТ ПОМАГАЧА ВИ И ВАШИЯ ПРОДУКТ -ИД. ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ТУРЦИЯ Е ЧЛЕН 1 НА НАТО ОТ 52 ГОДИНА А ВИЕ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ИМЕННО ЗАРАД ТОЯ ФАКТ СЕ ЧУВСТВАТЕ МНОГО СИГУРНИ ТУК И ЛОБИРАТЕ ПОСТОЯННО НЕ ЗА БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ А ЗА ТЕЗИ НА ТУРЦИЯ...ТОЧНО НА ВАС РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ Е НУЖНА.ЗАПАДНИЯ ВЯ

52

1

преди 8 години

Местан защитава Турция, БСП Русия. Остана ли някой който да защитава България ?

51

Анонимен

преди 8 години

E как много ясно ,че ще е за спонсорите си

50

акуд

преди 8 години

местан а турция колко ежедневни регистрирани случай на нарушения има в територията на гърция и България

49

ha ha

преди 8 години

Ами че то от нато казаха че не е имало сблъсък между Русия и нато - четете между редовете бе! ТОЕСТ: туркишите са го направили на своя глава! Ответната реакция ще бъде срещу турция, а не срещу нато... МЕЖДУ ДРУГОТО: в нато решенията се взимат ЕДИНОДУШНО!!! Не знам кой ще подкрепи турция освен албания сащ и 1-2 други терористични държави...

48

Доналд

преди 8 години

Това долно ченге на снимката нещо много насериозно се е взело, та чак и мнения по теми, които не разбира почна да дава! Абе ей -, трай си,че на цяла Европа и Русия вече й писна от мюсюлманските простотии! Не разбра ли,че просто сте обречени!