182

ИСТИНАТА

преди 8 години

Тая *** ако са полицай аз съм трамвай... Да отидат да протестират пред къщите на Бойко и на Горанов вместо да блокират града и да пречат на 2 милиона човека. Истината е че в БГ-то полицай стават масово неграмотни и некадърни хора които искат по цял ден да обикалят с патрулката и да се правят на мъже. Вижте ги повечето на какво приличат... дебели чички със комунистически манталитет. Няма да забравя онази снимка със ММА боеца дето подлуди Бургас на който ушевите му носеха куфарите....

181

до ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Сигурно на МВР и МО им дотегна да изпълняват "мръсни поръчки"на управниците за тяхна сметка,а те да стоят в сянка.То всичко си има граници и търпение!!

180

до 257

преди 8 години

Една Америка,Англия,Турция,Германия.Русия.......и т.н.могат да си издържат армията и полицията и не изпитват неудобство и срам от това а представете си "Великия българин"се срамува от този факт,че има армия и полиция на която трябва да плаща.257 вземи и се гръмни!! Що за космическа простотия се шири в тия географски ширини?!?.Що за *** живеят в България?

179

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ НЕ ГО МИСЛЯ САМО АЗ.Нито защитавам, нито упреквам протестиращите полицаи, но си задавам един ВЪПРОС. В Румъния поради една трагедия от битов характер, Премиера си подаде оставката. А в България протестират тези, които поддържат реда и сигурността в държавата ни...и няма нито една оставка...ЗАЩО? ЗАЩО няма нито един от управляващите да поеме отговорността за случващото се днес, за случилото се вчера, за случилото се през всичките 25 г. безскрупулно управление за да сме на този хал

178

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ГЕРБ ДА СИ ХОДИ ВЕЧЕ!!!

177

Анонимен

преди 8 години

ДА ! ПОЛИЦАИТЕ ВЕЧЕ И ТЕ СЕ ИЗРОДИХА. ИСКАТ МНОГО ДАВАТ МАЛКО ! НО ЗАТОВА ТЕ ВЗЕМАТ ПРИМЕР ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ КЛАСА. ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА НИ ДАВА ЕЖЕДНЕВНО УРОЦИ ПО НАГЛОСТ ,АЛЧНОСТ И БЕЗНАКАЗАНОСТ. И КОЛКОТО СИ НА ПО ВИСОК ПОСТ ТОЛКОВА ПО-ВЕЧЕ СА АЛЧНИ И ТОЛКОВА ПО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЧОВЕШКИЯТ МОРАЛ И ЧЕСТ !

176

Анонимен

преди 8 години

Българските милиционери са хора които не се справят със задълженията си, престъпността у нас вместо да намалява бележи постоянен ръст. Не изпитват ли поне малко неудобство да искат всички привилегии за себе си а други да им вадят парите. Това че по стечение на обстоятелствата носиш пищов на 3адника си не ти дава право да се разпищолваш и да искаш всичко за себе си за сметка на раята чието единствено задължение е да те издържа до гроб.

175

от Анонимен

преди 8 години

Не ми пишете минуси ,защото" НИТО СТЕ МИ НА СВИРНЯТА,НИТО СТЕ МИ НА УСТАТА". Работил съм и в лекарски среди и в учителски среди и знам как стоят нещата от психологична гледна точка и от морална и финансова , наясно съм със мисленето на един лекар и на един учител.

174

Шаран_БГ

преди 8 години

Щом една държава не се грижи за хората, които поддържат реда и сигурността в нея, това не е държава. Министър Горанов явно е скаран с елементарните постулати при управлението на държавата. Той ,като кон с капаци, се е втренчил само във хазната - друго не вижда, не чува и не мисли с главата си за последствията. Ако всичките му деяния са с одобрението на цялото Правителство - то това не е правителство !! Жалко за тази държава....

173

Анонимен

преди 8 години

Влади Горанов май е г::::ей, а? За Да направи тази простотия е за да го псуват хиляди полицаи с познатото ...в г...а.

172

Анонимен

преди 8 години

Във вторник слушах професор Вучков,как се пенляви за заплатите на лекарите,че били малки а носели голяма отговорност.Да му кажа на професора,че почти всеки лекар си има частен кабинет и паралелно с това работи и в държавна болница.Нека да изчисли какъв доход има един лекар.За отговорността за ,която говори професора, една даскалица има повече отговорности,защото тя не е свикнала със СМЪРТТА и ако на нея и се случи нещастен случай с някое дете ще е в по-рискова ситуация отколкото един лекар.

171

.

преди 8 години

Kogato te oberpaOatroni i glupt ... bil maluk niamalo smisul , kogato zaloviat romlqnin go gledat kato pisano qice , obikalqrt sus stop partroni i gluposti , zashto ne protestirat sreshtu tia neshta , a vechno za para kogato horata protestiroat za promeni v promiana , gi psuvat i prebivat bez ogled na jeni i vuzrastni hora , za kakvo da gi odkrepiam , da im plashtat poveche za goreizbroenite svinshtini ? Edna hubava podkrepa sus sopi zaslujavat.

170

Priest

преди 8 години

Лекарската заплата все още е под 600 лв на месец. Учителската, дори по-ниска. Разликата с полицаите е, че лекарите и учителите могат да заработят нещо настрани от основния си трудов договор, при това легално. И да си изкарат нещо отгоре. Полицаите не могат да го направят легално. Всичко, което получават е това. При това ги бият, стрелят по тях, а властта дори си измива ръцете с тях. Е, кой е виновен ?

169

Priest

преди 8 години

Нямате право да обиждате полицаите, след като сте търпяли вече 6 години ГЕРБ. Това е. Простичко казано. Не може да очаквате полицаите да ви работят за пари, за които и "сирийски" бежанец не би се хванал на работа в България. А на всичкото отгоре имате и изисквания към тях, да са честни, да няма корупция, да са светци с една дума. Е, ясно е, че вие, българите сте ангели, света вода ненапита.

168

Дидо

преди 8 години

Никой не казва че полицаите и военните ,работят на ненормиран работен ден.Във всяка частна фирма надработеното се доплаща веднага.Ако решат полицаите и военните да си направят една равносметка за дадените отгоре работни часове може и да се окаже,че за 20г.служба тези 20 заллати на които се удря и голям данък не могат да покрият и половината от дадените работни часове които са дадени извън работния ден.Така,че на никой от частния или държавен сектор няма да му е приятно да не му се заплати надраб

167

ha

преди 8 години

странното е че преди няколко дни имаше изказване на Меркел за някакви проблеми на балканите и другото интересно е че отслабването на структурите на МВР И МНО според мен ще е благоприятно за бежанския поток при нас се клатят силовите структури в съседна държава правителство подава оставка прекалено много съвпадения се нареждат и въпроса не е какво ни мислят а ние какво ще направим а на онези които плюват ще кажа мненията са като зад..ците всеки има по едно и си го носи

166

kk

преди 8 години

Ako sme narod trqbva da podkrepim polizaite i da izmetem tezi prestapnizi ot vlasta,ne vijdate li nakade vodqt darjavata sasipvat dvete instituzii koito krepqt darjavata ,armiqta i poliziqta, okolo nas sveta se gotvi za voina nie sme si svalili ga6tite,koi 6te ni za6titi koi.

165

ББ

преди 8 години

Цецо, май е време да бегаме, а?

164

Бай Ставри

преди 8 години

Хайде, Бочко, чакаме те с нетърпение с това дебело такова да ни освежиш живота в кирията.

163

поддръжник

преди 8 години

Не знам колко от Вас /граждани на РБ/ са на разположение 24/7 във всякакви условия? Колко от Вас при бедствие вместо да са с близките си отиват да помагат на хората в нужда? Колко от Вас нямат право на втора работа и си плащат консумативите и работното облекло за да работят, работят при тежки условия на труд и т.н. ?! Колко?! Жалки сте! Днес са полицаите, утре сте ВИЕ и все заради угояването и личните интереси на други /хрантутници, памакар и не охранени/