63

българин

преди 8 години

Жалко за убития човек. Жалко въобще за убити хора. Учудващо е, че българският садист Бойко Борисов, който обрича на смърт българските пенсионери, защото ги мрази, се прибира от Брюксел заради афганистанчето, а когото уби ЧАКЪРА пак в този край се прави на умряла лисица. Как ми се ще да има възмездие.

62

А

преди 8 години

ДАЖЕ И ДА НЕ Е В ЕС БЪЛГАРИТЕ СА ДЛЪЖНИ ПО КОНСТИТУЦИЯ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА НА СТРАНАТА...А ТАЗИ ОРДА ВЪОРЪЖЕНИ УБИЙЦИ ,КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ СА МОЖЕ ДА НЕ СА АФГАНИСТАНЦИ А ДА СА ОТ ИСЛЯМСКОТО ДРУЖЕСТВО..НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ ИНАЧЕ ЩЕ НИ ИЗТРЕПЯТ КАТО ЗАЙЦИ..А ДАЛИ НЯМА НЯКОЙ БЪЛГАРИН УБИТ И ДА СЕ КРИЕ..??????????

61

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 166. Не им е слаба подготовката а ги е страх да стрелят! Както каза някой по надолу, едно време пиле не можеше да префръкне, ама часовия беше неприкосновен!!! в истинският смисъл на думата...

60

бивш студент

преди 8 години

Награда за героя! Работата им е да ни пазят с всички средства. Надявам се политиците и прокуратурата да не разкъсат на парчето граничаря, а да го наградят. Но всичко е политика и не се знае това момче какво ще отнесе заради това, че си е свършил работата. Какво би се случило в САЩ ако група от 40 мексиканци се опитат да влязат нелегално в САЩ и окажат съпротива при задържането? ... Щеше да има 40 трупа.

59

Към ЕС

преди 8 години

40 човека с оръжие , защо не ги застреляхте бе, да се разчуе от Брюксел до Турция, та да се знае , че в България не се влиза !И да не се спори че България трябвало да пази сама границите си , защото е и на ЕС граница, обаче да не дават пари .Е така България е била 500 години под Търско , а те са се правили на разсеяни !Някой друг да обира тиранията , а те с тираните !

58

Анонимен

преди 8 години

Слабичка им е стрелковата подготовка на нашите, слабичка. И да им се дадат поощрителни награди за добре свършена работа! Държава се охранява със сила, не с блага дума!

57

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли как се пазеше границата ни преди 89г.? Пиле не можеше да прехвръкне! А сега сме разграден двор. И Турция ще ни пази според тиквата!!! Все едно вълка да пази агнетата.Трагедия.

56

БОКО

преди 8 години

Разбързал се тиквата,да си вземе РПГ-то,той знае как се стреля по хора

55

Анонимен

преди 8 години

Със Шенгенен и без Шенген България била длъжна да ябва пази границата ?Е видяхте ли до къде я докарахте с кланянето до сега на Брюксел. Ами какво ще разпределят повече в България ( не ги приемайте.Някой беше казал преди : граница се пази , като стреляш ?? Иначе ги товарите за Брюксел ..

54

Анонимен

преди 8 години

PARVO STRELIAI,A POSLE RAZPITVAI

53

Анонимен

преди 8 години

Тиквата за къде се е разбързал. Нали дюнерите бяха гарант за национална сигурност!

52

Луцифер

преди 8 години

На 30 км.в страната...,,опитали се да влязат,,. Смехорий .

51

Анонимен

преди 8 години

Sapo4va se uj turzite ni pasat turzite schte vsemat miliardi a bG bedna i schte ni ubivat. Voinizite grani4ari i tn mnogo vajno bB se vraschta v bG i kakvo ot Tova ba4varova bila li e na granizata ili spi tasi Jena da si hodi ne e sa Minister

50

dr. M. Mihneva

преди 8 години

' Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани за пране на пари в Лихтенщайн! '

49

Българин

преди 8 години

Почна се. Вече ще спрат да идват... Бай Тошоо... една радостна новина за теб!

48

Анонимен

преди 8 години

Че терористите знаят че тук на власт е ислямистката коалиция бостан и затова прииждат на талази...

47

Анонимен

преди 8 години

mnogo dobre se natresahte v es i nato sega shte doide den naroda da vzeme neshtata v svoi race a vie vsichki v zatvora kraino vreme e ...

46

Дядо Петър

преди 8 години

"Бойко Борисов напусна тази нощ заседанието на Европейския съвет в Брюксел. . . . ."Гонела го е скуката, горкия, че нищо не им разбира на ония като си говорят.Пък и камерите нали го показаха, как се бута да се целува с всички, пък който го е гнус, да го тупа по рамото.А иначе по "Хоризонт" току що казаха, че бил убит от "рикоширал куршум при СТРЕБЛА ВЪВ ВЪЗДУХА".Въздухарски истории, общо взето.За ***-шарани като нас.

45

vivian

преди 8 години

Искам 40 въоръжени нелегални афганистанци да се опитат да влязат в Унгария ....тогава ще бъде интересно ...

44

Спокойно !

преди 8 години

Измежду бежанците идващи в България вече има и двама американски пилоти. Настанени са в Разпр.център в гр. Елхово. Това означава, че има много голяма вероятно президента Путин на отправи Новогодишното си послание към руснаците от Белия дом, а в същото време в краката му, на каишка ще тупа опашка пазача на бай Миле.