36

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново ... Същото кречетало.

35

Анонимен

преди 8 години

И рече Боко:''Искай и ще ти бъде дадено,ама не и ако зависи от Цецо''

34

Анонимен

преди 8 години

Бойко като казва началника, има предвид себеси, та нали нашия бог е бил Тангра, след това буда- боко тиквата! Може и батман, както някой го наричат

33

гербист-столичан

преди 8 години

Добре се вижда, че сме ценени в ЕС. Да се види, че ние сме Граждани за Европейско Развитие на Балгария, че това е пътя напред по прехода и реформите.Добре щеше да бъде и г-н Плевнелиев да присъства на визитата.

32

Анонимен

преди 8 години

браво боко , къде е Европа без тъмни балкански субекти.

31

Анонимен

преди 8 години

Бойко бих го сравнил с дякона Левски, напротив много повече; има черен колан по карате, най добрия на футбол, тенис, но зъзнат ли му от американското посолство се превръща в плевнелиев!

30

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Браво на г-н Борисов за визитата на височайшия гост. Да се види колко сме ценени в Европа, и че следваме евроатлантическия идеал.Колкото до Шенген, рано е още, има да настигаме Европа, има още преход и реформи да правим. Някой ден ще сме готови за Шенген, но все още има да вървим по пътя на прехода и реформите.

29

Сандо

преди 8 години

проблема за Шенген не са границите а самите българи - пълно е с кви ли не екземпляри и ЕС не иска да ги пуска да щтъкат без да бъдат контролирани

28

Сети се ЧУГУНА

преди 8 години

С истински скандал приключи програмата "Ехото на Украйна", която е част от прозападната "Ехото на Москва" и се излъчва по украинската Нюс 1."На фона на Путин, Обама и Порошенко, простете ми за израза, са две ла*на", каза жената в ефира. Изказването ѝ смути водещия Ганаполский, който сподели, че не е очаквал такива обиди в предаването и добави, че няма да позволи друг такъв подобен случай."Това е констатация", коментира зрителката и завърши разговора, а Ганаполский обеща, че сложи телефонът ѝ в "черния списък" с позвънявания.

27

WTF ??????

преди 8 години

А тогава защо искаше "горещи точки" от Меркел? Или той изобщо не е разбрал какво са го питали, клатил е голямата тиква и е мънкал YES, YES !Боко е трагичен управник и позор за Родината. ФАКТ !

26

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко! Мачкай комунистите и атакистите!

25

Анонимен

преди 8 години

ЕС е колония на САЩ-така че се срещнали две кукли на конци-чудо голямо...

24

ga

преди 8 години

Скочи за прегръдка ли? Докога" лошият материал", работил и внасял достатъчно средства за нормални пенсии, както и данъци ще чака да се увеличат пенсиите?

23

Сети се ЧУГУНА

преди 8 години

Другари, назначаваме ви за милионери!, с тези думи Андрей Луканов събрал между 150-200 души избрани стопански кадри на среща в Българската индустриална и стопанска асоциация пред ноември 1989 г. На нея той огласил правителствено решение държавни банки да кредитират определени фирми. Това съобщи пред Тази неделя на bTV един от облагодетелстваните Иво Недялков, известен още като създател на фалиралата Ийст Уест Интернешънъл Груп.По това време Огнян Дойнов бепредседател на асоциацията. Андрей Луканов току-що е напуснал поста на министър на външната търговия.

22

Георги

преди 8 години

Ама защо не ги настаниш и в Банкя ? Толкова са умни и интелегентни , приеми ги във Министерски съвет , а може и в Бояна. 25 години държавата се управлява от дупедавци и никой не иска мнението на хората. Тези господа от ЕС докога ще ни "наставляват " как да живеем? Щом като за всичко ще ги питаме тогава да се разпусне правителството и да идва АТАКА , коята няма да цепи басмата на чиновниците от Брюксел. Какъв ден на независимостта честваме като сме по-зависими от Белчо и Сивушка?

21

Анонимен

преди 8 години

До ЧичеМойта не знам ,къде е,но знам ,къде е твоята

20

Анонимен

преди 8 години

Ех, тоя бойко голям мъжкар, само да не му звъннат от Американското посолство, че веднага ще смени мнението! И веднага в него мистър Бин заговаря

19

Чиче

преди 8 години

Външната политика е сложно нещо. Комунистите незнята жените им къде са в момента ама тръгнали да коментират Боко.

18

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ са си милиционерското БСП и като членски състав и като идеи. Толкова ли не познавате хората по места. Освен няколко ренегати от СДС всички са или бивши членове на БКП/БСП или от семейства на такива.

17

17 до 22

преди 8 години

"Ами Герб примерно произхождат от бивши членове на СДС и НДСВ" - и я погледни точно тези СДС и фалшивото "царско" от къде идват? Всичките им "виоки" членове - без изключения. Само недуразумението "цар", дойде от вън, като пълен фигурант - само за декор и според слуховте - за да покрие "финансовите си несполуки" свързани с хазарт.И като погледнеш назад той, за това и "слушкаше" .