21

Анонимен

преди 9 години

doyde krayat na pkk zatova podpalvacite ot izrael podskachat sa kakvili ne propagandi kato dboreca na Erdogan i tnn.

20

Анонимен

преди 9 години

За турците всички казват - Дойдоха като аслани, а си тръгнаха като на..рани.

19

:)

преди 9 години

Този на снимката го изгони лично, президента на кюрдите в Ирак,той може да проси някъде нещо, за друго няма сили и подкрепа :)

18

Анонимен

преди 9 години

До НФБТе си имат автономна зона в Ирак, с президент и премиер,който иска държава - да се изнася в Ирак :))))

17

Анонимен

преди 9 години

Като гледам коментарите турците друго може да не могат, но да се фукат ги бива.

16

:)

преди 9 години

До дасдасТова което твърдиш е вярно, Но Путин и Ердоган не са кукли, напротив по свой си начин са други кукловоди, затова ги ненавиждат, но руснаците и турците в цялата си история - никога не са били кукли и никога няма да бъдат, противоречи на генетичната им структура,предпочитат да са мъртви отколкото кукли :)

15

НФБ

преди 9 години

До ПКККюрдите имат право на собствена държава както Палестина

14

Анонимен

преди 9 години

Най ми е кеф като видя турците как се радват, че ще пекат някого жив. Ми то вълкът козината си мени, но нрава не.

13

Анонимен

преди 9 години

tezi cionisti masoni se zadaviha pred ERDOGAN i sega za pregovori govorqt soriii veche turskata agentura ne e kakto predi namiragi pod kamak

12

Анонимен

преди 9 години

До дасдасСветовната мафия също иска терористичните организации да нахлуят в Европа.. но за това си има време първо ще падне Турция чак тогава ще дойде ред на България, а като гледам няма никаква армия

11

Анонимен

преди 9 години

До :)Руснаците казват - паживйом увидим. Ердоган направи грешка и ще плати

10

дасдас

преди 9 години

Кукловодите правят каквото им кажат, в момента няма никое правителство което да не е кукла на световния ред. Правят това което им кажат.. да не мислите, че никой политик не знае за новия световен ред ли? Знаят по-добре от нас но се правят на ударени защото са кукловоди !! И тези терорситични организации са за разделяне на държави. Можем да дадем пример Сирия, Либия, Египет.. кой следва Иран или Турция

9

Анонимен

преди 9 години

Пещернякът говори за преговори, а всъщност няма сили да изпусне стомашните си газове,жалка работа

8

:)

преди 9 години

Този на снимката е човек на Меркел, а турците ги трепят като яребици,и ги пекат на няколко хиляди градуса :))))) А Ангела реве със слонски сълзи,но е безсилна срещу Ердо лудия- както го наричат германците :))))

7

ПКК

преди 9 години

Нека се свика международна конференция, която най-после да реши въпростс с болният човек на Ориента т.н. Република Турция. Тази дивашка средновековна държава всеки ден убива по варварски начин десетки граждани на окупиран Кюрдистан.Миналата седмица група башибозуци нападнали кюрдско село, заловили жителите му повечето жени и старци и след традиционното изнасилване на жените избили всички с автоматични откоси.

6

:)

преди 9 години

Турция е на косъм да излезе от НАТО, преди 10 дена ердоган беше в Китай,преговаряха и за съвместно изграждане на ТУРСКИ противоракетен чадър, и ракети с обсег над 2500 километра, Китай даже са съгласни да дадат всичко като без пари, заедно с патентите и цялата поточна линия за производство :)))))СВЕТЪТ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ :))))

5

:)))))

преди 9 години

КЮРДИТЕ НЕ СА ПКК :)))))ТОЗИ НА СНИМКАТА НЕ ГО ИСКАТ 80% от кюрдите в Турция,кюрдите в Ирак му казаха да си събира парцалите и да се маха, каза му го лично ПРЕЗИДЕНТА НА КЮРДИТЕ В ИРАК, Кюрдите в сирия ако го пипнат няма да се отърве жив,ЗА КАКВИ ПКК и КАКВИ КЮРДИ ГОВОРИ ТОЗИ ПЕЩЕРНЯК :))))))Все едно да кажеш, българите са Волен Сидеров и АТАКА :))))ПРИКАЗКИ ОТ ЩЕЩЕРНЯЦИ :)))))))

4

:)

преди 9 години

До УйвидекТурция е 80 милиона, от тях 50 милиона са Ердоганчета,Ердоган управлява теърде дълго - 13 години, и ДУХЪТ ИЗЛЕЗЕ ОТ БУТИЛКАТА,НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ на 80 % са млади Ердоганчета,Връщане назад НЯМА, поне в следващите 50 години,Независимо дали Ердоган го има, или няма :))))))А този на снимката изгуби 80% от базите , центровете, оръжията, парите и наркотиците си,а 50 % от хората му са МЪРТВИ, останалите 50% бягат панически,САМИЯТ ТОЙ ИЗБЯГА В ИРАН:))))))Да върви в АДА :))))

3

кои

преди 9 години

До вие питатеКои сте вие?

2

Уйвидек

преди 9 години

Ердоган да се готви за бъбречна недостатъчност, инсулт, инфаркт или някаква друга бърза смърт. Това, при положение, че кюрдите си изиграят правилно картите и станат стратегически партньор на американската демокрация... :-)