29

Анонимен

преди 9 години

а аз искам шествие против наглото безхаберие на полицаи и съдии

28

полицай

преди 9 години

Другарю червен *** наречен полицайка , никой не иска да се бие с полицаите , а просто да си вършат работата. Как може в Европа да работят до 60 години , а нашите не могли до 52 г. Като не могат да напускат МВР , ще дойдат млади и работливи хора.

27

полицайка

преди 9 години

Искам да видя някоя от всички тези компютърни мишки, коментирали по-надолу, как ще отиде да набие някой полицай. А когато им се случи нещо при кого ще отидат да им избърше сълзите и сополите? Нали при същите тези полицаи бе, "смелчаги"?

26

сд

преди 9 години

Корупцията в КАТ е 100% това полиция ли е ? Заради тях са и убитите по пътищата никой няма уважение на корумпирано ченге,закона губи всякакъв смисъл

25

Анонимен

преди 9 години

На кой са нужни тия мърди бе в Япония на 100 000 човека се пада 1 полицай туй каква хранилка за полицаи или европейска държава.

24

Рос Нюз Надзор

преди 9 години

Нагли! Никаква солидарност с останалия народ, който им плаща заплатите и пенсиите, отделно получават по 20 заплати като се пенсионират. Освен това не виждам и да им е толкова тежка работата, че да се пенсионират на 45г тея търтеи, по цял ден нагъват баници с боза в патрулката и не вършат никаква работа....

23

Анонимен

преди 9 години

Кой им е нарушил правата договора е за 20 г. оттам насетне или подписваш нов или не подписваш, избора си е твой. Защо тия мърди не са на работа, да се уволняват дисциплинарно.

22

Анонимен

преди 9 години

Имат ли договор за 20 г. имат защо не са на работа питам викайте жандармерията и да ги почва с палките.

21

сд

преди 9 години

А кога ще спре корупцията при полицаите,де факто ползата от тях е равна на 0.Единственото което правят много добре е да пазят парламента и ромите

20

Анонимен

преди 9 години

Тия тарикати искат пенсийка на 40 години и след това да бачкат като нощна охрана някъде.Като са такива тарикари:1.Спира им се пенсията ако започнат рабта след пенсиониране2.Пенсионират се на 65 години, ако не ги кефи да напущат немедлено

19

художника

преди 9 години

Има хора в системата на по 55-60г. и като ги попиташ що още са там, а не са се пенсионирали, отговора е: - Най-добрата пенсия е работата.Хем искат да си остане старото положение, хем като стигнат годините никой не иска пенсия, за да е по-дълго на държавната хранилка.Ако съм на мястото на министъра, ще им уважа искането, но щом навършат 50г. ВЪН и договорите да им се прекратяват автоматично.

18

Анонимен

преди 9 години

Какви полицаи са тия мърди бе който ги хване той ги бие поплювковци, могат да се дрищят само на някой протестиращ тинейджър дето не си знае правата.

17

тръъъъъъъъътт

преди 9 години

А бе то хубаво, че протестират, ама не ми е ясно кой ще ги млати с палките. Нали си спомняте преди година и половина какви ограждения и колко униформена *** бяха струпали да пазят *** от нс.

16

Анонимен

преди 9 години

Бе на тези омразната крадлива и продажна олигархична мутрокомунистическа власт като виде дебелия ще пусне фандък ама за народа няма има ***.

15

Анонимен

преди 9 години

Да излиза военна полиция и да им отупа гърбините. Да видят как е от другата страна.

14

психолог

преди 9 години

С тези т.н. протести се видя истинското лице на полицаите . Нищоправене , но запазване и увеличаване на превилегиите . Жалка работа .

13

Valq

преди 9 години

Kato nedovolstvat da napuskat sistemata

12

нане

преди 9 години

*** безочието.

11

Анонимен

преди 9 години

Ясно се вижда, че са там единствено да прилапат пенсията някаква работа да са свършили.

10

Анонимен

преди 9 години

Логика на полицай, сключен е договор за 20 г ама той си мисли че ще работи 25. ами не си длъжен да работиш 25 след 20 г си тръгваш и тоя ще разкрива престъпления да се уволняват тия .Крепостния селянин си е с мислене на крепостен селянин да ги закрепостяват да работят по 90 г да им дойде акъла.