10

Анонимен

преди 9 години

Междувременно, Гоце не казва и 1 лоша дума за Москов, а напада министър Ненчев !Дано на Радан Кънев му светне поне малко в главата за този факт и събере 2 и 2 колко прави !

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти си на лепило, ***

8

Анонимен

преди 9 години

А бре интересно как още през 70 те години, Луи дьо Финес усмива именно тази здравна система във филмите си, а ние наложихме тази система сериозно за тачене на пари.

7

Анонимен

преди 9 години

А АЗ ПОЗДРАВЯВАМ МОСКОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИ И СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКО ДА Е В ПОЛЗА НА ПАЦИЕНТИТЕ. И ТАЗИ ИДЕЯ Е ОК !

6

Анонимен

преди 9 години

Не министър Ненчев трябва да си ходи, а МОСКОВЕЦА, който закрива болници и диспансери в момента и съсипва хиляди човешки съдби !Междувременно, МЪЛЧИ като ГРОБ за ЧУДОВИЩНИЯ монопол НА ЗДРАВНАТА КАЦА !НАЛИ УЖ СТЕ "ДЕСНИ" БРЕ, И УЖ СЕ "БОРИТЕ С МОНОПОЛИТЕ"??На изборите ще научите отговора на излъганите си избиратели, с които се изгаврихте!

5

...

преди 9 години

Навремето си ги пройзвеждахме, ама сега сме евро интергрирани и трябва да си ги купуваме...

4

Анонимен

преди 9 години

Москов е пълен психар. Не мога да разебра медиите защо толкова му лакейничат. Предполагам че имат интерес.

3

Анонимен

преди 9 години

"Ще си купуваме скъпите лекарства заедно с Румъния за по-евтино"...Защо са ни скъпи лекарствата? Бедни ли сме? Не сме бедни - нали сме западноевропейска модерна евроатлантическа държава. А, момент, сещам се защо - виновни са комунистите които за 45 години изпразниха здравната каса.

2

Анонимен

преди 9 години

Българинът трябва да разбере, че здравеопазванено при пазарната иконимика е бизнес както всеки бизнес. Лекарят предоставя услуга както адвоката, кебапчията, собственика на казино. Който е способен, кадърен, работлив може да си плати по-качествена услуга, а който е мързелив, неквалифициран или пък е кфалифицират но професията му не са търси на пазара и е беден той не може да си позволи качествена услуга - така е най-справедливо защото демокрацията е най-висшето постижение на човечеството.

1

vesko02

преди 9 години

Колкото по неясно,толкова по добре