86

Анонимен

преди 9 години

Полицията винаги се държи с всички като ***. Докато родната полиция не се научи на обноски нещата няма да се оправят.

85

Анонимен

преди 9 години

Някой да не би да се е заблудил че има министър на МВР -всичко командва любителя на магнолии ,кака Руми само изпълнява !!!!!!!!!!!

84

BG IZMET

преди 9 години

До АнонименIMA LI CHOVECI VA BALXARIA ILI SAMO TOZI DOBITAK

83

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 106Има, и не само на МВтР, ами и на МВнР и на МФ и т.н. Той нали за това е първи министър.

82

Анонимен

преди 9 години

журналист, милиционер, журналист, милиционер, журналист,милиционер = TV7

81

Край

преди 9 години

Няколко пъти вече обяснявам - върхушките на ВСИЧКИ ПАРТИИ папкаха от КТБ и всички тези юнаци братя българи имат своето място в затвора. Или го проумявате и раздавате справедливост с жълтите павета или стрижене и доене до безкрай приспивани от уж кардиналните различия между Станишев и Борисов, Сидеров и Бареков, Доган и местан и ...

80

Анонимен

преди 9 години

банката в ликвидна криза,ДПС събаря правителството,подава топката на ГЕРБ,всичко се замита,виновен е филанкишията

79

do 96

преди 9 години

..no ne govori ot nache ime...a do naesen ne se znae....

78

Анонимен

преди 9 години

Интересно, премиерът има ли право да разпорежда на МВР ?

77

Анонимен

преди 9 години

Главния секретар МВР ,е ръководил операцията,отнесоха го мишоците(А кой е наредил на главния секретар)

76

Анонимен

преди 9 години

Cuda se genata ot snimkata kolko razbira ot policeiska rabota che dava ocenki...e sega veche se vida koi kagruva v MBR- BB.

75

Анонимен

преди 9 години

До КрайА Бойко трябва ли да влезе в затвора след като по негова време накараха държавните предприятия и учреждения да имат влогова в КТБ

74

Анонимен

преди 9 години

Комунистите имат 1000 гряха,но КТБ си е ГЕРБ-ДПС далавера,най-голямото наливане на пари и огромните раздадени кредити,са по Бойково време

73

Край

преди 9 години

Аферата КТБ слага кръст на идеята за демокрация в България. Ако подобна кражба на народни пари се случи в Швейцария - политиците от всички партии ще ги избесят по стълбовете. Българите не разбраха как ПАРТИИЦИТЕ заедно с усложливите журналисти ги обраха. Върхушките на Герб, БСП, ДПС , че и реформаторите и Атака чрез КТБ откраднаха от вас милиарди. Следствена е само една чиновничка от БНБ - защото не била опражнила надзор върху банкера Ц Василив дето си пееше по купони с началника и.

72

Палячо :)))

преди 9 години

Песничка :"Днеска в детската градина, ток удари двама трима,две дечица веселушки светнаха кат крушки,зън, зън,зън-зън-зън , светнаха кат крушки " Ха-ха-ха-ха-ха-хаааааааааааааааа

71

Край

преди 9 години

Станишев също ползваше схемата КТБ и за краткото управление на Орешарски даде България на концесия на ДПС /респективно Пеевски със фирмите си/. 7г. при първоначално строг режим заслужава.

70

Край

преди 9 години

Това че Борисов се разбираше много добре с Пеевски, Ц.Василев и Бареков в първия си мандат знате всички нали. Това че ТВ 7 го венцехвалеше всеки новини като премиера слънце помните ли. БОРИСОВ е част от аферата КТБ и то една от най-важните. КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ КАК ВИ СТРИЖАТ И ДОЯТ заслужавате това да се повтаря до безкрай. Природата не позволява да си глупав.

69

Край

преди 9 години

Политици от всички партии заедно с телевизионерите в завера ВИ задигнаха едни 4млрд лева под носа и Българския народ вместо да им избие зъбите с жълти павета и да напълни затворите с тази *** не разбира врътката. В първия мандат на Борисов - всички държавни пари бяха задължително държани в КТБ от където изчезнаха в сякакви посоки и проекти / вкл. ТВ 7/. А да ви кажа държавните пари се държаха там безвъзмезно - този дето беше го решил - нищо не са му дали???.

68

tsotsomanski53

преди 9 години

Бойко винаги знае какво прави!11 поредни нокаута срещу БКП-тата, наесен е 12-ият!

67

Анонимен

преди 9 години

това е акция за сплашване, а не за връщане на заеми! никой не коли кокошка, която може да снесе златно яйце! все едно банката да разруши ипотекираното жилище, вместо да го продаде! някой иска да сплаши някого!