18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТази статия кой си я плати?И с каква цел се пише?Включая тази снимка,която изобщо не е на хора от университета.Не мисля,че изобщо тази статия има общо с истината.Журналисти, много огладняхте ,до такава степен ,че даже информацията е мъглява и източниците ви,цитирани тук са бегло изразени.Пълните си вестниците с фалшиви статии ,за да си докарате днес насъщния!

17

bros

преди 9 години

За , дето реват за нефелната наборна служба - алоо, льольовци, цяла година и отгоре ми загубиха тия ***. Убу, че имах късмет да живея в интересни времена, инак да съм ги поразредил след некоя стойка. Помня, в Д. Митрополия, точно Виденов падна и ни инструктират - по два пълнителя и укротявате плйеинската тълпа. Чаках го тоя момент с нетърпение. Колко можех ченгета и *** щях да ошушкам...Инак, за протокола - и пъртини през 1м сняг съм бил, куче съм готвил, в панделата за ОВС

16

Анонимен

преди 9 години

Каква казарма какъв войник каква армия бре???? Аз хванах предпоследният набор от наборниците- влязох 2006-та септември , излязох юни 2007-***. Последните мисля се уволниха септември преди да се закрие армията за наборници. За тия 9 ,месеца съм изстрелял един пълнител с калашника на едно военно учение и това беше. И какъв войник тогава се пишеш???Пълна пародия. Наред с това простотиите си вървят....накъдето и да се обърнеш половината *** в редиците.

15

бай брадър

преди 9 години

Какво друго да очакваме от овенните. Една година от живота ми премина в тая върховна тъпотия наречена армия. По-големи комплексари като се замисля не съм виждал, че и повече не съм виждал, там са се събрали на едно място все отбор ***.

14

партиен член

преди 9 години

П оделение 32410 Разлог.Секретно -ракетно водеха го елитно.2 г.изгубено време в най хубавите години на човек.Трябваха ни часове да се придвижим на 5-6 км в местноста Бетеловото.Половината техника закъсваше .За 2 г.поне видях какво е простотия.Боя за обувките нямаше но за лъскане на бордюрите винаги намираха.*** *** ( не всички старшина Куков беше от малкото добри военни) се изживяваха като генерали но без акъл.Благодаря но, такава армия не е армия.Носталгията е в младоста . Загубени 2 г.

13

Анонимен

преди 9 години

DA SE ZAKRIE VEDNAGA TAKA NARECENIA VOENEN UNIVERSITET.TOVA E KOTILO NA PRSTAPNIZI,

12

бивш войник

преди 9 години

Имах "късмета" да хвана последния влак на наборната военна служба през 2005-2006г. ( до колкото си спомням)Служих в Банско и станах свидетел на нещо нечовешко за една съвременна държава. Новобранците се посрещаха като чели са някакви престъпници ( с викове, крясъци, закани за какви ли не сексуални приключения), в последствие като се почнаха едни сватби, то не бяха "оркестри" то не бяха булки. Който твърди че в казармата се става мъж, мога да кажа че не е прав, там ставаш ***.

11

Анонимен

преди 9 години

БСП ПАБЕДА, ДРАГАРИ!!

10

ДС

преди 9 години

Като знам какви шапшали стават военни ПАЗИ БОЖЕ.

9

Анонимен

преди 9 години

Идеални са за пушечно месо...Или за учебни стрелби по тях...Ама те на са виновни-просто за това са планирани от великите натовски стратези...Жалки наследници на армията ни от преди 3 десетилетия...

8

Това е болест

преди 9 години

През комунизма беше хубаво, защото имаше хляб за всички, които са станали в 6, за да се наредят на опашката и в 8 да успеят да си купят.За да стане момчето мъж е нужно две години да бъде унижаван от прости, по-прости, та най-прости ***.Ако един човек мисли, съмнява се, търси или просто ако иска да изглежда различно от другите, значи е натовски гей.-------------------------------Що ли като чуя едното от някого и съм сигурен, че ще чуя и другите... Болни хора!

7

Анонимен

преди 9 години

gospod razdaval akal i 4akal voennite na edin most no te vzeli 4e forsirali rekata vic ot var6avskiat dogovor

6

Анонимен

преди 9 години

Бах му и глезльвците щом от една катеричка или делфинче из спалното се оплакват сме ч втасали здравата ко разчитам да ни защитават, а те даже и за командири ги подготвяли.Решението е по натовски и демократично всичките оплакали се вечерта след проверка на нощните шкафчета загърнати с чаршаф в едната ръка вдигната нагоре държаща запален вестник да се правят на статуята на свободата.

5

Анонимен

преди 9 години

Който не е бил войник, той се учудва от подобен тип поведение в казармата.Това поведение си е зародило от както съществува казармата, така че е глупаво всичко негативно да се преписва като плод родил се в дадено време.

4

Майлоу Майндърбайндъ

преди 9 години

Подобни "практики" има във всяка армия включително натовските, или пък в армията на Канада където имаше огромен скандал(старите войници закичваха с медали новобранците, ама не на дрехите а на кожата). А в САЩ по такъв начин "кръщават дори новите студентите в университетите при приемането им в разните университетски клубове

3

Анонимен

преди 9 години

До КОНЧИТА ВУРСТOВА.....+ от мен пич....оправи ми настроението днес.....

2

УСАто

преди 9 години

"""""Четвъртокурсници прилагали казармени номера от времето на Варшавския договор""""""Леле....Че то в американската армия има много по-гадни издевателства....пък не са били във Варшавският Договор.....Нета е пълен с издевателства между войниците.А за издевателства на американската армия над мирното население в страните където се намират--да не говорим....това са направо зверства---а не са били във Вършавският Договор........

1

Анонимен

преди 9 години

*** военни, кво искате.