9

Анонимен

преди 9 години

забележете какви са наказанията....забележка ,предупреждение за уволнение,уволнение.....а те крали милиони........

8

Анонимен

преди 9 години

всъщност кражбите са почнали много преди създаването на герб, когато на власт са били бсп, дпс и с огромното помагане на дпс2, тоест атака!

7

Анонимен

преди 9 години

Тежката артилерия на ГЕРБ е това брей, най-верните, най-умните и....най-крадливите. И те ни управляват сега....начело с най-великия и незаменим генерал, крадливец, лъжец и страхливец....Боко Тиквата. Чакайте нормален живот....на Кукуво лято.

6

Мили деца

преди 9 години

Този чичко Тонев е лицето на партията ГЕРБ. Но не успя да открадне много. Фанаха го. Виж, председателя на ГЕРБ, Бойко Методиев Борисов е друго. Краде от българския народ като за умряло. И вижте какъв честен се изкарва, ейййй????Гласувайте пак за ГЕРБ. Все още имате *** на дупето си.

5

Анонимен

преди 9 години

Chestta generale,chestta....

4

Доктор

преди 9 години

Е, как може , Тонев да обере пешкира, а дъртата брантия да остане да работи в болницата! Долната К.рвадурина подпали чергата на генерала! Тази безсрамница ако има малко достонство досега трябваше да си подаде оставката! Но къде такива добродетели в това нищожество!

3

Т. Георгиев

преди 9 години

Къде са хората с морал в тази България? Къде? Защо ги пропъдихте? Защо когато някой е честен и почтен го тъпчете и мачкате, а позволявате на наглеците и подлеците да правят каквото си искат, без да има никакви последствия за тях.Може би когато отношението към съвестните хора ни се промени, тогава и техният брой ще стане по-голям. Но докато издигаме на пиедестал простащината, глупостта, некадърността и пошлостта, нещата няма как да вървят в правилна посока

2

Т. Георгиев

преди 9 години

Леле, стига сте човъркали из делата на д-р Тонев, че така смърди... направо нетърпимо.Но най-тъжното е, че човек с добро образование, доказан специалист, се забърква в такива каши.

1

Анонимен

преди 9 години

и ся кво? тонев за 96 000 уволнение и съд, а кадурина за над 10 000 000 само мъмрене?!