96

Анонимен

преди 9 години

До "до168"97-*** година вярно не излезнаха хората понеже са имали скъпи коли. То се вижда кой трябва да изтрезнее и се вижда кой трябва да се върне в реалността.

95

Анонимен

преди 9 години

И ние свалихме комунизма! И ние бутнахме мавзолея на Георги Димитров. И ние през 97-*** имахме събития, когато хора чупиха с камъни прозорците на парламента, палиха го, влизаха вътре. И ние после искахме в ЕС и НАТО.Слаба ви е паметта ми се струва!Обаче само се радвам, че нямахме руско малцинство в нашата родина, което да играе контра игра, подтиквано като маша в ръцете на Русия. Иначе не ми се мисли колко по-лошо щеше да е днес в България.

94

Анонимен

преди 9 години

Питам аз, КОЙ ги докара до това положение и тази война, която да ги изсмуче?!Сами ли разцепиха Украйна и сами ли вкараха руски войски и руска военна техника в страната си?Сами ли се обстрелват с руска артилерия? Сами ли вкараха руски войници в Крим и сами ли направиха фалшив референдум с който Русия да го анексира?Ето до такова положение ще ви докара Русия някой ден, ако искате да сте с нея (както беше държана Украйна на каишка, насила заедно с нея).

93

ЯН

преди 9 години

Страната е опустошена от корупцията. а войната е средство за получаване на пари.Така наречения прав сектор мародерства и граби от местното население.Заплатите на офицерите се заплащат директно от американски структори по банков пьт в противен случай те не стигат до тях.Просто не можете да си представите нивото на корупция.Никой не говори за работа а само за пари.

92

Анонимен

преди 9 години

Сега Монсанто и Дюпонт ще ги оправят!!! Чернобил ще им се види като розово облаче.

91

Анонимен

преди 9 години

Проблемите за Украйна тепърва започват--само вижте исканията на МВФ....Никой от "международните партньори" на Украйна НЕ иска те да са добре---искането е само едно----------да си плащат.......А да си спомним,че руснаците им даваха в самото начало 15 милиарда помощ....да..да...помощ--без лихви и проценти.....Оказа се че урките са най-простата нация в света.......

90

Анонимен

преди 9 години

Каквото посяли това ще жънете, ***.Америкените ви инсцинираха революция което си беше чист държавен преврат в стилТрухильо.Е, хак да ви е и НЕ ПИСКАЙТЕ!

89

Анонимен

преди 9 години

da mrat fashagite....

88

Анонимен

преди 9 години

Кредит импортеру под 2540% годовых с учетом риска и ставки ЦБ можно сразу записывать в NPL (просрочку). Если они берут кредиты под такой процент, то либо у людей плохо с математикой, либо под видом помидоров они продают наркотики. Ни один другой бизнес не дает такой маржи

87

Johny

преди 9 години

Типичната програма на заробване на интернационалните лихвари - "реформи" за вдигане на цените, орязване на социалните дейности, приватизиране и ограбване на предприятия и национални багатства и т.н. Мизерията, свиването на доходите, бедността ще нарастват сред хората ще нарастват докато алчните банкери ще изпиват жизнените сокове на Украйна. За съжаление на украинците понятия като сближаване с ЕС и повишаване на жизнения стандарт са оксиморони т.е. несъвместими понятия.

86

Анонимен

преди 9 години

Aбе да го духат укропитеците. Като са прости, ще ги е*ат. Дали ние или Русия - ми който се вреди. Даже може да си я менкаме, че да няма сърдити.Освен ако разбира се, някой от вас не държи да ходи да се бие за тях и да им даде спестяванията си, че да не умрат от глад. Усещам, че няма желаещи :)

85

Политикоед

преди 9 години

Все едно не се получи така с България, когато влизаше в ЕС. Значи какво стана? Докато Русия удвои заплатите и пенсиите на хората в Крим, "свободна" Украйна се превръща в същата ситуация, както в България. Нали уж това правителство щеше да помага? 40 милиарда евро са адски много пари, но трябва да се влеят в стандарта за живот на хората, а не в джобовете на действащата олигархия! Срам и позор е да ги нарека проевропейци!

84

Анонимен

преди 9 години

Много интересна - и полезна като информация -статия- през гугъла: Есть такая европейская традиция ходить на Россию

83

Анонимен

преди 9 години

До БТАКой Джони бе? Джихади Джон ли? Джони Джихадиста? *** той ще изгори детектора ако му го включат. Детектора първо ше почервенее и после ше изпуши от ужас, не е изчислен за такива нагли лъжи.

82

Ъц

преди 9 години

Умните се учат от грешките на другите, а глупците от своите!Украинците имаха предостатъчно примери до какво водят оранжавите революции инициирани от така наречените Неправителственни Организации, но дори и това не ги вразуми, та взеха и си спретнаха гражданска война... А, голите обещания на БОГАТИТЕ за богато и процъфтяващо бъдеще се пръснаха, като сапунени мехури... Няма по - добър учител от живота, но неговите уроци оставят белези за цял живот!!!!!

81

Анонимен

преди 9 години

Ръби се у заднио двор бе ***!...Успокой топката ***, не се напиняй да не скъсаш некоя нерва да си заминеш мърцина...

80

Анонимен

преди 9 години

Русия пари за оръжие ще има, не ги мислете.

79

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

78

тотално фиаско

преди 9 години

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели *** от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват и бият. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

77

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ бюджета на Росснефт за 2015 година е заложена цена на петрола 50 долара.--------------- Какви ти 50, аз чувах, че Путин мъдро е заложил цена от 50 ЦЕНТА и сега ще са на ОГРОМНА печалба!