116

Боби

преди 9 години

Изборите в Русия няма да бъдат фалшифицирани от Путин и партията му! Лъжи долни лъжи на ЕС и САЩ!!!!Няма нужда да се въвежда стриктен контрол на изборните резултати защото на Путин може да се вярва!!!

115

до 161

преди 9 години

А ти виж богатсвтото на твоя идол *** и как го е придобил. И богатството на обкръжението му. Стотици милиарди, трилиони вероятно.Слава на Русия, да живее ***.

114

se

преди 9 години

Един *** си отиде.*** в личния си живот.Политическите му пристрастия не ме засягат.,,Плейбой" на прехода помисли че всичко му е позволено.Коментара ми е само за личността като човек.Но запада естествено ще обвинят Путин.Та те само това чакат.Само че един 55 годишен *** си позволява да живее три години с 23 годишно момиче.Ненормално и не морално ако искаше да бъде лице на промяната в Русия.Но копирането на западните ,,ценности" води до тук!

113

Анонимен

преди 9 години

и *** до еничара ,нпо до нпо и "велики мисли" на чужди унита в изгладени и..........

112

Свободен

преди 9 години

Боже, колко платени проамерикански поддръжници има тук.Хакам го в човката на трансатлантическите подтисници и на скапаните им поддръжници у нас. На всички трезвомислещи е ясно, че всеки който лобира за американците, е на хранилка от тях.С какво прокопса обикновения гражданин и данъкоплатец за 25 години (планова) демокрация.Дадохме си гъзовете под наем, на най-големите терористи.Сега вкарайте и народа във война с братята славяни, та да мирясате.Алчна *** ненаядна. Няма да живеете вечно.

111

Анонимен

преди 9 години

Ръцете на ЦРУ са дълги-застигат всеки провинил си или използван дори на другия край на света...Странно само че не са дотътрили трупа му пред Кремъл с бележка на гърдите бодната с карфица-Путин ме гръмна!

110

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново под небето ------Комунизмът е ИДЕОЛОГИЯ НА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ!!!!!!!!

109

Москва

преди 9 години

До 158Хахахах ти наистина ме разсмя :)нито средната пнсия е 15 хил рубли, нито месото е 50 рубли :)

108

Дълбоко потресен

преди 9 години

И за съм до дъно потресен от крокодилските сълзи и вълчето виене на нашите западнали приятели. Всички знаем кой го е направил с цел да извлече максимални дивиденти от един залязващ политик, чиито най-големи заслуги пред народа му са астрономически грабежи и предадетство. Вижте само богатството му и как го е придобил. Един предател се използува до дупка. Когато вече не върши работа се използува по възможно най-ефектния начин. В случая се прилага приница на Марк Твен за вестника и сестрата.

107

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са абсолютни ***. Който не вярва, да посети който и да е български град по черноморието през лятото. Нагли до безобразие, мъртво пияни, агресивни, вместо да говорят направо ЛАЯТ на руски и се сърдят ако не им говориш отвратителния език. Некъпани от месеци, ходят с анцузи и кожени якета, златни вериги...абе ***, *** и пак ***.

106

Боби

преди 9 години

Путин е велик!!! Путин е велик!!!Всички други са лоши и искат да очернят добрия Путин!!!!Този е наредил да го застрелят само само да навреди на добрия Путин!!!Урааа за Путин Урааааа!!! Вечная дружба вечная дружба!!!

105

!!!

преди 9 години

В България по политически причини не убиват. САМОУБИВАТ ГИ!

104

Москва

преди 9 години

в Русия е така, незнаеш кога и за какво ще те утрепат, тук подобни разстрели са си ежедневие, разликата е че сега е опозиционер и се разшумяха западните медии, по богатите хора тук ходят с по 5-6 човека охрана и рядко слизат от колите си от страх да не ги гръмнат, аз адже се учудвам че е ходил пеша

103

Анонимен

преди 9 години

Най-смешните неандертали си остават българските "про-руски" националисти. Мразят България (как иначе тълкувате факта, че веят руски знамена пред парламента вместо български) но иначе се водят български "националисти"... това да се наричаш националист и да вееш знамето на чужда държава в собствената си държава е ЧИСТА ДИАГНОЗА. Но какво очаквате от безмозъчни ***. Да си хващат Ладата и да я бутат задружно обратно към Мурманск. България от Русия не е виждала нищо озвен зло и терор.

102

Варна

преди 9 години

Всеки с две гънки мозък ще се досети, че евреите са си го стрелнали тоя за да настроят общественото мнение срещу путин . Едно дете би се досетило даже ...

101

хм..

преди 9 години

В Русия нищо не се е променило от 1917г ...какво тук значи някакъв си човешки живот. НО...съдбата си знае работата...тази на Романов, ще сполети и Путин.

100

Анонимен

преди 9 години

В момента Русия е като хитлерова Германия, но с капацитета да унищожат света (и себе си естествено). Истерията в пресата е ужасна, пропагандата, насочена срещу запада - на макс. Тея просто се готвят за война.Защитаващите ги из тоя форум, като умирате в огън и радиация, спомнете си с умиление за вашия любим Путин, умрете със светлото му име на уста. Той ще ви посрещне в отвъдното и ще ви се изпикае в устата, и там.

99

Анонимен

преди 9 години

""Той беше смел е неуморен защитник на демокрацията и борец против корупцията"... да, бе - особено второто определение! А поразровете се малко из нета и ще видите какъв "борец против корупцията" е бил?!

98

до Румбо

преди 9 години

Тоя нищо не е намазал по Елциново време в сравнение с това, което Путиновите олигарси намазват в момента!Цялата Русия смърди те се не трае отвсякъде, тоя е цвете за мирисане направо!Дано не се разпадне съборетината, че само това ни трябваше тука до Европа - една голяма Сирия със сняг...

97

явно

преди 9 години

Разбраха че е ненужен и далавера има само пукнал. А какво стана с самолета вече никой не му дреме освен роднините.