49

Анонимен

преди 9 години

Е най-сетне идентифицираха, кой всъщност е Джон Джихадиста. Руския подлизурко Волен Сидеров трябва да бъде подведен под отговорност за тесни връзки и получаване на подкупи от Джон Джихадиста.

48

TR

преди 9 години

Съвсем "случайни" грешки правят. Работил съм с американци и от опит знам, че са адски подли и долнопробни същества. По някаква случайност, ако не стане на тяхната и местния туземец се осмели да има различно мнение, веднага започват атаки срещу него и той става най-черния. Един колега почти го бяха искарали луд, защото ги излови, че правят шмекерии със заплащанията и други подобни простотии. Иначе са едни мазни мазни, но само докато им играеш по свирката и си плазмодий.

47

Загрижен

преди 9 години

До БългаринА ТИ дали ще се извиниш за обезглавяването в ефир на ЧОВЕШКИ същества?И наричаш това манипулации?Безсрамник!!?!?!?!

46

Анонимен

преди 9 години

Докато американците и руснаците се карат за дреболии ИД напредват.А точно ИД са врагове както на САЩ така и на Русия.А също и на останалият неислямски свят.Спомнете си,че има екзекутирани дори японци.И идеите им са точно фашистки.Все едно,че слушаш Хитлер-те са правоверни-останалите неверници.Трябва да водят война с целият свят.Направо копират 1/1 речите на Хитлер.

45

Интересна новина

преди 9 години

"Могу вам сказать, что инсайдеры из окружения Владимира Путина сообщали, что запись последних минут жизни Каддафи Путин пересмотрел много раз"Российский политолог Андрей Пионтковский

44

Грешката е вярна

преди 9 години

Не е било нужно изобщо да се извиняват, но понеже ще почнат едни сополиви протести на путинисти от всички страни са се извинили. За протокола да се запише, че всъщност Джон Джихадиста и Владимир Путин са духовни братя близнаци.

43

Българин

преди 9 години

"Телевизията поднесе извинения"А ще поднесе ли" извинения" на народите на Ирак , Либия , Сирия, Афганистан ,Украйна ит.н. ит.н. за лъжите ,манипулациите ,които се" леят" в новинарските им емисии ?

42

11

преди 9 години

В безсилието си се нас-аха от пропаганда третополовите третогенни ***.

41

пак майдан

преди 9 години

ЕЙ - "новинарите" стига ни мазахте очите с кал, ами казвайте как новата "демократична" власт на урките вече не се церемони с майданите - не чака, не уговаря, а направо бие и руши!

40

Членска карта №7

преди 9 години

Чакаме репортаж на Лайф нюз от зоологическата градина, по-специално от клетката с ***... Интересно, какви ли снимки ще объркат!

39

Анонимен

преди 9 години

Не им завиждам на тези, които се информират само от CNN. По цял ден тече предимно пропаганда. Само времето и спортните емисии стават, другото е шит.

38

Анонимен

преди 9 години

*** да удря едно коляно на Барака и Меркелката , да целува по ръка и работата ще се оправи

37

???

преди 9 години

Американските телевизии много такива грешки взеха да правят. Не им е за първи път. Ако пък това е умишлено, наистина са тотално затъпяла нация.

36

Диагнозата???

преди 9 години

*** не признава международното право и щял да си направи собствено международно право.Щял да напусне международните организации и т.н.Така е като те управлява милиционер.

35

Kiril

преди 9 години

Dobre se se poluchilo, ot moralna gledna tochka i dvamata sa na edno nivo, samo che ediniqt ima poveche instrumenti da ubiva hora, koito ne sledvat bolnata mu psihika

34

Анонимен

преди 9 години

От CNN явно доста са изпаднали, щом опряха до такива евтини трикове. Липсата на мозък, който да мисли води до *** идеи.

33

Членска карта №7

преди 9 години

Безсилна краварска злоба!

32

Анонимен

преди 9 години

Джон се е обидил,че са го сгрешили с Уйло.СNN да иде да запише какви песни по стадионите му пеят и да ги пусне в ефир.

31

Homer

преди 9 години

Има нещо много сбъркано в човечеството......

30

Новината

преди 9 години

До НФБ - "Огледална политика...да се изхвърля долара ..."Вчера ръководителят на СК на РФ Александър Бастрикин предложи да се отмени заложения в конституцията на РФ приоритет на международното право над националното законодателство. Запомнете този ден. Това е началото на истинската борба на Русия за пълен суверинитет и освобождение от американска зависимост.