21

свобода

преди 9 години

На практика Украйна става федерална държава. Донбас и Луганск ще имат отделна армия, отделни закони, отделен бюджет, отделен език и т.н. Въпрос на време е да се отделят като отделна държава. Българската държава след освобождението от турската окупация премина през същите фази.

20

Анонимен

преди 9 години

от изтеклите данни за сметки в швейцарската банка излезе и името на путин. този човек ще закопае русия

19

NOI

преди 9 години

НАДЯВАМ СЕ КОМЕНТАРЪТ МИ ДА НЕ БЪДЕ ИЗТРИТ !!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА МИР И ТОВА ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ГО ЗНАЕ Е ДА СЕ РАЗДЕЛИ УКРАЙНА. НЯМА КАК НА ЕДНО МЯСТО ДА ЖИВЕЯТ ПОЛСКИ ФАШИСТИ И РУСНАЦИ...НЕВЪЗМОЖНО Е. ПРИ НАС В ЕДНА МАЛКА БЪЛГАРИЯ ТУРЦИТЕ НЕ СИ ОСТАВИХА ЕЗИКА А ТЪКМО ОБРАТНОТО НАСТЪПВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ А ВИЕ ИСКАТЕ РУСНАЦИ ДА ГОВОРЯТ УКРАИНСКИ - Е НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ....МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО !!!

18

Анонимен

преди 9 години

путин ще го пенсионират по болест с някой медал,статуетка и после ако много знае ще го въдворят в психоболница

17

Анонимен

преди 9 години

и путин трябва да е доволен, има малък шанс да избегне хагския трибунал и килията на милошевич

16

победа за Путин

преди 9 години

Путин отново победи! Отдели Крим, Луганск и Донбас от Украйна!

15

факт

преди 9 години

Прасенко е голям наивник. Луганск и Донбас на практика вече са отделени от Украйна - ще има буферна зона между Украйна е тези републики. Те сами ще си определят политиката и законите и никога повече няма да се върнат към Украйна.

14

Важното е

преди 9 години

Важното е , че има поне надежда за мир. След години в учебниците ще пише, че притиснат от Запада, Путин е разпоредил на протежетата си да сложат оръжие. А относно Путин ще пише...Той/Путин/ върна Русия с години назад. А за еуфорията на руснаците--при анексията на Крим----ще се сравнява с еуфорията на австрийците - аншлус с Хитлерова Германия.....ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ..........

13

Анонимен

преди 9 години

poroshenko otide za da vzemat40 000000000 $ !!!uj 4e ima primirie!!!ina4e njama kak da im gi dadat!!!moshennici!!jalko za horicata!! zatova e cjaloto natiskane na oland i merkel!! ykraincite sa hitri!!

12

Гецата

преди 9 години

Пита се в задачата, защо Украйна не се съгласява на федерализация ? На кого това му пречи ? При положение, че федералната република мигновено ще ликвидира всички спорове. Ако е Чичо Сам, с какво толкова държи за гушата Порошенко ? Има някакъв голям залог ми се струва...

11

Momo

преди 9 години

Значи примирието ще е отново временно.Доколкото знам няма никакви гаранции, че ще се спазва и всичко е по-скоро формалност.

10

Анонимен

преди 9 години

Всъщност какви са усилията на Порошенко не разбрах. Всичко, което искаше беше Донецк и Луганск и сега си ги има, независимо от вота на народа там.

9

до 7

преди 9 години

Те вече са се отделили.

8

сова

преди 9 години

След една седмица Барака ще вземе да обвинява Русия че не спазва споразумението (не виждам такова) и ще налага санкции на Русия и да праща оръжие и войници в Украйна.

7

Анонимен

преди 9 години

Вярно че не дава автономия...скоро Новорусия ще се отдели като напълно независима държава...

6

Варна

преди 9 години

Някви коментари за изказването на Меркел и Оланд ?)Европа вече разбира на къде я тласкат Хунтата и Америка

5

шефа

преди 9 години

До заповед от шефа,също съм му заповядал да ти го набие в тлъстия ***, белким ти дойде малко акъл в тиквата!

4

Анонимен

преди 9 години

Ей, ама и тия украинци не си затвориха устата. Като крокодили са - до ушите в калта, ама устата раззинал цял метър. Държавата им е на път да колабира, а не спират да се правят на велики. Да се примиряват, това е положението, няма цяла Европа да се срине заради тях.

3

ZABOBOL

преди 9 години

Putin-predatel...?

2

Анонимен

преди 9 години

Ти ли ще говориш за натиск, бе, огризко безподобна? 100 пъти влиза и излиза от срещата, за да се съветваш с американската. Всички чухме от записите, че ФАЩ искат само и единствено война.