40

до 51

преди 10 години

"Зависимостта на България от руската газ и Русия е просто мит на кремълската пропаганда. България почти не ползва газ, икономиката ни не е зависима от газта. Спокойно може да минем без руската газ и да скъсаме всякакви икономически и дипломатически отношения с Русия. Достатъчно е Шеврон да ни разработи шистовия газ и хем ще продават на нас, шем ще изнасят за нашите приятели от ЕС."Щом руската газ не ни е нужна и не сме зависими от нея- защо ще има криза? Би ли ни обяснил.

39

Анонимен

преди 10 години

чудесно, тамън ще с увеличи потреблението на български вългища, и намали износа на $ към тероРаша, което е добре за икономиката ни

38

Баба Зима

преди 10 години

Тик-так, тик-так, тик-так.

37

Анонимен

преди 10 години

Защо увеличаваге тока ?И от ток ли нямаме нужда !Всичко е за сметка на народа ..

36

от народа

преди 10 години

има голяма вероятност народа да изрине тираните :))))))))))))

35

Тутурутка

преди 10 години

Зима вън е, сняг вали.Вятър вее пак в очи.Тока спряха заранта.Нафта няма ни вода.

34

Анонимен

преди 10 години

На предсрочните избори пролетта или есента 2015 гласувайте за ...!

33

Анонимен

преди 10 години

Стига с тия интриги !Кой дойде на Власт , само плюе , и че не сме имали нужда от гас , от централа !И цялата работа еда сте в услуга на Съседите ви ! Гледайте техните интереси !

32

Анонимен

преди 10 години

Зависимостта на България от руската газ и Русия е просто мит на кремълската пропаганда. България почти не ползва газ, икономиката ни не е зависима от газта. Спокойно може да минем без руската газ и да скъсаме всякакви икономически и дипломатически отношения с Русия. Достатъчно е Шеврон да ни разработи шистовия газ и хем ще продават на нас, шем ще изнасят за нашите приятели от ЕС.

31

Анонимен

преди 10 години

"Има голяма вероятност от газова криза тази зима, призна Захариева"Ми нали Плевньо е против Русия и за НАТО, а родните ни политици са роби на ЕС, които изнудват България за договорите за "Южен Поток". Как няма да има криза. +Санкции ако България се опита да направи още нещо по "Южен Поток".

30

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ И ПЛЕВНЯЛИЕВ 4 ГОДИНИ ДЪРЖАХТЕ ХОРАТА БЕЗ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,НО 8 ГОДИНИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА УДЪРЖИТЕ ТАЗ *** ЩЕ ВА ИЗМЕТАТА КАТО *** АЗ ЩЕ СЕ СМЕЯ ПОСЛЕДЕН .

29

До-43

преди 10 години

Всичко е свързано с газ, бе *** ***..........

28

Анонимен

преди 10 години

Газта не е проблем, газта е е важна за България. Само 3% от българите ползват газ. Незабавно трябва да скъсаме всякакви отношения с Русия и да се закрия Южен Поток. Русия е ненадежден партьор.

27

Анонимен

преди 10 години

ПЛЕВНЯЛИЕВ ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ,ЧЕ НАРОДА ЯЕ ВА ИЗГОНИ КАТО МРЪСНИ КУЧЕТА ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВО И ПАРЛАМЕНТ САМО НА БОРИСОВЦИ И ГЕРБЕРИ ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ОСВИРЕПЕЯТ ТЕЗИ ОВЦЕ ГЛАДНИ ДЕТО ГЛАСУВАТ ЗА ВАС.

26

Анонимен

преди 10 години

Сега ще трябва да наблягаме на боба :)

25

ВЛАСТТА В ОБРУЛЕНА

преди 10 години

ГЕРБ ОПИЩЯХА ОРТАЛЪКА КОЛКО Е ТЕЖКО ФИНАНСОВОТО И ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ,ПЪК НЕИСТОВО СЕ НАТИСКАТ ДА СА НА ВЛАСТ.И КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ КОГАТО ДЕСНИТЕ СА НА ВЛАСТ,ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА ЗАМРАЗЯВАТ,БИЗНЕСЪТ СТАВА ОТКРОВЕНО НАШ И ВАШ,ЦЕНИТЕ НА ТОКА СЕ ВДИГАТ,А КОГАТО НА ВЛАСТ СА Т.НАР.ЛЕВИ, КОИТО СА ВСИЧКО ДРУГО, НО И ЛЕВИ В СМИСЪЛА НА ТОВА ПОНЯТИЕ, БИЗНЕСЪТ ТРЪГВА, МАКАР И С МАЛКО СЕ ВДИГАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ, ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ПАДАТ, ФИСКА Е ПЪЛЕН И ПР.ТИКВАТА ПОТРОШИ МИЛИОНИ,ЗА ДА ДОКОПА

24

До-26

преди 10 години

До АнонименЯ дай сега да направим и едно друго сравнение ЗА МАРИЦИТЕ ПО-КОЛКО НИ ПРОДАВАТ ИЗВИНЕТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ИЗКУПУВАМЕ ТОКА ИМ,ТАЗИ ПРОПАГАНДА ПРИ ОНЗИ ЧЕРНИЯ,ЧЕ 25 ГОДИНИ СЪРБАМЕ НА ЕВРОПА АМЕРИКА И НА ВСЯКАКВА *** ПОПАРАТА,ПРЕДИ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС .

23

Анонимен

преди 10 години

Поскъпване на тока и газова криза, конграчулейшън. Да видим кой късметлия ще е на власт по това време.

22

Анонимен

преди 10 години

Тази Захариева от къде е сигурна че е възможно да има газова криза

21

Анонимен

преди 10 години

Къде е Боко да каже, че газ няма, щото Станишев го откраднал.