31

Анонимен

преди 10 години

този път руснаците прекрачиха всички граници.Това да свалиш цивилен самолет не е простимо.

30

Анонимен

преди 10 години

До 39абе *** позитански, нали *** се кълнеше, че нямал войски в Украна бе? И два дни по късно каза, че изтеглял войските си. Нали нямал??????? Записи има навсякъде - в прав текст донецките терористи с калашниците, като другите колеги на *** - ал-кайди дето той ги въоражи с руски оръжия!!!!!!

29

Анонимен

преди 10 години

До до 34"Не можеш да сравняваш ситуацията в Украйна с тази в Босна, от там нататък всичките ти опити да се аргументираш са обречени на провал."Някой друг я сравнява, като описва едва ли не обкръжен град и наоколо всичко друго било само украинци.А последно украинци ли има в ДНР или са руснаци? Че последно викахте, че там нямало нито един украинец? Или така ми се е сторило нещо?Та обяснявам какво означава "обръч". Не е онова дето момиченцата го въртят на кръста!

28

Румен Ясенов

преди 10 години

Всичко е ясно, самолета е свален по нареждане на Путин. Ръцете на комунистическият диктатор в Москва са оцапани в кръв - не се поколеба да убие невинни цивилни. Сега ние българите трябва да подкрепим нашите братя освободители американците които ни освободиха от 5 десетилетия руско комунистическо робство и ни донесоха демокрацията за да можем да живеем сега добре. Да помогнем на нашите братя да нанесат първия удар срещу Русия от базите в България и кървавият диктатор в Москва да бъде свален.

27

до 38

преди 10 години

Ако бяха руски, нямаше да водим този разговор и всичко вече щеше да е обявено. Не знам поради каква причина даваш кредит на доверие на украинските власти.

26

Анонимен

преди 10 години

До 33Ай със съветската пропаганда по-полека. от 11км ще видят самолетите и ще ги разпознаят, аман от пропаганда по тез форуми. Пък и да видят ракета хептен. *** народ, ама *** та се не трае!

25

Анонимен

преди 10 години

Този път киевските бандити минаха всички граници. Не стига, че изстреляха снаряд по руска територия, с цел да подпалят военен конфликт със съседна страна, а сега свалиха и пътнически самолет и се опитват да обвинят опозицията, водеща борба срещу режима. Тези изверги, водещи се украинско 'управление' веднага трябва да бъдат изправени пред международен съд.

24

голям праз

преди 10 години

Голям праз 300 понтенциални ислямски терористи са загинали,Света трябва да са гордее че толкова ислямисти са заминали за рая.

23

до 34

преди 10 години

Не можеш да сравняваш ситуацията в Украйна с тази в Босна, от там нататък всичките ти опити да се аргументираш са обречени на провал.

22

Анонимен

преди 10 години

Странно как сега Ибаго ще посъветва Порошенко да се прави на умрела лисица, като и Русия ще иска свои представители в разследването на авиационния инцидент.Нали ще намерят следите я от БУК, я от ракета "въздух-въздух" (ако не сте прочели - имало е изтребител в близост до пътническия самолет).А украйна е записала студиен разговор на "сепаратистите". Демек на хората, които не искат една група платени маскари да ги управляват и така да станат като нас...

21

Анонимен

преди 10 години

Диспечерът, отговарящ за полета заяви, че минути преди взрива е засякъл два украински военни самолета до Боинга, а местните жители разказаха, че са видели военен самолет да изстрелва ракети малко преди самолета да падне.

20

Анонимен

преди 10 години

Британски експерт по сигурността посочи, че ако самолетът е бил свален от 10 000 м височина, това трябва да е станало с далекобойни ракети, направлявани от радар. Това не би могло да стане с портативни противовъздушни оръжия. (тоест няма начин това да стане с въоръжението на бунтовниците)Вторият вариант е ракетата да е била въздух-въздух, т.е. да е изстреляна от изтребител, който е летял по същото време.

19

до 22

преди 10 години

Обяснението е просот, Донецк се контролира от сепаратистите, а околните райони са затегнати от украински обръч, там действат ракетните им системи. Други *** въпроси?

18

Анонимен

преди 10 години

Порошенко изключително бързо обяви (още преди всякакво разследване), че самолетът е свален с ракета. Въпросът веднага е: откъде този военнопрестъпник е знаел? Отговорът е ясен: именно киевските изверги и убийци са виновни, те са изстреляли ракетата. Още почти 300 жертви тежат на съвестта на тези терористи, самонарекли се 'украински патриоти', а всъщност са фашистки главорези и подпалвачи.

17

Анонимен

преди 10 години

Ако сепаратистите искаха да скрият истината, нямаше да обявяват, че са намерили черните кутии и нямаше да призовават ОССЕ да дойдат на място, а просто нямаше да "намерят" кутиите.

16

Анонимен

преди 10 години

Опитали са да утрепят Путин, който е прелетял малко по-рано, вместо малко по-късно (както е били по график). Явно неговото разузнаване е на ниво.И Порошенко, натиснат от Ибаго, е изтрепал 300 души, от които 80 деца.Ба си празнократунковските ***....

15

до 4

преди 10 години

Маршрутът на самолета и мястото на падането му попадат в зоната на поражение на две украински батареи зенитно ракетен комплекс (ЗРК) с голям обсег С-200 и три батареи ЗРК със среден обсег "Бук-М1". На 17 юли е засечена активност на украинската радиолокационна станция 9с18 "Купол" на батареята ЗРК "Бук-М1", разположена в района на селището Стила, на 30 км южно от Донецк. Обсега на батареите е 160 км в радиус по земя и 30 км височина (летял и паднал е в обсега на ЗКР

14

rusnak

преди 10 години

С един куршум три заека. Американците подкукоросаха укрите да ликвидират най-добрите спецове в Спина (тяхно изобретение), наляха масло в огъня още повече, забавиха контра настъплението на опълченците..

13

Топчо

преди 10 години

Фюрер Путин не е съгласен. В комюнике разпространено от руската информационна агенция Лъжа и Измама, Фюрер Путин заявява следното: "Това е терористичен акт! Мирно летяща руска ракета е била блъсната от вражески Боинг!". Руските нацисти клатят глава одобрително.

12

дo 4

преди 10 години

Украинска радарна станция, част от комплекс на ракетна установка земя-въздух, е била активна в деня, в който малайзийският пътнически самолет Боинг-777 е паднал в Източна Украйна, предаде AFP. На 17 юли руските радио-технически съоръжения са регистрирали действието на радарна станция Купол, част от зенитно-ракетна система Бук-М1, намираща се в близост до село Стила, 30 километра южно от Донецк