9

Анонимен

преди 10 години

Въпрос: В кой от фондовете на държавата има пари за нещо - песионни фондове, здравни фондове, фонда за бедствия и аварии, един друг фонд, който е актуален тези дни, но няма да го пиша, защото по закон е забрането да се пише, сребърния фонд. Има ли изобщо някакви държавни пари в тази държава, освен тези по наши хора и фирми или царят е гол.

8

оставка Портних

преди 10 години

Чл. 65. (1) Кметът на община:1. организира и ръководи защитата при бедствия на територията на общината;2. (отм., ДВ, бр. 80 от 2011 г.);3. организира, координира и провежда превантивни мерки за недопускането или намаляването на последиците от бедствия;4. осъществява своевременното оповестяване и информиране на населението при заплаха от възникване или за възникнало бедствие;

7

Анонимен

преди 10 години

Помните ли Емел Етем ? Нищо не чухме повече за тази госпожа ..... а трябваше .....

6

Анонимен

преди 10 години

Блоковете и кооперациите на бялата част в квартала са добре, тоест няма пари за възтановяването на *** махала в Аспарухово. Ама това са чудесни новини.

5

Мари

преди 10 години

Как да си застраховат къщите,като са незаконни???Има пари за скъпи коли и разни други неща,но за хората няма!Тия двамата какви са ***!!!И без това нищо не правят,по една лопата и към Аспарухово,ако няма пари лично ще им ги подаря!

4

dobre

преди 10 години

По-добре. Без друго *** само цицат държавата сега и къщи да им строим.

3

художника

преди 10 години

Като няма пари, собствениците на ЗАКОННИТЕ имоти да бъдат освободени от ДАНЪК СГРАДИ за определен период от време. Така държавата ще покаже съпричастност към гражданите си.А НЕЗАКОННИТЕ постройки да се бутнат и кой откъде е дошъл, там да се връща!!!

2

трафоПОСТ

преди 10 години

Как, като бяха ГЕРБ за село Росен се намериха пари, че даже и от субсидията си дадоха хората а при тези парцали всичко е свършило, пиявици червени.На снимката виждате двата основни *** в това правителство.

1

Анонимен

преди 10 години

Честито, скоро и в здравната каса и в нои нема да има - га управляват *** винаги всичко свършва!