40

Анонимен

преди 10 години

Този човек е срам за България!

39

st

преди 10 години

О С Т А В К А

38

психолог

преди 10 години

Тука има тука нема, рече Олигарски. След време неясно колко , когато кабинетът подаде оставка трябва да се направи една восъчна фигура на Орешарски. На нея да пише, че това е единствения Премиер в Европа и света , който няма капчица човешко достойнство, а само е *** подметки на олигарсите. Такова чудо никъде по света няма и няма да има. То бива , то може ама пак чак такъв *** не бива.

37

да

преди 10 години

Пипнете го по Черепа, простаци!

36

optimist

преди 10 години

Първа точка от плана: ОСТАВКА!

35

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ТИПИГЪОЗ ТРАБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН ,ЗАЩОТО ОКОНЧАТЕЛНО ДРЪПНА ШАЛТЕРА НА БЪЛГАРИЯ ! ОЧАКВА СЕ САМО ДА СЕ СЪОБЩИ НА СИРОМАШКИЯТ НАРОД ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ВЪВ ФАЛИТ. ТЪРСИ СЕ ЧОВЕКЪТ ,КОЙТО ДА ГО СЪОБЩИ ....

34

Анонимен

преди 10 години

Орешарски ще подаде оставка на 13 юни 2017 г.

33

ebb

преди 10 години

ще строим юп,няма да строим юп,има пари(справка чобанов),няма пари(изтегляме дивидента),ще подава оставка(правителството),няма да подава съслето ще е комисар няма да е комисар........и т.н.аз вече съвсем се обърках ,няма такава държава

32

Rumen

преди 10 години

ОСТАВКА!

31

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ С ЛАКОМИЯТА СИ И МЕРАЦИТЕ СИ ЗА ВЛАСТ ЗАВЛИЧА БЪЛГАРИЯ В ОГРОМНА ДУПКА. НЕ ЧУВАТЕ ЛИ ,ЧЕ ПАРИ НЯМА И ЗА ПЕНСИИТЕ И ЧЕ ИМА ЗАПОВЕД ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ДЕВИДЕНТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ЗА ДА СЕ ИЗПЛАТЯТ ПЕНСИИТЕ. МАЙ ПОЛЕМИЯТ "спец " ОЛИГАРСКИ НИ ЗАВЛЕЧЕ КЪМ ГРЪЦКИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ ,САМО ,ЧЕ НИЕ НЕ СМЕ В ЕВРОЗОНАТА И ЕВРОПА НЯМА ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА ЗА НАС И ЩЕ НИ ОСТАВИ ДА СИ УМРЕМ ПРАВИ В ИМЕТО НА ДПС С ПОМОЩТА НА АЛЧНАТА ЛАЙКУЧКА БСП !

30

Анонимен

преди 10 години

Нямало пари в държавата ? Ми нали оня ден изтеглиха 3 милиарда лева дълг ? Толкова бързо ли ги изпапкаха другарите ?

29

българин

преди 10 години

Какви "мерки" представил този бобовдолски хомосексуалист Орешарски. Мерките, които са наложителни, са: правителството ДА ОТМЕНИ ГОТВЕНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО и ДА ЗАПОЧНЕ ВЕДНАГА ПРЕГОВОРИ ДО ДУПКА С Русия ЗА НАМАЛЯВАНЕ С 30% НА ЦЕНАТА НА ГАЗА за България. Други мерки: комунистите да престанат да взимат милиарди заеми и да си ги раздават! Това важи и за БСП, и за ГЕРБ, Атака, ДПС, ББЦ-ВМРО и пр. лапачи!

28

Анонимен

преди 10 години

Платените метежници на ГЕРБ и СДС сега ги няма пред парламента.

27

?!

преди 10 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

26

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не искат избори през юли или август и затова крепят Орешарски.

25

Анонимен

преди 10 години

Увеличиха пенсиите с 3 лв - на тези без нито ден стаж. Наглеци! А на работили с 30 години стаж, увеличението е 4,50 лв. - например на майка ми.

24

Анонимен

преди 10 години

Работата е оплескана!

23

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ СА ОБЕЩАНИТЕ 250 000 РАБОТНИ МЕСТА,ЧАКАМ ВЕЧЕ 3 МЕСЕЦА ДА МИ СЕ ОБАДЯТ ОТ ОБЩИНАТА

22

inc

преди 10 години

Пак ли опорни точки ще разтягаш бе, Орех?! Заеми се с единствената важна - ОСТАВКА. Една година залъгва лековерните си избиратели, че вършиш работа с тея опорни точки, а всичко е било параван - зад кулисите крадене, мафия, олигархия... Сега почвайте да връщате комисионните, че другаря Путин ще ви прати някой "умиротворител"

21

Рали1

преди 10 години

"Орешарски фалира държаватаЗаради слабото изпълнение на приходната част от бюджета държавата започна спешно да търси пари. С разпореждане на Министерския съвет от 11 юни се иска до днес, 16 юни, дружествата с над 50% държавно участие да преведат 70% от печалбата си.Освободени от задължението са само болниците."Нюз инфоКакви планове,какви спешни мерки? Вървете си, докато все още има надежда за тази държава!