41

Mlad Merindjei

преди 10 години

До АнонименNe na....an, choveka e bezsilen, plache mu se, ne znae kakvo da pravi, vmesto da mu vyrze dva shamara i da go zapliue.... Ima tolkova prekrasni Rusnaci, a tozi GAZ-Putin napravi taka che vsichki gi osvirkvat po Evropa , estestveno osven vyv BG i Siria...

40

колио до 42

преди 10 години

Пак не си чел между редовете не че имам нещо против немците но те са си тьпички по рождение просто точно испьлняват идеите дадени им от чехите просто наи добрите техничари в европа са чехите даже панцерите през воината са им проектирани от чехи.

39

Анонимен

преди 10 години

До41 русия невинна не бобардира цивилни ангелска душа в авганистан бяха за екскурзия в гюрджистан чечня

38

Анонимен

преди 10 години

Не само изглежда ,ами е.

37

Ъц

преди 10 години

Колегиии, забравете за така наречения идеологичеки сбъсък от миналия век.Води се битка за установяването на така наречения Нов Световен Ред, първото опоменение беше направено в реч на Дж. Буш-Старши в далечните 90.От една страна стоят привържаниците на НСР (NWO) в лицето на САЩ и ЕС, свят в който няма място за Русия, а от другата страна РФ бореща се за многополярен свят.За съжеление по-време на война всички средства са позволени, защото - Историята се пише от победителите.

36

Анонимен

преди 10 години

До 40 всичко което постигна светът благодарение на немскиат ум

35

Анонимен

преди 10 години

САЩ ЗАРАЗИ ЧОВЕЧЕСТВОТО С РАК,САЩ ЗАРАЗИ АФРИКА И ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪС СПИН,ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ БОМБИ НА САЩ ИЗМРЯХА МИЛИОНИ НЕВИННИ ДЕЦА ,ИЗБИВАХА БРЕМЕННИ,ПЕТРОЛНАТА ЛАКОМИЯ НА САЩ ЗАТРИ ПОЛОВИН СВЯТ,КОЛКО ДОЛЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА БОДКРЕПЯШ ТОВА ЗЛО,ДА ПОЧЕТЕМ ЖЕРТВИТЕ НА САЩ С МИН МЪЛЧАНИЕ,ИМАЙТЕ СЪВЕСТ

34

коли до 33

преди 10 години

Менделеевата таблица нее написана от обама,първата атомна централа не е направена от хитлер първия ядрен ускорител нее построен в ценрн а в дубна пьрвия човек в космоса не линкълн ,цилковски основоположника на космиските полите е живял доста преди фон браун и създателя на тетрис дори е руснак.Е в кражбите измамите и производство на царевица сащ са #1.

33

Анонимен

преди 10 години

До36 какво плащане бе човек въпрос на живот руснаците се въртят със дни и немогат и затова загинаха над сто души а при другия пак не успяха и извикаха англичаните па се спасиха седемте души

32

Анонимен

преди 10 години

оооо сменили са снимката. на старата ПараШенко гледаше като наан.

31

Анонимен

преди 10 години

Запада сие развита от всяка гледна точка за това няма спор

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен35 не молят, а си плащат и ракетните двишатели в амертканските ракети са руски...

29

Анонимен

преди 10 години

До 33 щосе смееш напредса хората нищо че молят запада даим искара потъналите подводници

28

Аман

преди 10 години

Боже, КАКВА ЖУРНАЛИСТИКА??? Това Псакито изглежда вече грамотна в сравнение с това писание!!! Напълно откачена работа! Да не говорим че 70-годишнината я направиха 75. И за каква свобода въобще говорят и хамериканци и западните клошари и нашите ***. Те съсипват една държава в центъра на европата, растрелват мирни хора със забранени оръжия и въобще за нещо говорят. Че те са за съд, всички, всички които подготвиха това клане, начело с "милата Аштън" и другите ***. СЪД!!!!!!!

27

Анонимен

преди 10 години

"руснаците винаги са били по напред във високите технологии от сащ"ХАХАХААХАХАААААААААААААААХАХХААААААААААААААААААбоже, прибери си ***, българия загива...

26

Анонимен

преди 10 години

"Има ли някой освен Китай, Русия, Венецуела и Куба, които да са свободни от..."Да, и Севрена Корея !Това са 5-те световни робски кочини, лишени от най-елементарни права, чието население само гледа как да избяга в "лошия" Запад !!!

25

Анонимен

преди 10 години

29 имаш малка грешка в коментара :) не псевдожурналистки, а преписвачи.

24

70 години

преди 10 години

"но в сряда потегли към тържествата за 75-тата годишнина от десанта в Нормандия във Франция"70 ГОДИНИ, не 75!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Защо публикуват глупостите на тези псевдожурналистки! Няма знания, няма разсъждения, а само опорни точки! Едно време даже червените журналисти бяха по-обективни от тези безмозъчни същества!

22

Леле че народ

преди 10 години

До Adam1966 ОО да,особено зимата ще е голямо шоу в Украйна