275

Анонимен

преди 10 години

vsichki shte za avtomat i kytia patroni mijityrki takiva 26 god edno i sashto paplach paraziti samo kyrshyna shte vi opravi.oxluvi .

274

бсп

преди 10 години

ТУКА Е ПЪЛНО С ЧЕРВЕНИ *** НА ХРАНИЛКА.ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШВА!

273

Анонимен

преди 10 години

То си е трагедия.Всички от коалицията са невинни - света вода ненапита.Такава всеотдайна работа в служба на народ и отечество никой освен тях няма.Няма как да се радва човек на манипулативна политика.25години БСП - ДС програмирано управляваха в името на личното си обогатяване и бяха щедри към тези,с които работиха по "високоотговорните" цели,че да се множат милионите им.Само заеми,хвалби,лъжи и кражби.Бактън.Ерменков в момента по БНТ критикува слабата медийна политика на БСП.Смята ни за балъци.

272

Анонимен

преди 10 години

Повод за радост няма.Само *** като Бареков може да се радва,защото няма и идея за нещо смислено.Всъщност това е заръката на олигарсите,поръчали си новия политик.:)Да разбърква умовете,като прави *** послания,харесващи се на малограмотните,наивните и алчните конформисти.Сметката ще я плащаме ние-нормалните работещи хора и внуците ни.Само че ДПС пак играят тяхната си игра с порциите и се измъкват "невинно".ГЕРБ ще управлява сам или с РБ,но греховете на управляващата коалиция да са ясни.

271

Анонимен

преди 10 години

БСП са иасни...ДПС ги изнуди.Но Боката как така обърна палачинката...щече да ги затрива а сега целува мазника Местан.Ха-ха-ха, силниа и смел БУДА се наведе и направи с* на Местан за да се върне на власт. И това ще бъде национална катастрофа....Има един път, да се обединим и изритаме ДППС отвсекъде!!!

270

Денислав

преди 10 години

*** са активизирани. Действайте, тролчета, защото скоро ще ви спрат парите. Засега ще имате работа до следващите избори, но после ще трябва да си търсите истинска работа.

269

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 319По бойково време всичко се картелира и монополите точеха кръв с пожарникарски маркуч-ток горива, хранителни стоки. Захарна беше 2,3лв сега за 6м. падна на 1,3лв. Не си спомням колко пъти тока вдигна. И обвини Семерджиев, че бил "най-богатия човек в държавата". Кой му разреши да е най-богатия?Такива като теб само се чудят на края на чий да свършат.И да знаеш-това дето ГЕРБ не можаха да опоскат, комунистите и чаадата им го направиха последните месеци.Беден г.й-чист п...ст

268

Анонимен

преди 10 години

всеки народ заслужава управниците си!!!Булгарите засужават да ги управлиава един такув *** за когото сега лобират а после ще го свалиат с протеси и бои по улиците. Нода свалиш втори *** един самозабравил се и гладен за власт това ще струва много, много скъпо. А тои за втори път ще продаде и маика си и народа си за да не го стори.Много ще плачещ народе!!!

267

Анонимен

преди 10 години

Герб ли, бе?! При управлението на които бедните станаха по-бедни, а богатите - по-богати! Е не, благодаря!!!

266

Анонимен

преди 10 години

Господи, помогни ни! Никога повече ГЕРБ във властта, моля те, Господи!

265

Анонимен

преди 10 години

До тока съмей пръдльо, като свалихте Боко, кого сложихте бе. Боко е най свестният сравнен с всички други. Като се появи друг, той ще е, сега ще гласувам за Боко, против всички останали гадове, тва е :П

264

тока съм

преди 10 години

Ей пръдльо, нали заради цената на тока те свалихме и че напълни гушите на всички монополи, а от там и собствената. Ще ми празнува той 4-я милярд собствени пари. Ако пак вдигнеш цената на тока този път ....***. Що не вземеш да прибереш паричките на комунистическите фамилии, а ми пак искаш от народа да скубеш. Гад.

263

Анонимен

преди 10 години

Ти вдигни цената на тока и тогава не с камъни ами направо ще ви обесим заедно с Цеко , Павлова на площада

262

хлъц

преди 10 години

Сидерастчета , замлъквате вече ! Не приличате на себе си ! Едва едва съскате ! Когато съвсем умрете кой ще громи Бойко ?!

261

Анонимен

преди 10 години

То боко тиквеника на снимката ако се опита да вдигне цената на тока.На улицата пак ще има протести ще бъде изгонен със камъни и този път хората това никога няма да му го простят

260

Не

преди 10 години

Как може българия да се отърве от тази напаст!?

259

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ПО ГОЛЯМ РОДОЛЮБЕЦ ОТ БОЙКО БОРИСОВ.............

258

Анонимен

преди 10 години

ГРОБ+ДПС+РБ+АБВ=ДС!!! Прочетете книгата ШАЙКА,там е описано всичко.Дали ще допуснем пак един мръсен крадец,престъпник,рекетьор и неграмотна мутра,ционистка *** и изтривалка на Ердоган да продължава да упражнява геноцид върху нас?

257

шоп

преди 10 години

Нема радост, Боцеее, нема! Щото когато и да има избори ти няма да управляваш!

256

Иван

преди 10 години

ДПС+ГЕРБ, по-гнусно нещо на България не може да се случи....Крайно време беше едната доказано анти-българска партиия да се прегърне с другата.....