69

Анонимен

преди 10 години

След виртуалното гласуване следва ...виртуалното лекуване

68

до медиите

преди 10 години

До всички/продажни/ медииДайте да видим кой *** големите пари в МЗ!Лесно е да ходим на избориПосле в министерството сядат едни и същи муцуни

67

до 66

преди 10 години

Това с рестарта се изтъркаТрябва да се надгражда,а не да се ползват линейките за предизборна агитацияПосле забравят,че има недостиг на кадриИ къде е отговорността на чиновниците от МЗПапораците не знаят ли , че в МЗ има цял отдел хрантутници,който отговаря/срещу тлъсти пачки пари/ за цялата Спешна помощ в БългарияЗа всички градове и паланкиНякой знае ли им именатаКакво ме интересува името на лекарката,която изпратили със закъснение някъде

66

Бойко,извини се

преди 10 години

Пенков,Гайдев и Миланов -кръстници на бялата мафия в медицинатаТе са ,,светилата,, на здравната реформа, начело с другия комсомолец другаря Илко Семерджиев -експерта по ,,пирамидите,,Точно така започваше всяка лекция на Семерджиев:"Колеги,време е да обърнем пирамидата,,Е,обърнахте я. Сега ни притискаАми кой беше в екипа за реформа в спешната помощ - това са хорота от сегашния екип на другарката Андрешкова

65

От кухнята

преди 10 години

Абе, Пенков, какво си тръгнал да обясняваш за линейките. Що не обясниш на какъв хал са реанимобилите и колко са, както и колко трябваше да бъдат само за София и какво направиха кратуните около тебе като от години им се повтаря, че вместо линейки имаме катафалки - не, че катафалките не са по-добре оборудвани.

64

как звучи

преди 10 години

Предлагат за уволнениеВсе едно,че го номинират за Оскар

63

Анонимен

преди 10 години

В нашата спешна помощ не са нужни лекари а чудотворци. С тая техника, с тия коли, с 1/3 от нужния персонал е цяло чудо, че някои все пак оживяват или доживяват докато дойде линейката. Най-добре бюрократът Пенков да покани Господ за шеф на спешната помощ.

62

Инсайдър

преди 10 години

И като се махне Гелев и евентуално дойде Белев, Телев, Зелев или друг ще станат ли линейките от 16 на 90, ще се оборудват ли както е нужно и кой ще дойде да заеме над 90-те празни места за лекари в спешната помощ срещу обещания за светло бъдеще със заплата 35 пъти по-ниска от тази например в Германия. Това, че някой ще обере пешкира нищо няма да промени. Нужен е тотален рестарт на здравната система за да има някаква полза.

61

Dr

преди 10 години

Ama haide uvelichi zaplatite na raboteshtite v CSMP g-n zam.Minister.Ne e mnogo chestno da izkarvash vinovni lekarite ,a uvolnenieto na Gelev dali shte reshi problemite?! Zashto se pravite na uhapan ili trebva da ugodim na elektorata!

60

Delusion

преди 10 години

Нещастията вече са факт и те са на всички нива в живота на българите, всички виждат какво се случва и кой е виновен - едни и същи: убиват ни, лъжат ни, купуват ни, но народът пак дава шанс на същите престъпници и те отново са на върха, в комплект с продажните медии - и така до края на света!?Колко още хората ще търпят тази агония???

59

Анонимен

преди 10 години

ТВ7 е еничарска телевизия, права е лекаркатаКак така в тая криза разкарват линейката, за да си правят ,,мат,рияла,,

58

Индира Ганди

преди 10 години

По БНТ казаха, че от Брюксел са наредили в България да ни лекуват индийски лекариДа учим хинди

57

знае но нехае

преди 10 години

Сега тъпака Бойко Пенков да понесе отговоpност за уронване престижа на Спешна помощОт страх да не се раздели с големите мангизи, успя да обвини колегите сиТакова поведение като еничарите от тв 7 има на много места и ако МЗ не се ориентира в обстановката скоро ще станат големи нещастия на тия спешни адресиА за това че няма лекари, господин Пенков знае, но .... нехае

56

Весо

преди 10 години

До АнонименА къде пише че здравето е без пари...значи за епилация може 50 лв. а за консултация с кардиолог не ...Странно...

55

Весо

преди 10 години

До ГелеГеле, ако в САЩ нападнеш лекар при изпълнение на служебните му задължения те третират като терорист. В БГ - събираш милиета, набивате лекаря, викате някоя малка телевизия и се гаврите с който е дошъл.Лекарката им била груба - кой знае от колко дена е на работа, накрая я викат за да и крещят Убиец... Ще видим след 10 години кой ще ни лекува. Ще търсиме безплатен лекар на 150 а ще дойде парамедика, който ще ни натовари и стовари в спешното и там чакай по 16 часа (както по US филмите).

54

наглост без край

преди 10 години

Проблемите в здравеопазването са много. Но ще станат с един по-малко, ако се уволни този арогантник, който си е организирал и защита по форумите. Време е да си ходи!

53

анонимен

преди 10 години

ТИТИ,СЪЩОТО МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ , АКО КРАДЛИВИ РЪЦЕ НЕ БЯХА ДРЪПНАЛИ СЪЩИТЕ ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА.???

52

SP

преди 10 години

в българското "здравеопазване" се въртят милиарди и се поделят огромни печалби между определени хора, вкл. и власт-имащи; 25 години вече обаче за заплати на обикновените служители в здравеопазването пари няма; десетки министри се смениха и само вдигат ррамене, че нямало пари, интересно как точно за тях има много!

51

of Геле 42 пост

преди 10 години

Е точно в това е един от кардиналните проблеми с здравеопазването ни Неблагодарник!Първо не са Некадърници ,щкакто виждаш като топъл хляб се котират в чужбинаВторо - най - малкото съвсем не са "убийци" В насоящия момент еднакво наранени са и близките и екипа , вервай те ми!

50

П.Петров

преди 10 години

Естествено, че шефовете на Софийска бърза помощ са виновни, че всяка година 500 млади лекари напускат България, че електората на БСП и ДПС безнаказано пребива екипите на бърза помощ и потрошава линейките, които отиват да им спасяват живота след спор с ножове, брадви и сопи между роднини, че линейките са оборудвани само с лекар, шофьор и статоскоп(собственост на самия лекар) защото по-голямата чат от милионите, които плащаме като осигуровки се източва за комисиони по партийна линия, че младите лекари не желаят да си плащат като стажанти в тези условия и дори претендират за заплат моля ви се !!