32

монархист

преди 10 години

Къде е социалистическата вълна която щеше да залее европа след изборите на оланд? Обратна вълна - назад хаха ха ха Има националистическа вълна! Само в бг няма националистическа партия!!! Или турци или руснаци ((( за сега!

31

Анонимен

преди 10 години

Британия няма нищо европейско този остров си е Американски!И всичко им е на обратно прозорците на къщите,воланите,улиците и мозъците им освен това саОБРАТНИ и взимат *** и индйци за да ги ръфат здраво щото хемероидите не са траят там отвлагата...

30

Анонимен

преди 10 години

Един на времето викаше, че слънцето "никога не залязва над Британската империя"... В ден днешен обаче слънцето залязва над империята точно в 7 p.m GMT

29

до 26

преди 10 години

Ти може да предпочиташ силен ЕС, но нещата не стоят така. Живеем на континент с националистически настроения, подклаждани от векове нетърпимост и конфликти между отделните държави в съюза. Основното нещо, което не ми харесва в структурата на съюза е, че губиш суверенитет и всичко се диктува от властта в Брюксел.

28

Ангел

преди 10 години

Браво на Фарадж,дано той да успее да спре Българите да им робуват и вършат най-мизерните им работи след като нашите политици не успяха.Стига с това бягане от България.За да си стъпим на краката всички трябва да се върнат и заедно да се борим

27

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ БЕЗ ФУРАЖ И БОЛЕН...........

26

Анонимен

преди 10 години

Има "странна" зависимост на т.нар. евроскептици с руските олигархически деньги.

25

Анонимен

преди 10 години

До 26Има евроскептични настроения разбира се. Даже аз не съм голям фен на ЕС, но предпочитам обединена и силна Европа вместо малки държави без грам капацитет за самоотбрана който чакат да бъдат отново поробени от бившите колонизатори

24

до 25

преди 10 години

Холандия не е цял ЕС, че да ми обясняваш, че нямало евроскептични настроения, аз затова давам пример с някои от основните играчи в ЕС- Британия и Франция.

23

Анонимен

преди 10 години

До 24Да, ама не. Евроскептиците в Холандия снощи завършиха на последно място с мизерните 10% от вота.

22

Анонимен

преди 10 години

Повечето тук се опитват да направят паралел със Сидеров, но изпускат основния парадокс, докато нашите еврогзолизци увеличават доверието си към ЕС, в останалата част от Европа евроскетиците увеличават доверието към себе си- Льо Пен във Франция и Фараж в Британия.

21

D

преди 10 години

Британскит Сидеров спечелил. Само че Фараша наистина е ксенофоб, а нашия е просто фурнаджийска лопата.

20

Анонимен

преди 10 години

Много ме изкефиха шотландците които го изритаха Фараж с шутове в г*за от Глазгоу преди няколко месеца. Толкова са "умрели" всички да живеят в UK, че Шотландия и дори Уейлз искат независимост от ***. А пък за Северна Ирландия да не говорим... там любовта към режима на кралицата е особено голяма...

19

Анонимен

преди 10 години

ФАРАЖовци и сидерОВЦИ си приличат по това, че и едните и другите са против ЕС !...но разликата е, че докато Първите искат да напуснат ЕС заради българите и румънците, то Вторите заради това, че британците не ги желаят.

18

Анонимен

преди 10 години

След 2-3 години никой няма да му помни името. Нещо като мутрата от Банкя, Царя и други подобни "спасители" еднодневки.

17

Анонимен

преди 10 години

Какво го хвалите този алкохолизиран гном? Пакистанци, араби, сомалийци и други главорези са страхотни граждани на Великобритания (и даже трябва още от бившите колонии според политиката му), но европейците (особено от Балканите и Апелините) са лоши и ЕС е лош. Брилянтна логика на поредният "евро-скептик" който ще докара държавата си до фалит. Като не му харесва Европа, да възстанови Британската Империя и да си живурка в Зимбабве при добрите събратя и слуги.

16

Алекси

преди 10 години

Британците да изтрият от историята си Чосер, Лок, Нютон, Фарадей, Уат, Гейнсбъро, Дарвин, Хаксли и хилядите хора на духа и мисълта! Очевидно не ги заслужават! Величието на империята им се дължи на награбеното от останалия свят! Падението им настъпи!

15

до rico

преди 10 години

"ako izlezem ot evropa umirame ot glad i mizewriq a mojebi togava 6te stava i grajdansaka voina tova li iskate naistina evroskepticite"Даже не само това, планетата ще спре да се върти, ще настане апокалипсис, живота на земята ще измре и слънцето ще угасне без ЕС.

14

Анонимен

преди 10 години

Дtocno taka prqav si i te 6te se poparqt

13

Спеца

преди 10 години

Определено острова върви към пълно оглупяване !Англичаните май заприличаха на българите от преди 5 години, когато масово гласуваха за чудото от Банкя - т.е. мутрата !И той ги ръси като тоя Фараш - глупост след глупост!!!Но ингилизите от време оно са си *** и нагли !