14

муспи

преди 10 години

Всичко това се пробутва от евреите, хаоса са тяхните води.

13

френски парашутист

преди 10 години

Тия *** нищо не разбират от фашизъм. Скачам с парашута да ги колонизирам, а те идват долу с бухалки в нивата и мислят, че ще им открадна житото. Казвам им възторжено "Льо Пен! Льо Пен!", за да разберат, че съм националист, а те ме млатят с бухалките и викат, "Друг път лопен, житото си дошъл да крадеш с този чувал!"

12

Анонимен

преди 10 години

Polqcite sa nai dohodonosniq narod za edna europeiska Darjava, obshto vzeto pekan narod! A taq falshivata izrusena Mariika qvno i go turgat grupovo Negri i Arabi!

11

Анонимен

преди 10 години

Тия В ЕС така и не разбраха че ЕС не нито САЩ, нито идеята му е да бъде точно като щатите. С това окрупняване се губи националната идентичност, културното богатство и традициите на народите като се замества с нещо половинчато "европейско". Има социални политики които могат да доведат до спад на имиграцията като обща минимална европейска заплата, но не се осъществят. Вместо това хем се гледа към разширяване в области с не европейско влияние, хем самият ЕС се дели на2,3... скорости - скрит нацизъм

10

kings

преди 10 години

До ЦиникаДоста ограничено парче трябва да си. Кой те излъга тебе, че си първият човек, който е превъзмогнал човешките си инстинкти. Ако толкова много си ги превъзмогнал, значи нямаш нужда от пари да оцеляваш и да съграждаш поколение(дивашки, скотски неща) и не почнеш да ми превеждаш пари всеки месец?

9

kings

преди 10 години

Може и да има някакви противоречия, но по принцип това е най-адекватното развитие на национализма в политиката, стига и да се сетят да говорят и малко повече по икономическите въпроси и проблеми. Стига вече паравоенни формирования, носталгии по Хитлер и улични фетишисти по кубинки. Национализмът трябва също да се развива и еволюира, както всичко друго на тая земя.

8

Циника

преди 10 години

21, успокой малко нервите. Какво е виновна "панелата", че на французите империята им отдавна е "бивша", че влиянието им се ограничава до няколко африкански държави, а езикът им вече отстъпва по популярност и на испанския? Да си налягат парцалите, защото процесите са динамични и както се вижда тенденцията е да бъдат изтиквани към периферията!

7

Циника

преди 10 години

ком 7 много точно е описал същността на национализма. Това е именно животинска, дивашка, скотска реакция на хора, които могат единствено да ръмжат, когато си въобразят, че някой им посяга към копанката (копанка, защото стадния тип същества не са еволюирали до степен да осмислят съда, в който се хранят като чиния).

6

Циника

преди 10 години

" Франция е бивша колониална империя..."до 17, именно "бивша". Щом са бивша, значи отдавна вече не ги "разбират" нещата!

5

Анонимен

преди 10 години

Баба ти е ***. По-точно - Ганьовица, а ти приличаш на нея.

4

Разочароват ме

преди 10 години

Буди доста съмнения и у мен.Жалко!Льо Пен тръгва по пътя на Митеран отпреди няколко десетилетия - за да се докопа до властта, гледа да привлече привърженици от кол и въже. Но стъпи ли на такава плоскост, изневерява и на основните си принципи, и на традиционните си, ревностни поддръжници.Изглежда, че политиката като занаят стои най-близко до най-древната професия. Един от американските президенти го беше казал и е прав!

3

st

преди 10 години

До Анонимен Каква идентичност хехехе съседа ми в Мериленд беше мароканец емигрирал в Сащ 70 години мюсюлманин хич не му пука за ценности и тн спазва там едни федерални закони и бачка за пари, както всички др, крайно десни простотии и тн няма, вярва в силата на долара и поне малко или много в добрата съдебна система,иначе в Мароко глад майка.

2

135

преди 10 години

Браво на Мари Лъо Пен - срешу интергралистите -мюсулмани, в това число и Обама - прикритмюсулманин , предприел джихат за ликвидиране на християнската цивилизация

1

st

преди 10 години

Всичко е пари,ехехеехх крайно десни националисти и тн пълни глупости.Той мюсюлманин братче крайно десен националист еххеехехехех дали ще се откаже от религията си да стане християнин и да не празнува байрям хехеехехехе и тн айде айде ама нали има балъци да ги подкрепят.