71

Напълно анонимен

преди 10 години

Много е забавно, когато разни се правят на големи знаячи и почнат да обясняват какво е фашизъм, какво е националсоциализъм! Браво бе, многознайковци! огава има фронкизъм, тисизъм хортизъм, куислингизъм, антонескизъм и т.н.Стига глупости!Погледайте малко руска ТВ!Може пък нещо да ви напомнят сегашните маршове на украинските нацисти - факелните шествия, знамената, палежите, убийствата с железни пръти,знамената,черните униформи,възхвалата на Бендера! Няма да мине! Русия и самите украинци ще изметат

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 116ИМА. Законопроектът е реален. Влез в сайта на Украинското правителство и ЧАК тогава говори. Защо Крим се изнесе от Украйна? Защо трите области се надигнаха? Защото им се иска малко физически упражнения, щото си нямат фитнес?

69

българин

преди 10 години

Глупостта, невежеството и мързелът са най-добрата хранителна среда за комунизма. От тях се раждат "съветски хора" - като тези, които подкрепят Русия на Путин. Наглостта им и тук, във форума, е СТРАШНА. Тези малограмотни и пълни невежи си позволяват да наставляват и да изнасят смехотворни лекции на хора начетени и мислещи. Все едно, шимпанзе да е учител на хора. СТРАШНО е. Не се учудвам, че шимпанзето Путин от КГБ им харесва. Но, страшното е, че си мислят, също като него, че могат да "управляват"

68

Берий Лаврентиев

преди 10 години

Например СССР по Заем-наем получава материали на стойност $11,3 млрд., от които са платени по-малко от 1 %. Останалите 99 % са предоставени практически безвъзмездно.

67

Ноам Чомски

преди 10 години

Метод 4 за контрол над умаДа се набляга повече на емоциите, отколкото на разсъждениятаВъздействието върху емоциите е класически метод за нервнолингвистично програмиране, насочен да блокира способността на хората за рационален анализ, в крайна сметка въобще способността за критично осмисляне на случващото се. От друга страна, използването на емоционалния фактор позволява да се отвори вратата към подсъзнателното, за да се вградят там мисли, желания, страхове, опасения, принуждения.

66

Анонимен

преди 10 години

До Берий ЛаврентиевБе кво значени9е има колко американски самолети и джипки са купили - КУПИЛИ СЪС ЗЛАТО!!! руснаците, след като се знае, че това е троха в огромната месомелачка, наречена Втора Световна Война!!!Сигурно, ако освен техника, имаха и малко по-куражлии войници, САЩ и Англия щяха да отворят втори фронт срещу Германия поне година по-рано и тогава руснаците щяха да си останат до Полша, но явно не им е стискало! германците се биха срещу САЩ и Англия с 20 дивизии, а срещу СССР с 200.

65

Анонимен

преди 10 години

До TrollTerminatorНека отворим малко учебниците по история.Крим, като част от Украйна, съществува от 1954 г. когато Хрушчов го предава на Украйна. Дотогава Крим е бил част от Руската империя, във вид на федеративна държава, а по-рано във вид на ханство, част от Руската държава. Същото се отнася и за областите Донецк, Харков Днепропетровск, Одеса и т.н. Точно тези, които сега се бунтуват срещу нередовното правителство и срещу ЗАКАНИТЕ да им се отнеме родният език - руският.

64

Анонимен

преди 10 години

Всички камиони в руската армия са били.Само за справка зада функционира една танкова бригада от 200 танка(междо другото толкова е имало в една германска танкова армия) Трябват над 1000 камиона. Един камион вози само боекомлектът, друг горивосмазочните материали, трети резервните части.Отделно персойнала и имуществото на ремонтната рота.Без американски камиони т-34ките ги е чакало съдбата като в 41'ва.Безкрайни колони танкове зарязани без гориво или заради дефектирала машина отпред

63

Анонимен

преди 10 години

ФАШИЗМА СЕ КАЗВА СССР И ПУТИН ...

62

българин

преди 10 години

До Анонимен 103:Неграмотно комунистче, даже съветските ти господари, макар и с нежелание, още през време на Втората свет. война, та и до днес, ПРИЗНАВАТ ПОМОЩТА на АНГЛИЧАНИТЕ във войната с Германия - самолети, камиони, гориво и др. материали. А помощта от САЩ Е МНОГО СЕРИОЗНА - алуминий, самолети, камиони, храни и др. - ОТ САМОТО НАЧАЛО НА ВОЙНАТА, вкл. и през Великобритания. Жал ми е за тебе, мозъчето ти е промито, НИЩО не знаеш, а акъл даваш. СССР НЕ Е ОСВОБОДИТЕЛ, а ПОРОБИТЕЛ на Европа.

61

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко СССР е искал да спасява Европа от нацизма, е било достатъчно 1 да позволи на немските комунисти да се коалират срещу хитлер и толкоз.2. Да не му доставя горива и редки метали.3. Да му щипне северните морски пътища.4. Да избомби Румънските рафинерии.През цялото време до 41ва,през, което Хитлер воюва с Англия СССР активно му помага.Последният ешалон с жито за Германия преминава през моста на Брест 30 минути преди немските танкове в обратна посока/

60

Анонимен

преди 10 години

Тази рана-Украйна е жестока,който я отвори стократно жестоко ще си плати.

59

Берий Лаврентиев

преди 10 години

Към 103 - е това вече е нахално или поради невежество - пропрочетете миличък относно Лендлиза пък после правете заключения за потентността на СССР през първата половина на Втората световна.Съветският съюз се сдобива и с 18 700 самолета, който възлизат на околу 10% - 12% от произведените съветски самолети които са над 150 000( цифрата е спорна)Над 92% от танковете с които СССР воюва са съветско производство.Има и американски и британски доставки с m4 sherman и matilda ,но те се отличават с ниски бойни качества в сравнение със съветските образци. Близо 2/3 от камионите на Червената армия са ам

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 94Пич, за какво мислиш, започнаха тези брождения в Източна Украйна?Според последния законопроект на Украйна, руският език се обявява за незаконен в Украйна. Прочети малко факти, после си отваряй голямата уста.

57

българин

преди 10 години

До 105:Ако държиш, че има дума "МУЛТИЕТНИЧНА", значи, освен неграмотно си и ИЗВЪНРЕДНО ТЪПО. Не се учудвам. Аз съм чел, толкова, колкото ти даже не си виждало. Явно, даже значението на думата "чета" не знаеш, да не говорим за "пиша". Значи си просто една дресирана .

56

Анонимен

преди 10 години

Сталин специално прави чудеса от геройства за да засили Хитлер към Англия.Русия изхранва национализма в германия. Помага му да стане мнозинство в парламента като забранява на комунистите в германия да участват в коалиции срещу него.След това целият блитцкриг се води с руски бензин а германия се храни с украинско жито, докато украинците се самоизяждат от глад (Гладомор в гугъл) Цялата работа е да насъска едни буржоа срещу други буржоа, хубавичко да се изморят и СССР да дойде като освободител.

55

българин

преди 10 години

До Анонимен 99:НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО ИМЕТО БОЖИЕ! Смут и разруха в Русия сеят ***-престъпници, начело с Путин. Също и в Украйна, също и в България. А такива, новоизлюпени "православни" комунистчета като тебе, са ПОЗОР ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО, което се опитват да използват, за да прикрият ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА Путин и катилите му. Украинската православна църква още в началото на конфликта се ПРОТИВОПОСТАВИ НА Путин и на руския "патриарх" от КГБ. Путинци тероризират и православни и атеисти.

54

TrollTerminator

преди 10 години

Абе Льоьо ти ли ще ми говориш за фашизъм, точно ти? Европа за съжаление най-вече си затвори очите за фашизма проявен от *** в Крим! Защото оправданието че там живеят руснаци си е чист фашизъм и е изпробвано веднъж от Хитлер при заграбването на територия от Чехословакия точно преди началото на Втората световна война с оправданието, че там живеят немскоговорящи. И също като сега и тогава Европа си затвори очите и позволи това да стане! За това не си насилвайте късмета руски нахалници!

53

До № 50

преди 10 години

Няма да наричам черното - бяло!Катинското престъпление си е ужасно престъпление на Сталин и Берия (и двамата - кървожадни грузинци!) и НКВД - разнородна ***.Преди да пишеш, провери, макар и във Википедия!Официално - в Катин са разстреляни 4421 полски военни, в Осташково - 6311 и т.н."Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа!".Известна роля играе отмъщението. Отмъщението към *** и Пилсудски за избитите десетки хиляди руски военопленници - червени и БЕЛИ!Поляците въобще не са кръвожадни

52

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми те пробват.В сегашният парламент има повече партии от преди, като националистите имат най-малко депутати.