168

Gega

преди 10 години

Адекватно възмущение. Трябва да се редузират процесите, които накърняват човешките права и свободи

167

BOLEN

преди 10 години

OPAAAA EDIN POTRESEN !

166

4ista4kata

преди 10 години

СТАНИШЕВ НАЛИ ТВОЯ САРАТНИК ПУТИН Я ДВИЖИ ТАЗИ АФЕРА

165

Хектор

преди 10 години

*** и твоя ред ще дойде...............

164

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 10 години

БЪЛГАРИТЕ В УКРАИНА МАСОВО СА НА СТРАНАТА НА ПРО-РУСКИТЕ СИЛИ В ТОЗИ КОНФЛИКТ. Това украинските националисти добре го знаят, и затова не е случайно, че са подпалили Българския Културен Център в Одеса, и са скъсали българското знаме и са го тъпкали. Разбира се, това събитие ще се премълчи от нашите медии, тъй като е добре известно, те чии интереси обслужват.

163

rumen221

преди 10 години

Обикновен фашизъмСрещу украинците в Славянск, Краматорск и Одеса се бият фашисти от Харков и Киев и наемници от частната американска армия Greystone, избиваща до преди месец иракски и сирийски граждани.- Фашисти коментират Одеса - Колорадските бръмбари измряха ли? Никак не ми е жал. Жалко, че са само 38. Като дойде 9 май, ще си траят като мишки (9-ти май - капитулацията на Фашизма в Германия)Фашистите на Турчинов и Яценюк вече избиват и честните украински демократи..., непризнаващи фашистката хунта...- НО В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ...?.

162

муспи

преди 10 години

Дясният сектор моли българското правителство (Дясния сектор го признава за българско), да освободи Станишефф за нуждите на украинската пролет.

161

бай Иван

преди 10 години

Шефът на "Станишевата палата" изрязва бюджетите на общините за 1,5 млд лева.Сега ще видите как ще се пълни хазната КАТ-снимка с коригирани километри.Актове от НАП,НОЙ и от всички агенции и агенцийки.Черни облаци це задават за дребния бизнес.

160

Анонимен

преди 10 години

Ама иначе не е потресен от мрачните новини в България. Ама той няма и как да е. Важното е електоратът на другите партии да се трепе, самоубива и умира в мизерия, докато този на БСП, въпреки, че е окаян, жалък и глупав, да продължава да съществува, за да може да си продава гласа срещу едно кебапче за червената майка-партия.

159

муспи

преди 10 години

Това е природно явление. Кучето най хапи преди да умре. В Божиите планове е изсраел, двете крайбрежия на САЩ, Брюксел с околностите - Холандия и Дания, Лондра и Париджи да се превърнат в радиоактивни дупки.

158

бай Иван

преди 10 години

Последни новини: Вече имаме тройна коалиция БСП,ДПС и Атака.Квотите са определени.Съветника на Станишев става шев на сметната палата,която става "СТАНИШЕВА ПАЛАТА".Държавата отива към тотален фалит.

157

ужас

преди 10 години

Станишко е подписал споразумение с мешерето за осигурени *** гласове на изборите.Всичко това е с влиянието на ЕНЕРГЕТИКА - бат Сали.Българи,мислете и гласувайте?

156

Анонимен

преди 10 години

Този защо не обясни,как жена му Моника за 7 год.спечели над 23 млн.лв.?Като само тази година печалбата е нараснала драстично.Къде са разследващите органи?

155

Анонимен

преди 10 години

Дебелоок.Ти го критикуваш,той се радва,че е на правилна позиция.Счита,че има и други кандидати да присвояват еврофондовете.Примитивното,първосигналното му подсказва да си припикава територията подобно на хиените в джунглата.

154

rumen221

преди 10 години

МАЙДАНОВСКИ ТЕРОР!Питате: - Защо Фашистите от Майдана ТЕРОРИЗИРАТ съгражданите си, избиваха ги със снайпери в Киев, а сега вече в цяла Украйна и се БОЯТ ОТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ?ЗАЩОТО нямат подкрепа дори 50% "Според анкета на "GfK Ukraine" едва 12% от жителите на юг и 9% на изток заявяват, че страната върви в правилна посока. По-малко от 50% в ЦЯЛАТА СТРАНА подкрепят ПРЕВРАТА, но на юг и изток делът им е само 20%, пише "Кийв поуст". - БТА НЯМА ГЛУПАВ НАРОД! КОЙТО ПОСЕЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРИ пише във вечната книга- А тероризма си е тероризъм... И АМЕРИКАНСКИЯ и ФАШИ

153

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 175По твоята логика излиза, че руските малцинства в България трябва да си защитават пространството тук? Оди се гръмни!

152

Анонимен

преди 10 години

като си потресен, направи референдум за излизане от тази гадна смрад Нато и ЕС

151

дърт комуниз

преди 10 години

Сергей Станишев е мъдрец.Защо не се роди по-рано,за да построи комунизЪма.Сега се напъва да построи и капитализЪма.Дялан камък-с цвят-хамелион,за всеки зид пасва.

150

Анонимен

преди 10 години

Станишев, скрий_се_бе!

149

Анонимен

преди 10 години

До бай ти Иван -нищо в сравнение с една Франция но там никой не пита защо ги избиха.Ако знаеш за какво добре си.Без съд и пресъда над 1млн си отиват.