10

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Ние евреите сме се заклели в Тамуда, Тора и Петокнижието, че ще унищожим всички славяни. Не се надявайте русия да ви спаси, защото тя също е в нашия черен списък. Нашият длъжник САЩ ще ни свърши мръсната работа и ще ликвидира нашите врагове. Да живее древната традиция на Авраам, Мойсей и Соломон.

9

Анонимен

преди 10 години

До НОВИНАТА 7Много си *** Саше, забравил си да напишеш и Нова Зеландия иска руски газ!Обясни на публиката как ще доставиш газ до Индия, а знаеш ли въобще къде е Индонезия?!Кутев ти е промил мозъка.

8

Tari Cat

преди 10 години

solidbul.eu/?p=2432 Кой ще спечели от това, че някой ще загуби? ;)

7

*^&

преди 10 години

Забележително заглавие,или как КРИЗАТА м/у ЕС и Русия е всъщност ШАНС за някои.А за кандидатурите за президент,един от тях е Вадим Рабинович с двойно украинско израелско гражданство.Не знаех,че конституцията на Украйна позволява това. https://kyivpost/content/ukraine/president-of-all-ukrainian-jewish-congress-rabynovych-tenders-registration-as-presidential-candidate-340827.html

6

Анонимен

преди 10 години

За българските *** рубладжийството е приоритет!

5

Aaхахах

преди 10 години

Много напредничаво: въглища и особено шистов газ, браво! Само да не живееш наблизо.

4

Анонимен

преди 10 години

а то вчера почна добив на петрол в ирак от лукоил за следващите 20 години минимум. апък европейците никой не ги кара насила да купуват от русия каквото и да било

3

Анонимен

преди 10 години

Шистов газ, въглища - ха ха ха - особено за въглищата много е умно това пани. Едно време комсомолстите изказвания бяха в такъв стил. Междувременно украинската армия е започнала да се превъораъжава - хахаха, Русия трепери... тия имат 100 милиарда дълг и още десетилетия няма да излязат от блатото, но ще се превъоражават, ще им даде запада още 50 милиарда заем с него да купят стари оръжия пак от запада!

2

НОВИНАТА

преди 10 години

Новината -- истинската е--- Япония,Китай,Индия,Индонезия и Виетнам са отправили предложения към Русия в последните няколко дни за доставка на газ.Количествата които те искат са малко повече от потреблението на Европа.Е как да вярваме и на кого????

1

Пак лъжи и измами

преди 10 години

Някой пак е писал статия с зъга си...