27

Анонимен

преди 10 години

Виждам, че другаря Станишве, както и другарката Манолова, припяват все едни и същ рефрен по стар комунистически обичай с надеждата, че една лъжа повторена сто пъти - става истина. Твърдението, че президента е нарушил закона, защото видите ли не го тълкувал, както Майчето искала, си е чисто и просто една огромна лъжа и атака към президента. Обаче такива плоски опорни точки се връщат като бумеранг. Дори и ДПС-то не щат да играят този цирк.

26

Анонимен

преди 10 години

Позволете ми да направя скромен комплимент на артиста ползвал PhotoShop, тъй като много успешно се е справил с 'изрязването' на потока от кръв струещ от *** на тази 'гуспожа'!

25

Ранобуден соросоид

преди 10 години

Следващия кабинет май ще бъде на българофобските *** ГРОБ и ДоганПС.Тежко и горко на българите.

24

Анонимен

преди 10 години

Крокодилът Гена бе по-хубав...И по-умен от недоразумението на снимката...

23

Февруари

преди 10 години

Тобяха събития цяла година, от Февруари лето 2013, та чак до Февруари лето 2014. Улици, площади, телевизионни студиа се заливаха от протестиращи. Те не искаха да видят нищо старо. То, старото, дето вече управлявало, да си ходи. Тъй викаха... И се родиха нови люде, честни, морални, готови съдбините на България да понесат на плещите си... Ето, вижте: Бойко Борисов, Сергей Станишев, Лютви Местан, Росен Плевнелиев, Волен Сидеров, Миглена Кунева, Радан Кънев. Дето никой не е чувал и виждал.

22

Анонимен

преди 10 години

Тези избори, когато герберастите не са на власт, очаквам поне 5-6 % по-малко за тях като гласове, защото с фалшификации те стигаха до 10-15 % отгоре. Сега поне ще е по-справедливо гласуването и разпределението по секционни комисии.

21

до селски тарикат

преди 10 години

Баш си си селски тарикат,***!Само,че тези ги разправяй на пияниците в хоремага.Тук не ти е мястото,освен ако не си на смяна.Аман от комунистически ***!Време е да изринем тази червена чума?

20

кк

преди 10 години

Бабо Маргаритке, мила бабо! До теб ли опряха.... Беше умна, сега си изкуфяла. Всичките ми уважания към теб, но защо се слагаш между шамарите. Айде, за СДС, НДСВ беше още млада и войнствувяща, ама вече... Е, да си жива и здрава! Шом така си решила...

19

Селски тарикат

преди 10 години

Не мина селския тарикатлък на МУТРАТА!!За жалост тюрките пак /и винаги/ са прави. Иначе ако по съвета на Будето беха ремонтирали ИК и увеличат или намалят бройката, гейбурите щеха да лаят, че кодекса е нефелен и за туй го ремонтират ..... а така ИК си е фелен, а ша го обере пешкира *** като *** закононарушител и гейбурска *** ..... каквото и да ни баламосват Буде и компания!!!!

18

до 18

преди 10 години

Това е новата опорна точка,нали?Стига да има,кой да ви се хване.

17

школата на Кутев

преди 10 години

СърГей каза,че ще изрине земята за да спечели.Една година ринаха, за да компрометират ГЕРБ и въпреки това, ГЕРБ набират все повече сила.И понеже Костинбродският сценарий не може да се повтори,то СърГей Моников е решил да пусне отчаяно интригата,че Борисов е влязъл в съглашение с ДПС.Това са новите опорни точки,имайки предвид настроенията на хората към тази ояла се партия.Толкова са прозрачни и жалки!

16

всъщност

преди 10 години

Буда по стар азиатски обичай се е обрязал много много преди вие да загатнете...

15

Анонимен

преди 10 години

Местан се изложи!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова си е взела виагра в много висока доза, но яростта й в случая е беззъба. Нейният изборен кодекс претърпя провал. Тя пусна по пързалката Станишев и компания още на първо четене. Обидите към президента са израз на безсилие пред закона. Свикна да е "непогрешима" и в парламента раздава справедливост по принципа на шуробаджанащината, която си е стил на управлението. Атака също колабира от яд. Така е, когато всички те се поставят над закона и възпроизвеждат нонстоп корупционни практики.

13

Сунайката

преди 10 години

ААА да и сега всички искат да се докажат пред ДОГАН кой е по по най !!!

12

Сунайката

преди 10 години

Коалицията е една и тя се казва Доган !!! Няма БСП , ГЕРБ, ДПС , АТАКА, България без Цензура всичко това е една партия ДОГАН

11

СИРМА ВОЙВОДА

преди 10 години

Престрашиха се най-после, па плеснаха с ръце и се целунаха.

10

MiB

преди 10 години

В кафето в Кърджалии най-вероятно местан си е дал номера на сметката в Швейцария...

9

Сунайката

преди 10 години

Какви ли игри играят Борисов и Местан ! Мисля че нещо се мъти там ! ! !

8

Анонимен

преди 10 години

Айдеее БЕСЕПЕ утече.Да ни е честита новата банкянско-боянска коалиция!!!