83

Анонимен

преди 10 години

Защо приемате структурата на властта за даденост?Ако например се забранят партиите и правителството се избира по мажоритарен принцип директно от народа ,ще се спестят паразитиращите структури на президентството и парламента.

82

Анонимен

преди 10 години

Браво винаги така трябва да са лидерите от различни партии седнете като хора и дискутирайте за реформи за благо бъдеще на страната ни.Заради политиците народът е беден създайте работни места Бойко ти извикай свой приател Ердоган в Кърджали да отварят повече фабрики недей чака ДПС да покани и ти лентички да одрежеш и за животновъдите създайте добри условие не вили е срам че сме в Е.С. писна вече на народа да мизерува засрамете се вече Бога бави но не забравя 9 то покеление да пострадате дано Амин

81

Анонимен

преди 10 години

Браво винаги така трябва да са лидерите от различни партии седнете като хора и дискутирайте за реформи за благо бъдеще на страната ни.Заради политиците народът е беден създайте работни места Бойко ти извикай свой приател Ердоган в Кърджали да отварят повече фабрики недей чака ДПС да покани и ти лентички да одрежеш и за животновъдите създайте добри условие не вили е срам че сме в Е.С. писна вече на народа да мизерува засрамете се вече Бога бави но не забравя 9 то покеление щш пострада дано Амин.

80

анонимен

преди 10 години

Снощи президентчето,протежето на мутрата по БНТни нарече "моя народ"-представяте ли си ние сме били "неговия" народ,само дето не ни нарече "моите поданици".Хора вие народа на Плевнелиев ли сте и с какво право това недоносче ни нарича"моя народ".Много дълго го изтърпяхме това недоразумение наречено президент.

79

Анонимен

преди 10 години

Забрави Тиквата как целуваше ръката на Доган за да го направи генерал, забрави, забрави, ама хората не забравят, в нета е пълно със снимки от този паметен момент.

78

Сияна

преди 10 години

Интересът е движещата сила в света.Още едно потвърждение е тази среща в Кърджали.Взаимното лицимерие прозира отвсякъде.Незная кой е режисьора на постановката , но според мен зрителите не ще се ловнат.Всички сме брали плодовете и на ГЕРБ, и на ДПС.Какво ли не прави апетита към държавната софра .

77

Анонимен

преди 10 години

И 3-те партии в парламента имат близки отношения с ДПС. БСП вече от много време управляват заедно с ДПС и са едно цяло.Атака и ДПС вече е едно и също, тъй като двете партии не могат една без друга - плюс и минус се привличат. ГЕРБ поддържа добри отношения с ДПС и това е видно. От миналото Доган и Борисов са били братя и си остават такива. Далаверите им един ден могат да лъснат, но когато ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака не са решаващ фактор в парламента и са извън него.

76

11111

преди 10 години

Борисов е нарцистична натура-той помни до живот този който му е направил добро и мрази до живот този който не му е изпълнил някакво желание.Доган го издигна до това ниво,да стане генерал,а когато Петканов е искал да го изгони като гл.секретар пак Доган го е защитил.А Станишев не го е назначил на някаква служба която величието е искало и затова Станишев в момента му е смъртен враг -параноично поведение,но народа си го избира-лудите явно винаги побеждават,така е и в историята.

75

Анонимен

преди 10 години

Политическата класа е отживелица.В днешното информационно общество светът може да се управлява и през фейсбук.

74

Анонимен

преди 10 години

Нали несе пуши на обществени места,а на масата има пепелник.

73

демос

преди 10 години

Нови партии напират да влязат в парламента.Политиците са готови и с дявола да сключат сделка за да оцелеят.

72

Анонимен

преди 10 години

Бойко е гении и дялан камък,на всякъде и за всичко става.И от всичко разбира.Ако бях милиардер щях да го взема за бодигард за главен счетоводител и за всичко.ТОЙ Е ФЕНОМЕН.Нее разснал като станишев по държавни луксозни мерцедеси а на улицата.За това е много човещен.Можем само да се гордеем със него ,които плуе срещо него значи е ДС.

71

Анонимен

преди 10 години

На душманин вяра не трябва да се има. И ще кажа защо."Подлец" и православен цял живот са били приятели. На подлеца краят на живота му е дошъл по рано. Умирайки "Подлеца" повикал православния и го помолил да си наведе ухо до затихващата уста, "Подлецът" и това е чакъл, гризнал му ухото и казал: Аз цял живот търсих подходящ момент да ти сторя зло но не успях, ето това е за моя утеха

70

:)

преди 10 години

Тоя Местан голям прелъстител, бе :) СърГея го нацелува, Боко го кани по кафенетата :)

69

Анонимен

преди 10 години

Ето - това са бъдещите коалиционни партньори Сега сериозно. Много прав бях горе, но нещата са индиректни - ГЕРБ и ДПС няма да управляват заедно, но отношенията им са близки и то си личи по много фактори. Ще изброя част от тях: Едното е, че Бойко Борисов е в добри отношения с Ахмед Доган, тъй като точно той го направи генерал и му помогна да влезе в политиката. Точно Ахмед Доган е разчитал на Борисов да му урежда далаверите в миналото и заедно са си делели парите от контрабанда и други престъпле

68

k5110

преди 10 години

Единствен Бойко се осмели да подаде ръка в името на етническия мир и сговор!

67

STANIK

преди 10 години

Единственото добро от цялата история е че не се целунахте

66

4444

преди 10 години

Ми, едно мога да кажа: След всичката мрасотия и помия ,която изляха ДПС и медиите им по адрес на Борисов, показа че е по-голям от тях ,че стои над нещата и е широко скроен , пък и даже да е за пред хората.

65

ДС

преди 10 години

Грабители на България. Само ни разделяте. И използвате БЪЛГАРИТЕ с друга религия за политически цели.

64

Анонимен

преди 10 години

Ашколсум, аферим баклава и локум имаше ли?