8

Бизнеса-БГ

преди 10 години

Ние Бизнеса в БГ смятаме че господин Данев много реално изложи проблемите на обществото ни.Българите не работят така както трябва и от там са им ниските заплати.Народа трябва да разбере че първо е криза която е ментална и мисля Политиците които управляваха и управляват разбират това ясно докато пушим пури(само едната за 400 лева)на разговори на тема стадото БГ и има ли трева да пасе и разбира се разпивка с марково уиски.Трябва да научите децата си че за тях винаги е криза за да им по лесно после

7

Божидар Данев

преди 10 години

Ние сме в дъното на всякакви класации, докато не въведем нормални европейски норми на пазара на труда.Синдикатите извиват ръцете на работодателите със заплахи за стачки и непрекъснато се искат социални помощи.Допълнителното заплащане за прослужено време е от времето на Сталин, пари се дават за умения, производителност и резултати.Българинът не работи, през 15 мин. пуши, закъснява за работа.Ние Бизнеса се гнусим от вас стадото ама като сте ни на шията ще трябва да ви храним с 400 лева заплати.

6

ss

преди 10 години

Това което БГ-работодателите направиха с народа за 20 години, турското робство не можа и за 500.

5

Анонимен

преди 10 години

Въобще за какъв бизнес говорите ?В момента няма бизнес

4

Анонимен

преди 10 години

Това в България не е бизнес а робовладеене.

3

Божидар Данев

преди 10 години

Изчетох внимателно стаията и се радвам че има разумни хора като Европейска които неискат повишаване на заплатите защото това няма да е нормално за БГ.Разберете ако ви се повишат заплатите ще дойде Виденова зима и потребление.Ние вашите политици-бизнесмени-ментори които си упражняваме в реторика не ни гледайте ние отдавна сме ви окрали и надвили на масрафа.Познавам собственици на заводи за 1 долар който Костов им даде на времето днес имат яхти и супер джипове а дават заплати 420 лева на работници

2

край

преди 10 години

е що така нали щяхте да вкарвате работодателите по 12 г. в затвора за неплащане на осигуровки. Тоа има работодатели контрагента му като го забави или завлече с два-три месеца и той не плаща и каков - да влиза в затвора. Сега какво - няма мераклии за работодатели. Ми няма. То някой мислят че на първо число да дължиш не знам си колко десетки хиляди лева е много лесно. с газа си закони пишат.

1

Анонимен

преди 10 години

A NE ISKA LI BIZNESA I 8 GODISNI RABOTNICI NA 4 4ASOV RABOTEN DEN REALNO RABOTESTI PO 18 4ASA BEZ ZAPLASTANE.EEEEEEEEI RABOTODATELI OSAZNAITE SE DOKATO E VREME ,4E STE DOIDE DEN DA VI KOLIAT KATO AGNETA . AL4NA SGAN NENASITNA.