40

Дупедав

преди 10 години

Серго и Вигенин, мажете вазелина! Досега ви *** турците, сега вече и вашите ще ви ***!

39

Анонимен

преди 10 години

АБВ на Първанов се разграничи от дпс за разлика от сидерастите. Явно кремъл не плаща на Първанов.

38

Бачо

преди 10 години

БСП се разпада

37

Шарко

преди 10 години

Щом Станишевия кръг така вие на умряло, значи работата е сериозна. Никой от членовете на БСП не ги долюбва тях и те го знаят. Изпуснат ли сега кокала, КРАЙ!

36

KeepWalking

преди 10 години

Аз усещам по коментарите ,че има раздвижване в политическия живот...нещо като отдушник между това дето е в БСП и ГЕРБ....съвсем не се евам.....

35

Анонимен

преди 10 години

Най после нормално движение в ляво! А кутев да се обяснява в сараите на еничарите мястото е там.

34

Сър-гей

преди 10 години

Ох баня, ох кеф. В турската баня голям кеф.

33

акуд

преди 10 години

кутев грешни и провалени са само тези които градят к00лиции с дпс

32

Анонимен

преди 10 години

АБВ не са еничари и родоостъпници като станишев и приятели. Станишев се подложи и на лудите националисти. Не посмя и да се разграничи от действията на сидеров. Не става за лидер.

31

Социалист

преди 10 години

Единен фронт срещу "Бандата на четиримата" - Първанов, Калфин, Р. Петков и Т. Дончева!

30

АБВ

преди 10 години

По добре с герб отколкото с луди националисти и етническа мафиотска организация!

29

Анонимен

преди 10 години

Станишев не е лидер, той е момата на дпс . Ако имаше малко достойнство нямаше да предаде без бой 20 български града. Караше БСП към истинска катастрофа и тя дойде. Направи ни за срам с националистите и ни предаде на турците. Естествено ще подкрепя Първанов и Калфин. Кутев нека си стои с феса а аз имам достойнство.

28

Гражданин

преди 10 години

Първанов се отцепи от БСП и студентите прекратиха стачката. Тайният проект взе да се просветлява - кой организира митингите и протестите. Предателите и регенератите никой не ги обича. Жалко за прелъстените и изоставени студенти. Очаквайте и Близнашки да се самоопредели.

27

Новина

преди 10 години

Евентуалното обединение на АБВ и ГЕРБ /между сътрудници и доносници/ ще има следната абривиатураАБ в Г-ъза! Забележка: "-ъза" е за допълнение и благозвучие

26

Бюреков

преди 10 години

Дойдоха с преврат и ще си отидат с преврат!

25

разочарован

преди 10 години

Кутев, по-добре мълчи и не говори, а най-добре се махни. Заради такива като теб БСП е на този хал.

24

Анонимен

преди 10 години

Ми и аз да съм на Боко на мястото...като го гледам тоя *** Станишев....дето кой не го е хванал той не го е бил на избори ,ми и аз ше говоря че искам Станишев за противник.....8 пъти да съм загубил изборите подред...и да се правя на ощипана мома.....и да казвам къв съм велик,не вървят нещата нещо....То всеки който е против БСП....се надява на Станишев да стой да е председател...ако той е там...БСП тъне в ла*на....тва е истината...така е било,така е в момента и така ще .....

23

Анонимен

преди 10 години

Как да подкрепя станишевци след като не се разграничиха от сидеровци. АБВ е алтернативата на социалистите. Бсп беше дадено в ръцете на дпс от станишев и компания. Бсп беше убито веднага след вота и хвърлено на турците.

22

Анонимен

преди 10 години

Мухахахфорумните драскачи плюещи ГЕРБ са получили команди от Позитано да плюят Първанов....Сещате ли се за опорните точки...Мая Манолова като се обясняваше ....ТОва е всеки път,като нещо се *** ....пускат или Кутьо или Манолова или Корнелия Нинова да се обясняват...толкова са ми прости тия,че на изус ги знам кво ше направят......Станишев дето е назначен от Първанов ,не отстъпи поста председател на БСП да направи реверанс, а сега Гоце е предател така ли....*** с ***

21

optimist

преди 10 години

Кутев, не се прави на ***. Разбира се, че още хора, от тези които са недоволни от Станишев, ще последват Калфин. Във всички случаи БСП губи и това е благодарение на Станишев, който трябваше да си подаде оставката през 2009 след проваления си мандат като премиер и логичната последвала загуба на изборите.