35

void

преди 10 години

Виковете "Оставка!" стават от все по-малко хора, обаче не защото хората осъзнават "ползата" от правителството, ами защото осъзнават че с викове само не може да се отървем от комунистите. Това се прави с булдозери, факли, павета, бутилки, кофи за ***, обръщане на полицейски коли и един здрав бой на голо за Станишев и мазните *** в парламента. Скоро!..

34

ИК

преди 10 години

Гигант-30 ,защо все на Волен му правят провокации.То на немски самолет ,то в Брюксел,сега въвВарна? Кажи бе пич, защо все на Волен?

33

Анонимен

преди 10 години

*** нападат другаря сидеров, но той подкрепен от 20 симпатизанта отвърнал на удара.Ура, другари!

32

Анонимен

преди 10 години

Ей няма да викате Оставка да не пречите на хората да работят и да могат на спокойствие да дадат по 2 лв на хората

31

Анонимен

преди 10 години

В момента йовчевци, станишевци, догано-местановци и останалите от кликата вероятно правят всичко възможно да минимизират деянията на гнусника, да излезе, че нищо сериозно не е станало, да се потули всичко! Добре, че участва и френската гражданка, та по не могат да крият! Не стига, че животът си има своите естествени тежести и мъки, трябва толкова години да гледаме този ОТВРАТИТЕЛЕН *** И ПСИХОПАТ да си разиграва коня , да прави на маймуни цялата страна и народ и да си живее като арабски принц

30

fdfsfds

преди 10 години

Надявам се някой полицай да прочете това: хората, които така усърдно пазите в парламента, са хората, които ще ви заплюят, ще ви вземат работата и ще ви обрекат на мизерия, без да им мигне окото. Продължавайте да сте против собствения си народ.

29

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Буря в чаша с...вода.Аман от гкалъпени и...инсценирани случки със Сидеров.Сега...мощна група от телевизии и *** ще ни...облъчват 2-3 дена за случая.И мислят,че това ни...интересува.Те си вземат тлъстите...хонорари,а народът че...няма къде да работи и плащат мижави заплати,хич не ги интересува,да поставят този...въпрос.Сидеров и той не можа да...разбере,че е под прицел и да не пали на...четвърт.Бил зодия...овен;ако ще да си и зодия...бясно куче,като си лидер,стой си на...дъто и си пази името.

28

Dan до Куроландес

преди 10 години

Оооо Куроландес, ти още не си схванал или така трябва да пишеш, не че си ми отговорил на въпросите от другата статия ама нищо ще ти обърна внимание!!!Виж сега, твоите хора взимат ,нов кредит в размер на почти 1 мрлд. лв. който са го нагласили да се плаща на сравнително равни части от по 450 млн. до три месеца и още толкова до края на годината, ако не си схванал ето ти идеята, те взимат кредита а "тиквата",идва да плаща след предсрочните избори, както беше и със задълженията към фирмите 2009г.да де ама "тиквата" ги надуши и сега не се натиска за избори през 2014-та, а през 2015-та , капиш???

27

Гиганта

преди 10 години

Момчето Димитър Бахнев е два метра мъж ! Пък и е зам.председател на младежкото ГЕРБ в Бургас ???!!! И това ако не е провокация -- здраве му кажи !

26

Рали1

преди 10 години

До КуроландесЦветанов или Борисов са го карали да се кара и да налита на бой? Дали са знаели изобщо,че е заминал за Варна ?Който сам си го направи.Какво общо имат всички останали,когато в главата на Сидеров ври и кипи...

25

анонимен

преди 10 години

все едно и също.Сутринта Борисов скочи на Станишев.По обяд ГЕРБ скочи на Сидеров .Явно скоро ще ги видим и на Гей парадът?С Чачева,Фидосова,Анастасова, -нещо кофти по женската част.

24

аа СМЕШНИКА МИНИСТЪР

преди 10 години

ДРОгарю офчев къде е ХРИСТО БИСЕРО И КАК СИРИЙЦИ ВЛИЗАТ ВЪВ ВАРНЕНСКОТО ПРИСТАНИЩЕ ДА НЕ ПАДАТ ОТ САМОЛЕТИТЕ...............IОФЧЕВ ТИ СИ ЕСИН *** ДЕТО СИ НАХРАНИЛКА НА МАФИЯТА АКО СИ НОРМАЛЕН ЩЕ СИ ЗАЩИТИШ ХОРАТА НЕ ДА ГИ БИЯТ РАЗНИ НЕНОРМАЛНИЦИ И ПСИХАРИ А КОГАТО ТЕ БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРИБИЛИ ПОЛИЦАЙТЕ

23

Анонимен

преди 10 години

ИСТИНАТА СЕ ЗНАЕ ОТДАВНА ЗА ХУЛИГАНА ВОЛЕН. ТОЙ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ЗАТВОР!

22

2

преди 10 години

До 11БСП то прататете го на почивка в Маями пък може и там да пребие някой :)

21

Куроландес

преди 10 години

Хайде бе, герберасти, правителството се клати. Дайте последен напън да го бутнем и да си върнем Тиквата - любимецът на материала и на медиите.

20

Анонимен

преди 10 години

МЪРШИИИ!

19

Черен Петър

преди 10 години

Няма страшно бе! Битият от Волен полицай ще оживее! Всички свидетели са "помолени" да си изтрият кадрите от телефоните... и извършителя остава неизвестен.

18

11

преди 10 години

ЕЕ що това не го направи в САЩ и какво ли щеше да му се случи пък бил той и сидеров ?

17

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Истината е ясна, един луд, лицемерен фашист и психопат ви държи на власт, ето това е истината..... !

16

izo

преди 10 години

истината е , че за известно време няма да плащат на сидеров, а ще го държат с това дело