94

demosten2

преди 10 години

Как ще отстъпват?! Та те тамън завзеха влЪстЪ, а и новите S класи, равняващи се на 500 минимални заплати бройката... изоставят ли се така лесно...АаамаХа, ОСТАВКА ще ми искат!

93

анонимен

преди 10 години

много елементарни коментари,вижда се че са гербери.

92

Анонимен

преди 10 години

Това е положението! Герб ще отговарят за кражбите си пред Народа и пред бай Ставри! Строго, но справедливо!п.п. Вече има и кандидатка за Сливенския!)

91

анонимен

преди 10 години

не съм за никоя партия,но-о-о ГЕРБ наистина трябва да изчезне от политическата сцена.

90

Мухахах 2

преди 10 години

Вижте, че ви е срам да си признаете, че се крепите взаимно. Един от друг ви е срам. "Атака" осигури кворума и подкрепи този кабинет, крепи ги и при вотовете на недоверие. Патерицата на кабинета са атаглистите. Когато човек говори за юрушистите, израза "ей, ***" вече придобива нов смисъл. Направо са си бастуни отвсякъде.

89

Мухахах

преди 10 години

Мухахах, патриот. Те всички са патриоти там в политиката и не отстъпват заради България."Министър-председателят уточни, че кабинетът и подкрепящите го БСП и ДПС, трябва да..."Юруш - Атака, защо ги изпуска премиера. Продължават за лъжат атаглистите нещастни, че не са част от кабинета, Андрешковците му с Андрешковци. Долни мръсни атаглисти и комунисти, освен да лъжат нищо друго не могат да правят. Заченат в грях и с лъжа е този кабинет.

88

иван

преди 10 години

Къде ги бедните и умните? Къде са дудуците и тъпаните, прегракналите оставкаджии? Тракат зъби и се скатават. Е, поработиха и поспечелиха, а сега? Сега тук някъде лаят, на, батовите, ще работим и ще вървим в нужната посока. А вие си киснете в герберското блато. Квак-квак!

87

Анонимен

преди 10 години

Самият Боко е една авария, авария на природата- неолиберален комунист!)))

86

Анонимен

преди 10 години

ВъпросиКой вкара България в Европейската Общност?Отговор а) Бойко Борисов б)нЕкой другКой финансов министър генерира рекорден фискален резерв?Отговор а)Симеон Дянков б)нЕкой другМного моля уМните и иНтелигентните да отговорят!А мАтряла да ходи да се самозапали!

85

анонимен

преди 10 години

Боко ли строи магистрала ХЕМУС,защото имало някъква авария.

84

плъх и орех

преди 10 години

Тези наглеци чак на Боровец ли се скриха от народната любов? И що за безочие е тази турскокомунофашистка хунта, която превърна полицията отново в милиция да говори за демокрация??? Следващия семинар може да ви се наложи да го правите и извън страната, примерно в Русия или Северна Корея!

83

Анонимен

преди 10 години

Долу Боцко Тиквата и Цецо Гестапото! Смърт на фашизма, свобода на народа!

82

анонимен

преди 10 години

този алчен Буда тиквата е против да се намалят субсидиите,с това доказва че не му пука какво иска народа.

81

Иван

преди 10 години

ЕТО:Емил Василев Цв. Цв. да стяга куфарите! За ЦСЗ... Защото, бившият шеф на БОП-а Флоров беше изключително близък с вътрешния министър и лично негово протеже.Атаката на Танов не може да се тълкува по никакъв друг начин: той е или изключително ***, или на Цецо му е изпята песента вече... Герберчета, кво става - ще се избиете помежду си преди червените ***, а бях готов да се обзаложа, Първанов ще гътне Станишев преди Бойко да жертва Цветанов.

80

Анонимен

преди 10 години

Кога Борисов ще вземе властта?- Когато сирийските кюрди се върнат в Сирия, сиреч на кукуво лято!ХАХАХАХАХАХА!

79

Иван

преди 10 години

Знаете ли какво е написал на личната си страница във Фейсбук бившия депутат Емил Василев? Който е и зам. председател на РЗС ,един от най добрите приятели на Бойко Борисов и РЗС е единствената партия в момента която безрезервно подкрепя Герб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

tyo

преди 10 години

Най-голямото клише след 1989 г. е "залогът е бъдещето на нашата страна". И това отново ме довежда до единствения възможен извод: Да ги *** всички и да рестартираме държавата!

77

Анонимен

преди 10 години

Алооо,ОПОРНИТЕ ТОЧКИ,марш в леглата?И се завийте добре,че панелките са студени?***!!!Тези,които подпирате ядат и пият с нашите пари на Боровец,а вие и утре ще обикаляте,като дръгливи *** около тях за оглозган кокал

76

анонимен

преди 10 години

каквото и да се говори Орешарски е човека който ще поведе България в правилната посока,а през 2017год. ще го замести жена която ще продължи делата му,

75

Анонимен

преди 10 години

Ще запомня Борисов с геройчните му напъни да задоволи Ангелина Меркел и фашагите докато народът се палеше от глад и мизерия! С това ще го запомня!