22

ИФ ЦЦ ББ

преди 10 години

ИФ я знаем коя е - замина си и от ГЕРБ МонтанаЦЦ не е ЦвЦв - друг коя е?ББ разбрахме че не е Бойко Борисов, а кой е?Стига ЦИРК - къде Ви е морала?Срам ме е от Вас?

21

до кух

преди 10 години

Точно си се кръстил.Как може да изразяваш мнение за нещо което не познаваш. Това е върхът на простотията тука. Да твърдиш че си демократ а да погазваш демокрацията. За това говоря.

20

Кух

преди 10 години

До АнонименНе е нужно да имат познания по "идеологическите пладформи", за да разбират, че това което се случва не е особено нормално и хората, които ги управляват не са особено заитересовани от живота на хората.

19

varg vikernes

преди 10 години

Аз карам Зил

18

Анонимен

преди 10 години

На мотора на чист български език е написано ПОЛИЦИЯ! ХАХАХАЖалки, смешни селянчета СМЕ в тази изостанала държавица

17

важно е да се знае

преди 10 години

На студентите не им се учи,освен това им плащат!Такива ми ти работи!

16

Шрам

преди 10 години

До МаршНе ги изхвърлят, защото тогава в България ще останат предимно хора с грамотност колкото твоята, а това не е добре за никого.

15

Анонимен

преди 10 години

До ФАКТИМного просто. 99% не считат за нужно да обръщат внимание на 10-15 прошляци.

14

Анонимен

преди 10 години

хммммммммммммммИнтересно дали някой може да попита студентите каква представа имат от идеологическите пладформи на парламентарните групи??????/Доколкото мога да си спомня в конституцията на България е заложено правото на всеки гражданин да има право на свобода на политическите си обеждения. Следователно тази група псевдо демократи отричат правото на хора с различена политическа ориентация. Странно а дали са запознати с идеологическите основи на Демокрацията??? Не мисля.

13

До 12

преди 10 години

То се вижда кои са ***. Преди седмица в студиото на БиТиВи, бяха Найо Тицин и Хр.Мутафчиев. И двамата признаха че са симпатизанти на ГЕРБ, на въпрос към Найо Тицин, какво мисли за студентската окупация той каза: С тези студенти се познаваме, защото над 100 дни преди това всеки ден митингувахме в ДАНС уйт ми, но сега започна учебната година и те пренесоха протеста в университета. Тоест искаше да каже че тия са същите които от първата седмица на новото правителство ревът за ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 10 години

До ФАКТИЗащото не е модерно и няма да могат да се покажат в "добра светлина" и съответно да ги забележат.

11

rumen221

преди 10 години

СТУДЕНТИЕ НЕ ЛЪЖАТ...- "Партия няма да правим!"ТАКА Е...: - НЯМА КАК ДА ИЗЛЪЧАТ ЛИДЕР... КАТО ИМ Е ПЛАТЕНО ДА РАБОТЯТ ЗА... ПАРТИЯ ГЕРБ..., КОЯТО СИ ИМА ЛИДЕР...!- НЯМА И КАКВО ДА "РЕФОРМИРАТ" - ИМАМЕ СИ ДЕЙСТВАЩ АМЕРИКАНСКИ СВРЪХ-ЛИБЕПАЛИЗЪМ...!!- МОРАЛНА БЕЗИДЕЙНА МЪКА...!!! ЗАТОВА ПОДКРЕПЯТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ накратко СДС(Стани Да Седна).

10

па я

преди 10 години

До АнонименАз пък мисля че ти си ***. Разбира се че ще викат не на червеното, нали червените са на власт. Ако бяха сините на власт щяха да викат не на синьото. Това правителствто трябва да падне. ОСТАВКА!

9

Марш

преди 10 години

Крайно време е да дойде и да видим тогава как ще харесват кафявото.Задоволени тъпънари.На тия маймунски *** не им трябва знание.Какво чакат още, че ниги изхвърлят от учебните заведения.Веднага.Платени *** !!!Вън от университетите!!!***!!Тиквочи- какъвто им господаря- такива са и слугите му !!

8

Бигуй

преди 10 години

Изсулвам се като самосвал, поглеждам творението и ми става драго, че се е получил пърформънс, не по-лош от тези на ранобедните.

7

Анонимен

преди 10 години

С лозунги "не на червеното" неполитизираните студенти показват политически пристрастия. Мисля, че това е поредната издънка на ГЕРБ. Шамара без да знае за какво става въпрос още като чу че студентите окупирали университетите разбра, че са хора на Борисов. Вече и децата знаят. Само не разбрах, защо ги е срам да си признаят. Уж са "умните" уж са "красивите" пък ги е срам да си признаят. Гузен не гонен бяга. А щом се срамуваш да признаеш, значи осъзнаваш, че постъпката ти е срамна.

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

Арестувайте ги!!!!!!!!!Нека гният по килийте където им е мястото на платените последователите на най-големия *** Борисов!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Хахо

преди 10 години

Какво е "пърформанс"? Все си мисля, че имаме хубава българска дума за това... Правим се на по-англичани и от англичаните, мама му стара...

4

A de

преди 10 години

А бе ще се умешат на някой у шамарите тези, "красиви интелигентни ранобудници" , ама нейсе.

3

АНТИМУТРА

преди 10 години

Нагли платени герберски престъпници във ареста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!