115

Просто провери

преди 10 години

До qwerty78 Давам ти един адрес където нито ПОЛИЦАЙ нито Аллах,нито Господ бог е стъпвал в тази ЛУДА ГЕРМАНИЯ! Първо провери,после коментирай!!Hamburg.Paralelstrasse.6 Ако имате Карти влезте и проверете!Може и в Google Земя

114

Швейцария

преди 10 години

До девойка Заповядайте в ШВЕЙЦАРИЯ-ПУШИ се ПИЕ се! И ПАРИ приемаме от целия свят! ЗА това имаме стандарт!

113

Restrikt

преди 10 години

До девойка Всяко едно нормално същество знае,че всяка забрана е много приятна за преодоляване! Не става със забрана! Възпитанието е друга цигара или бира! Колкото ти налагат забрани-толкова се стремиш да ги избягаш! До къде я докара ЕВРОПА? ЗАБРАНИ,ЗАБРАНИ,ЗАБРАНИ! Не става със забрани!!??? Ето ТУРЦИЯ-връща забрадките??? В Лудата ГЕРМАНИЯ има много забрани,но никой вече не иска да ги спазва!Пушат пред колонките на бензиностанциите! И в АВСТРИЯ е така! Това ли търсехме в ДЕМОНКРАЦИЯТА?

112

девойка

преди 10 години

Родните ни министри са убииците на българската нация.Докато другите държави приеха забраните и ги спазват ние в България пак обратно правим дори и с цената на здравето и живота си.Браво!Как ги търпим още тези нагли некадърници.Сега ще си го гласуват тройната коалиция доволно нищо че българина боледува,мре като мухи и здравеопазването ни е поднулата.*** работа.От здравето на хората ще печелят в заведенията това ли е цялата работа.

111

S

преди 10 години

Научете се да мислите ! Цигарите са много вредни това е безспорно, но къде е демокрацията ? Младите имат нужда от свободата за която им се говори, само че тази свобода е мит както и демокрацията ????? В нощните заведения трябва да може да се пуши, това ще е вид демокрация ! Стига сме живяли в илюзии ??? Имаме ли свобода или Не ???

110

Хаха

преди 10 години

До Черно тото, ДАНС спи Простаците от футбола са невероятно простакозависими! Само вие ТЪПАНАРИТЕ не разбрахте,че Футбола е най-платената МАФИЯ на света! Като сте ПРОСТАЦИ,гледайте футболиграйте,залагайте! Най-ОБРЕМЕНЕНИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ! От вашите БЕДНИ душички,ама БЕДНИ та БЕДНИ и ПРОСТИ!!! Печелят неуки футболисти,техните алчни тренери,собсвеници на клубове,после печелят-ЗАЛОЖНИТЕ,но ЗАЛОЖНИЦИТЕ сте самите ВИЕ! Не искате да го ОСЪЗНАЕТЕ!

109

Стефан

преди 10 години

Аз НЕ искам забраната да отпада!

108

Ти ли Бре

преди 10 години

До Анонимен Ти и без това в заведение не стъпваш без приятелите си-които са ПУШАЧИ! Що не пиеш кафе сам бе простако???Иначе големи претенции!!!

107

Анонимен

преди 10 години

*** коментатори - спрете да политизирате темата. Това е крачка назад, ако се приеме. Повечето от приятелите ми пушачи са за забраната и нямат против да излезнат да изпушат по една цигара. Тука става въпрос за интересите на Булгартабак и други конгломерати. Ако отменят забраната аз лично повече няма да стъпя в заведение.

106

Само един ЕВРОПЕЕЦ

преди 10 години

До Shоp Аз съм един *** от ЕВРОПА и не ми харесва твоето натрапчиво поведение навсякъде по сайтовете! Аз съм селянин от Европа,а ти си *** в сайтовете дето за 30 стотинки ще си продадеш тясната душичка! Много ме дразни присъствието ти тук! Аз рядко влизам да прочета нещичко тук или в други сайтове-ама ми се повръща от мързела ти проклетнико! Що не си намериш работа? Ама истинска! Не прилича на един мъжкоимец да има *** доходи! Все твоите *** омирисват тези новинарски сайтове!

105

Гражданин на РБ

преди 10 години

До ivokalpаzanovНикога повече "ГЕРБ" добре. Но "***" вече владеят значителни хиляди декари земя в РБ. особено в Мизия. Обработват я. Печелят.М?;-)

104

Гражданин на РБ

преди 10 години

Жалко за ГРАЖДАНИТЕ на РБ...

103

Гражданин на РБ

преди 10 години

До az-за теб се отнася, 163.;-)

102

Гражданин на РБ

преди 10 години

До az-До Гражданин на РБвж. 146 ..Патология, а....Престани с пороците, след това пиши.;-)

101

az-

преди 10 години

До Мильo ВИПOНДовШопче или квото там недоразумение се считаш, че сайтчето е доста зле и бъгаво съм съгласен, защото ако не беше ти и подобни хейтърчета отдавна щяхте да сте баннати и то по начин, който прокситата и динамичните IP адреси нямаше да могат да ти помогнат.Жалко, че тия явно са скръндзави и не щат да си платят на някой, който може да им оправи бъговете :)

100

S

преди 10 години

PUSHENETO DA SE RAZRESHI SAMO V NOSHTNITE ZAVEDENIA S REGIM OT 00H DO 06 H, NE MOGE DA ZABRAVIAVAME VSICHKO, NE MOGE DA GIVEEME S NEPREKASNATI ZABRANI, TRIABVA DA IMA BALANSE !!!!

99

Черно тото, ДАНС спи

преди 10 години

В момента една от най-големите заложни компании в Далечния изток е блокирала залозите за точен резултат 2-2 на българското дерби ЦСКА - Левски. Странно, е че от там долетя усмихнат и Александър Томов, който е бил част от делегация на още 5 футболни *** от Източна Европа - Арис, Рапид Букурещ, Металист Харков, Ференцварош и Анталияспор. Същите са търсили за спонсор тайванска заложна къща, която срещу 3 млн.евро на да лъсне на екипите на въпросните отбори.Ако това стане реалност, то ни чакат

98

Гражданин на РБ

преди 10 години

До az-"тц", за радост на Админите...;-)

97

az-

преди 10 години

До Гражданин на РБвж. 146

96

Гражданин на РБ

преди 10 години

До az-Вместо да ми съчиняваш кусурите, я да видим, Ти защо си тук, az-?Какво търсиш?;-)