108

Netoleranten

преди 10 години

До Анонимен 71Всеки има право да решава за собствения си живот как да го живее и какво да прави.Но НЕ дава право с негово действие да налага ДРУГИ да се съобразяват с това негово решение, а и да уврежда здравето на околните и начина на живот. Да отиде в ЦУМ и да види изложбата за човешкото тяло. Това са НАВИЦИ, които у ДОМА има пълната свобода, но НЕ и на обществени места. АБСОЛЮТЕН ЕГОИЗЪМ ВИСША СТЕПЕН + НЕГРАМОТНОСТ=ДЕБИЛНИ РЕШЕНИЕ! Подкрепях Ви, но с тази изцепка ме загубихте ТОТАЛНО!!!

107

Анонимен

преди 10 години

До factotumПравото ми е да не ме тровят такива като теб!

106

хх

преди 10 години

Тези *** просто нямат НИКАКЪВ интерес държавата да върви и половин крачка напред. Първият нормален закон от години насам и ВЕДНАГА се унищожава защото българинът е специален. Българинът не може да бъде европеец, а трябва да бъде чист ц*ганин. И показно да бъде горд от този факт. Предлагам демонстративно запаляне на цигара Хасково в европейския парламент. Но какво да очакваме от нация с "великото" си минало прекарано в постоянно робство. Роби на римляни, турци, комунисти, мутри.

105

makedonski

преди 10 години

Колко неща разсипаха комунистите само за четири месеца. Боже, пази България! Но най-добре можем да я опазим ние, като свалим това антибългарско правителство и никога повече не позволяваме на комунисти и турци да ни управляват. Оставка!

104

Анонимен

преди 10 години

Поредната българска простотия!!! Едното народно събрание приема някакъв закон, следващото непременно решава да го отмени! Няма значение какъв е, хубав, лош, на предишните е, значи трябва да се смени!!! Типично по комунистически, да разваляме щото само това можем, за другото трябва акъл!!!

103

Стига!

преди 10 години

Не мога да повярвам, че някой иска да гласува за партия, която настоява да се пуши на закрито, защото разбираш ли навън било студено....Когато се въведе забраната с удоволствие тръгнахме по заведения, не видях празни такива...напротив...А кой ще помисли за работещите в тези заведения. Имам познат, който се сдоби с астма в резултат на работата му като барман...Хора осъзнайте се, това е голяма грешка, не отменяйте забраната!

102

бъдин

преди 10 години

Зима е!Вънка вие вук!Я че маам пръжки с лук!

101

Kaleko Aleko

преди 10 години

103, предполагам, просто отбелязвам, че има начин :)

100

BULGARISTAN

преди 10 години

Значи из цяла Европа хората някак си оцеляват без да пушат вътре през зимата, но отново САМО В Ц*ГАНИСТАН нямало как да стане. Студено било. Никъде другаде по света не е студено. И както винаги, нормалните бели хора ще пострадат заради наркоманията на шепа ***. На мен пък ме мързи да ходя в тоалетна когато ми се доа*а, настоявам за правото си да се*а вътре в заведението точно на масата защото тоалетните са на прекалено голямо разстояние. А пък ако на вас не ви допада, не ходете в заведение.

99

NNN

преди 10 години

Спас Лакомото (да наистина това е неговият прякор) сондира за промяната, защото е взел едно пари от цигареното лоби и е време да си продаде гласчето. И тъй като в България здравето си няма лоби е на път да успее да приеме промени ПРОТИВ здарвето на нацията. Ало, патриотите от Атака, социално загрижените от БСП, няма ли да се задействате да защитите здравето на нацията. Или викате всичко се продава? Давайте д*пета на ДПС и тютюнджиите - сега е жътва!!!

98

Йосиф Леви

преди 10 години

Ей, хора, опомнете се, насила си пропилявате минималната подкрепа! Хубаво се бяхте отказали, ама не - търсите си нови протести, вече истински! Абсолютно самоубийство!

97

просто човек

преди 10 години

do 100Е, в моята къща във Финландия нямам противопожарна система. Сега мога ли да запаля спокойно вече?

96

Анонимен

преди 10 години

Все едно, дали ще го приемат или не, факт е че в заведенията се пуши откакто падна правителството на Бойко, тиква или не, докато беше на власт бяхме започнали да заприличваме на европейци, а държавата на европейска, откак комунистите са на власт, се върнахме за няколко месеца с десетки години назад...

95

80 бесен

преди 10 години

Приятел те за това са направени тоалетни в заведенията за да сереш в тях,за това трябва да си има и зали за пушачи да си пушат в тях.Аман от сравнявачи ейй...

94

Kaleko Aleko

преди 10 години

Ххаахах..сега си представям: Влизам си в къщата във Финландия и си паля цигара в хола и на вратата ми висват 2 ченгетаАбе, живял съм в квартира в чужбина с противопожарна аларма на тавана :D Не знам дали цигарите я включваха, ама съквартиранта за вс случай я беше лепнал с тиксо ;) Ето начин за контрол.

93

ИСТИНАТА Е

преди 10 години

ЗНАЯТ ,ЧЕ СКОРО ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ,И ИМ ТРЯБВА ЕЛЕКТОРАТ !!

92

просто човек

преди 10 години

Държа да подчертая , че не съм пушач и никога не съм бил. И съм за пълната забрана в заведенията. Да си пушат у тях пушачите. Гледам обаче , че Нинето не разрешава и това.Муахахахахаа

91

Анонимен

преди 10 години

Колко ми е кеф,че от тука пишещите нищо не зависи.Като искаш да ти е чист въздуха оди си на сиелу.

90

просто човек

преди 10 години

Нинетооо...Нинетооо...хич те няма на белия свят Нинето!

89

ten

преди 10 години

1. Пушенето е с доказано нездравословно, едва ли надписите по кутиите са грешно разбран маркетинг... 2. Не може да се сравнява с алкохола тъй като когато аз пия, не разливам и на останалите около мен в гърлото. 3. Спрете да мислите кой колко инвестира, а помислете в каква насока искате да се развива обществото ни... аз не искам да виждам деца, които израстват в задимени кафета и ресторанти и го приемат за нормално. 4. В клубовете след 22 който каквото иска...