95

АТАКА

преди 10 години

Атака предадоха целия си електорат, унижават ни пред Европа, а на Волен му липсва каквато и да е смелост да отстоява някаква позиция, само умее да говори глупости. Не знам как още има хора, които я подкрепят?

94

сократ

преди 10 години

Господа от Атака ,ако продължавате така повече няма да влезете в Парламента.Вие открито не приемате да сте градивна опозиция и защо давате тази Ваша възможност на Герб.Тази Ви игричка ще Ви изяде главата.Вие разбирате ли че сте малкото камъче което обръща колата,а това Ви носи плюсове.Ако бъдете пренебрегнати с исканията си за по добър живот,ще стане ясно че БСП,ДПС и ГЕРБ ИГРАЯТ ТЕАТРАЛЕН СПЕКТАКЪЛ.Върнете си позицията и следващите избори,ако не първа сила ще удвоите депутатските места.

93

stoyan.hlebarov

преди 10 години

България стана тясна за тези хора!*** България-сега отидоха и в Европа да задоволяват физиологичните си нужди...Вместо да присъстват на едно важно за България парламентарно действие-Вот на недоверие за правителството-те отидоха в Европа,да й обясняват,че тя,Европа ,не е това,което е,щом не им върви по гайдата балканска!Както се казва-"дръж се Европо-бай *** идва!"

92

Анонимен

преди 10 години

Вече и в Европа знаят колко пари струват псевдопатриотите от Атака. Единствената патриотична партия с международно признание е НФСБ!!!

91

14/88

преди 10 години

Браво на Атака! Целият български народ е с вас!

90

CS

преди 10 години

tolkova Bulgarska ,4e uprqvlava zaedno s DPS i BSP nali

89

Анонимен

преди 10 години

Аз съм симпатизант на Атака и заявявам, че не мразя ромите! Расист ли съм само заради това, че мразя Герб и ЕНП?

88

Анонимен

преди 10 години

АТАКА са единствената българска партия в НС!

87

Атака-Позор

преди 10 години

Не само сте расисти, вие неуважаеми, сте партията на предателите на България! Вечен позор за вас!

86

анонимен

преди 10 години

одисейчо,като РАБОТОДАТЕЛ , за теб е най добре да е занимаваш с "бизнеса" си , а не да висиш по цял ден по форумите и да ръсиш "мъдрите" си мисли. А ако и не знаеш , за всички доходи получавани от политическа ти сила , си длъжен да ги регистерираш пред НАП , да плащаш ДОД и Здравната си осигуровка, гръцки мангалино.......Еней филипофски.

85

Octopuss

преди 10 години

ИЗВИНИСЕБЕ!!!

84

Анонимен

преди 10 години

Браво, Волене! Единствен достоен политик с достойнство!"Атака" е единствената партия която защитава своето достойнство както защитава и достойнството на България.

83

Иво

преди 10 години

Трябва да се гласува задължително ,а не после да се реве че ДПС било пак на власт!Ето това е истината обаче.....

82

какви сте

преди 10 години

Не сте расисти, социалисти не сте и демократи не сте, казвате, че сте патриоти и националисти, но действията ви от няколко месец показват, че и такива не сте. Всъщност никакви не сте и това е проблемът. Жалки и безлични хора, в голямата си част доскоро никому неизвестни, които се крият зад платени фитнес агитки и гръмки фрази, докато харчат субсидии и хонорари за имоти и екскурзии. За съжаление това сте.

81

Анонимен

преди 10 години

Днес.бг защо не публикувате обширната статия на френския вестник L'Express как настоящ български министър е завлякъл чрез измама френската държава с 15 000?? Нима това не е скандално и не заслужава вниманието на българските медии?Нима не е важно какви хора ни управляват и представляват?

80

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров е глезеното дете на Илия Павлов и Мултигруп и по нищо не се различава от сикаджията Бойко Борисов!Да не забравяме че от тв-то се разбра че плащал на агитката на ЦСКА да седят пред централата му а той явно е от тея хора дето неправят разлика между БКП и ЦСКА явно още докато е работил за шефа на червените Илия Павлов

79

Революционер

преди 10 години

От вас зависи дали "Атака" ще припари следващото Народно събрание. Балъци и платени хора винаги има и ще има, които ще гласуват за тази партия, която се представя за патриотична и националистична.

78

megi 55

преди 10 години

Разбрахме защо сте в Брюксел.Отидохте да пуснете едно писмо в пощенската кутия на ЕНП понеже хората си заключили вратата и не искали да пуснат *** като вас.Леле какъв срам и позор!Само *** от АТАКА могат да се излагат така без да си дават сметка колко ниско стоят в очите на Брюксел! Ей, Болене това не ти е българският парламент да го разиграваш!

77

Анонимен

преди 10 години

Ne sa rasisti..te sa NEO-Rasisti.

76

Аналдола

преди 10 години

А забравих. Приятелски съвет към Волен. Така и така сте близо до Амстердам, минете праз някой секс шоп и си купете на едро смазочни материали. Местан и СерГея са на Виагра тая седмица и ви чакат с отворени обятия в Парламента.