199

българин

преди 11 години

Време беше!!! На оръжие братя!!! За свободата на БЪЛГАРИЯ !!!

198

бай Иван

преди 11 години

Всички истински БЪЛГАРИ на ПЛОЩАДА.Тая вечер трябва да си извоюваме ДЕМОКРАЦИЯТА.ОЛИГАРСКИ да си подаде ОСТАВКА.

197

Анархията върлува

преди 11 години

Значи, Щатите преминаха да правят преврати чрез емисапи от Европейския съюз. Тези *** обслужват крадецът на пенсионния фонд - Прокопиев. Викат срещу олигархия, платени от други олигарси. Време е да се създаде политическа сила, която да прекрати членството ни в Евросъюза. Ако тези хора защитаваха някакваа идея или кауза, с двете ръце щях да ги подкрепя. Но те обслужват интересите на офшорните олигарси, начело с президента. Затова протестите са деструктивни за Бъгарските интереси

196

@#$%

преди 11 години

Бих подкрепил протестите, ако не бяха резултат от организирани, подкрепяни от местната власт събития:( Нека не забравяме и медиите, които наливат масло в огъня... Всичко е изкуствено, а участниците - жертви. С каква цел? Сетете се сами!

195

Никаква оставка

преди 11 години

докато Цветанов и Борисов не бъдат вкарани в ЗАТВОРА!!!

194

Анонимен

преди 11 години

Според мен тука има един платен анонимец, който си сменя никовете постоянно или някой доста върлов комунист и плюе постоянно по ГЕРБ и другите, но да ти кажа, че ГЕРБ не са цвете, ама ВИЕ ДОЛНИ КОМУНИСТИ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПОВЕЧЕ! ПО - СТРАШНО ОТ ВАС НЯМА!

193

Анонимен

преди 11 години

Прокопиев е за в затвора или разстрел!!!

192

681

преди 11 години

До АнонименБой по протестиращите лупмени! Как не ти е малко жалко бе човек..Поне малко....

191

поп кръстьо

преди 11 години

Левски затова ли умря... полицаи да пазят турчин в автобус и да бият българи..а оня в автобуса да прибира парите и на двете биещи се страни отвън... хахаха... заслужавате си го *** завистливи българи...

190

ало

преди 11 години

*** протестиращи,загубена кметица,и още по-загубен министър на мвр има ли закони в тая държава ,след като тези хора са законно избрани откъде накъде шепа *** ще се бият с полицията,я дя отидат някъде в чужбина и така да викат и се блъскат в полицай,ало цветлине вземи се в ръце ,тая полиция си получава заплатите от нашите данъци,това са наши братя и бащи не може шепа наркомани и пиянгури и истерична миролюба да ни правят за смях бой по тъпите кратуни,стига с тая софия да се измести столица

189

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 5% !ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".БСП ги вдигна веднага щом дойде на власт.ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив

188

Анонимен

преди 11 години

Днес чух как премиерът на една европейска държава сравни себе си с храбър кучкар, а народът, който го бе издигнал от калта, където му беше мястото, с кучета, които трябва да бъдат държани здраво. Тогава, сънувах страшен сън. Насън видях как един нискочел, гръмогласен и простоват субект попадна на върха на еволюционната стълбица, назоваван почтително кучкар, звероукротител, дресьор. Направо тръпки да те побият!

187

ipj

преди 11 години

До DDD 67Ще ти е трудно срещу 2/3 от София

186

Анонимен

преди 11 години

Тука има много комунисти в този форум - явно облажили се дядовците им от едно време

185

Анонимен

преди 11 години

Бой по протестиращите лупмени!

184

Анонимен

преди 11 години

А Цветанов защо има 6 апартамента, а? как става тая работа с една заплата 6 апартамента за 1 година, а? Хората с трудове и научни титли един двустаен с години изплащата и банката им взима парите да не могат да купат нещо на детето а един осъден от прокуратурата престъпник с две дела се шири в 6 апартамента. Затвор за Борисов и Цветанов! ***!

183

до DDD 67

преди 11 години

Да ти умрат ДЕЦАТА ДАНо... Да ги видиш как се гърчат !!!!

182

просто аз

преди 11 години

До GeorgiВсеки себеуважаващ се човек, не би писал на маймуница . ББ ви е виновен за всичко, разбрахме вече другарю. Доста плитко обяснение, но типично за вас.

181

Анонимен

преди 11 години

От това което се вижда на екрана една голяма част от протестиращите имат вид на пияни и дрогирани. Преди два месеца всеки имаше право на глас с който да избира, сега какво искат и какво ще се промени дори и да има нови избори. Резултата ще е същия защото за два месеца няма какво да се промени.

180

тъп и прост

преди 11 години

На две от ефирните телевизии трябва да им се отнеме лиценза- мотива-за подклаждане на Гражданска война,говоря за БТВ и Нова-същите телевизии са получили милиони от Герб!!!И се питам къде е президента и къде е кмета - протестите по закон са до 23.00 часа!!!ДА ВИДИМ СЕГА СЕМ ДАЛИ ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!!!