280

справедлив

преди 11 години

Безделниците герберуги не ходят на работа, подклаждат протести, клатят правителството, и си умиват ръцете с Атака и Волен Сидеров. Питам и аз в какво е прегрешил той, и каква е вината на крадливите и безкруполни Боко *** и Цвинокио за мизерията и патовата ситуация в страната?! С какъв аршин мерите в тая държава?! Огън да я гори тази политическа класа!

279

помнещ

преди 11 години

Атака подкрепяше ГЕРБ в предния Парламент , докато Боку шикалкавеше за Белене.Като стана ясно,че няма да има Белене, от руското посолство дръпнаха кончето на Болен и той стана антибокувист...така, че болния е още един безродник продаващ Родината за рубли, като че онез на позитано да ни бяха малко....

278

anys shepti

преди 11 години

bravo volene razkaji im igrata

277

зорге

преди 11 години

Българския народ е единствения народ на който няма угодия. Затова комунизъм до дупка.

276

Злопаметна

преди 11 години

Знаете че съм пепелянка: като не ме ядосват- не мърдам, но като ме настъпят ... хапя с отровните си зъби. Искам отлъчване и анатема на църквата за Волен от църквата.Да съберем до патриарха искане Волен да бъде отлъчен от Църквата и да не го погребат на гробище, като самоубиец или юда. Анатема за волен. Официална.

275

krismin

преди 11 години

До върл атакистТи си точния пример , че всички атакисти сте или за лудницата или в вече в нея. Прибирайте си там и лидера за да си правите купони под масата

274

Анонимен

преди 11 години

СИДЕРОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !

273

не съм от ЮРУШ

преди 11 години

АЗ ЛИ СЪМ ЛУДИЯ, ИЛИ ???

272

Злопаметна

преди 11 години

Бесен пудел, на който му плащат за кворуми...дори ГЕРБ са по-честни от теб, като не се явяват за кворума. Ако благодарение на теб ще се задържи кабинета "Орешарски" то ще си най-големия предател след обесили Дякона. Да гориш в ада дано. Заедно с парите си.

271

asdf

преди 11 години

Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои.Одисеи от поемата Илиада.да си доидем в деиствителността.Ами коп.ле продажно,предаде народа си и е редно да те възнаградят по царски.

270

Злопаметна

преди 11 години

До krisminИ аз подписах. Няма да зависи кворума от един продажен човечец, който е предал народа си иго е страх.

269

Човека за хората

преди 11 години

До krisminАма си е прав човека реват само избирателите на ГЕРБ срещу Сидеров защото ги прецака мн жестоко и за това му правя ЕВАЛАТА :) И ПАК БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО !!!!!

268

krismin

преди 11 години

Хич недей да питаш Цацаров за какво ти искат имунитета. Към 20:40 днес 21 988 души са подписали петицията за свалянето на имунитета ти. Аз ще ти кажа защото съм една от тях - искаме ти имунитета защото си нагъл, самозабравил се фашист, който нарича мирно протестиращи граждани "терористи", ходи с пистолет и палка и се саморазправя по отвратителен начин с неудобните му. А за останалите ти идеотии няма място. Нов Хитлер не искаме. А пък камо ли и луд

267

Революционер

преди 11 години

До г-н ТауТова не е Левски, а Волен Сидеров, а зад него турското знаме, което добре виждаш, ако не си далтонист!

266

г-н Тау

преди 11 години

До РеволюционерЛУД* ли СИ*

265

г-н Тау

преди 11 години

До Революционеркой *** може за аватар да си сложи лика на Левски...ти луд ли ве?!

264

Революционер

преди 11 години

Уплашеният Сидеров пита защо ще му искат имунитета? Защото блъскаш полицай, заплашваш, обиждаш, държиш се просташки, налиташ на бой! Не се прави на ударен!

263

не син

преди 11 години

Прегрешила е природата , че те е създала !

262

boyko_stoew

преди 11 години

В продължение на 331.ПРАВО НА ГЛАС ЗА избор на представители на Държавна и Общинска власт не бива да имат :1.Граждани БЕЗ основно образование.2.Граждани ,които са в на Пенсионна издръжка Повече от 10 години.3.Граждани ,които НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ.Мога да продължа...Платен ЕЛЕКТОРАЛЕН *** качва на власт Тези Които Ни Управляват.!!!

261

хахаха

преди 11 години

Тепърва ще стъпваш накриво ,какво си се завайкал ,дърпат ти килимчето,аре!