118

Анонимен

преди 11 години

ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКАТ И НЕ ИСКАТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ! ВАЖНОТО Е КАКВО ИСКА НАРОДА! ЗА 2 СЕДМИЦИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ СЪТВОРИХА САМО ЛОШИ НЕЩА А КАКВО ЛИ ЩЕ Е СЛЕД 2 МЕСЕЦА? ДА СЕ МАХАТ,НОВИ ИЗБОРИ И СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА НЕ ОТСТЪПВАМЕ БЪЛГАРИ!!! ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА! ВИВА БЪЛГАРИЯ !!!!!

117

Тошко

преди 11 години

Не ви ли е ясно, г-н Кадиев. Не искаме да спасим правителството, не искаме да си "върнете държавата". Това не ви е бащиния.

116

Възродителен Процес

преди 11 години

Какъв ти грях , Възродителен Процес не беше ли грях или беше ЗА ЕДНИ БРАДВА ЗА ДРУГИ СВАДБА , ти нали взимаш всеки месец по 2000 лева

115

Митко

преди 11 години

*** и Цвъко също нямат срам.БСП наистина се изложиха с тва *** назначение,но това не оневинява мафиотското и мутренско поведение на Боко и Цвъко.По-скоро БСП е неподходяща партия за да им е конкурент в политиката.Щото действа с тяхните методи и даже още по-арогантни.Тежко и горко на България!Младежи!Не стойте тук!Терминал 2 е вашият изход.Не го разбирайте по трудния начин и следователно доста късно!

114

anonimen

преди 11 години

KOMUNIST SRAMA IMA LI.100GODINI KRADAT I PRAVQT ZOLUMI I PAK STISKAT KOKALA DO DUPKA.DOLU BSP-MAFIQ

113

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ НАПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!СТИГА С ТЕЗИ ГАДНИ И ПРЕДАТЕЛСКИ ПАРТИИ.ВЪРНЕТЕ СЕ НАЗАД В ИСТОРИЯТА НИ И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ НАЙ-СИЛНА ДЪРЖАВА СМЕ ИМАЛИ ,КОГАТО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА Е СТОЯЛА ЕДНА ЛИЧНОСТ.НЕКА НЕ БЪДА РАЗБИРАН ПОГРЕШНО.НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДИКТАТУРА ,НО ВИЖТЕ САЩ,РУСИЯ И ДРУГИ СА ПРЕЗИДЕНТСКИ РЕПУБЛИКИ И СЕ СПРАВЯТ ПО-ДОБРЕ.

112

висок

преди 11 години

Браво на Къдиев. Наверно съм най-големия му критик заради ел. бизнеса на съпругата му, но днес ме втрещи с критиката към Съсела. До понеделник ако махнат Съсела имат шанс, иначе БСПДПС пак ще чакат 4 години.

111

Лала

преди 11 години

Айде де наи-после, ометете го този Станишев! Докога да чакаме. И в затвора го вкараите. Ще има за какво да е там поне за 30 години! Наи-после ще ни се сбъднат мечтите да се отървем от тази помия,.....надява ме се!

110

Чочо

преди 11 години

Късно е, комунистите 70 години колеха и бесеха. Личи си, че правителството е свързано с мощни олигархични структури, което значи, че който и да назначат ще е престъпник или кукла на конци. Вижте министърката на образованието - тази *** дето твърдеше, че Левски бил терорист! ВЪН ЗАВИНАГИ!!!

109

г-н Тау

преди 11 години

бъдете всички здрави и десни и средни и бесепари ...време ми е да отскоча до плажа наистина...до скоро:)))

108

Митьо

преди 11 години

Ааааа тая вечер май май ще е горещо около коня

107

Анонимен

преди 11 години

До г-н ТауИ ,като,че ли отново актуален!

106

damata

преди 11 години

До г-н Тау Благодаря за адмирациите ви господине, но аз наистина съм на почетна възраст!

105

vesko02

преди 11 години

Никой нямаше куража да натисне"ПРОТИВ" по време на гласуването.Обяснителния режим си го запазете за партийните форуми.Всъщност кого представлявате в Народното събрание?

104

Апис

преди 11 години

Абе пробваха вчера да видят, но не им се получи. Нищо, че се правят на ударени и ги било срам. Май не очакваха, че за 3 часа ще излезе половин България.

103

damata

преди 11 години

...Премахнете си "умните стратези от ръководството "и говорете на хората открито, а не глупости.Народът ви повярва, но ако сега не му оправдаете доверието и не премахнете компрометираните личности и не зачеркнете противоконституционната ДПС от картата на България,макар че за нейната поява има и други виновни има мнооого да чакате да спечелите нови избори.Помислете си.

102

баба Тонка

преди 11 години

Пропуснах да спомена,че у Станишев липсва политически морал,но за сметка на това ЕГОТО му е огромно!Така,че другари социалисти,трудно ще се отървете от шефа си!Ще си отиде най-вероятно,ако БСП не съществува като партия,което не е изключено при създалата се ситуация!

101

Анонимен

преди 11 години

Тази история показа че Станишев е готов и в съюз с дявола да влезе за да бие Борисов.Станишев като интелегентен човек би трябвало да разбере че тази битка е безмислена.Тя отдавна е спечелена от него

100

г-н Тау

преди 11 години

До damataбраво,мадам!

99

бай Симо

преди 11 години

Подкрепям 109 - нека остане още, за да срине окончателно столетницата и тя да остане в миналото като срамен факт от нашата история.