7

нечовек

преди 11 години

Преди всичко е нечист човек.А когато нечистия човек стане коректив,става една л**няна работа,не ти е работа...На въпроса ми отправен на страницата му "Би ли върнал,Държавната субсидия,в пристъп на морал",бях изтрит тутакси от админа и низвергнат во веки веков.А в съобщение бях известен,че ще ги върнат,когато другите партии ги върнат.Демек га цъфнат налъмите на дедо Радой Ралин...Те го те,тоя човек ще е коректив хо хо хо

6

ПРОЗЗЗЗЗ

преди 11 години

ТОС СУЕТЛИО НА ВЪРЗАНО КУЧЕ ХЛЯБ НЕ МОЕ ДА ДАДЕ ЗА ГРАДИВНОСТ ГОВОРИ,ПОРЕДНИЯ ЛЕШНИК

5

ТHE Патриот

преди 11 години

Жените наистина се ****ераси ,ако се замислиш по-задълбочено падат си по мъже и въртят пед*растки номера!Светльо е *** ,спор няма но е истински и откровен!Истината е цинична по природа!

4

ПРОЗЗЗ

преди 11 години

БЕ БОЖЕ КУЦО И САКАТО СЕ НАТИСКА ЗА ВЛАСТТА,ТОС Е ТОЛКОВА ПРОЗЗЗЗ

3

Параход с комин

преди 11 години

"Светльо Витков - коректив с градивна критика""Жените са *****раси" и "Кой намаза с л**на" също може би е градивна критика. Остава само да го направят министър на културата.

2

Анонимен

преди 11 години

Новия парламент да приеме орязване на субсидиите на партии под 2% и да намали сумата, която е *** висока. Немеца получава 86 цента, а бай *** , 6 евро и отгоре.

1

ТHE Патриот

преди 11 години

Ако можех да гласувам 2 пъти втората бюлетина щях да я пусна за тен Светльо ,само заради гаргарата дето си правиш с политическата ***!Идеалното правителство за мен е Свтльо Витков президент ,Волен премиер!Тогава България ще се оправи!