50

гост5

преди 11 години

До Съкратен жепеецАз познавам двама жепеици и те крадът яко.

49

гост5

преди 11 години

До bvbКой ще ги чака 4 години, на есен ги почваме.

48

bvb

преди 11 години

Това ми звучи като "ще копаем дъното докато не стигнем китайците от другата страна на земното кълбо". Браво само така братя комунисти.Обещанията за светло бъдеще май свършиха със взимането на власта.Сега остава и вие 4 години да пеете песента на Борисов че са виновни предишните.

47

гост5

преди 11 години

До Съкратен жепеецДа те върнат за да крадеш пак ли.

46

някой от народа

преди 11 години

НЕ СЕ СМЕЙ ТАКА ЕХИДНО ЛЪЖЕЦ ДОЛЕН. ЕДИН ПЪТ СЕ ИЗГАВРИ С УЧИТЕЛИТЕ ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИМ. ЩЕ ВИ СВАЛИМ НА ЕСЕН - ГОТВЕТЕ СЕ . НИЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ, КАКВОТО И ДА ОБЕЩАЕТЕ. ТОВА БЕШЕ. КРАЙ НА БСП, ДПС И ДРУГИ КАТО ВАС.

45

Дедо поп

преди 11 години

"Зимата ще бъде тежка за хората...."Е тогава чадо хората не само ще ви скъсат розичката, ми направо ще ви пръснат саксийката

44

Анонимен

преди 11 години

Орешарски поне е специалист в разтурването на СЕДЕНКИ. Българските учители сигурно го помнят това изказване добре. Иронията тоя тарикат да ни управлява е жестока, но от Станишев и Доган друго май никой не е и очаквал. Протести до дупка и вън БСП и ДПС от парламента завинаги

43

някой от народа

преди 11 години

"Зимата ще бъде тежка за хората с ниски доходи, подготвяме амбициозни социални мерки съобразно разчетите, които ще бъдат ясни през есента. "- цитат на другаря ОрешарскиНаправи така, че зимата да е лека за хората с ниски доходи бе ***. да видим как ще стане това , нали все лаете - ще направим това , ще направим онова- хайде да ви видим сега кое и как ще го направите. защото ако не го направите ще ви СВАЛИМ.

42

jamiro

преди 11 години

Бадeмов,защо нe казахтe по врeмe на прeдизборната кампания чe зимата щe e тeжка ,ами чак сeга .Комунистичeски мошeници и наглeдци стe виe.Но чeрвeнитe бабичи стават сe по малко !

41

КАБИНЕТ ОРЕШТАШАРСКИ

преди 11 години

Кабинетът "Орешарски" тръгвал по въглените със заложени мини - ЧЕ КОГА ГО ИЗБРАХА? БОЛЕН ЛИДЕРОВ И ТОЙ ЛИ ОБЛИЗА КАБИНЕТА ОРЕШТАШАРСКИ? ИЛИ САМО ФЪРЛЯШЕ КЬОРФИШЕЦИ, ЧЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ДРУГ ОСВЕН ЦАПЦАРАПОВ?

40

Тео

преди 11 години

Не знам как я мислят червените другари, но работата не отива на добре . В рамките на един месец повечето от приятелите ни забегнаха в чужбина , кой в Англия , кой в Германия , кой в Норвегия и доста от останалите се приготвят да заминават съвсем скоро,освен пенсионери ,*** и социално слаби,които не работят и нямат нюх за бизнес,друг няма да остане. Чувството е много странно като спасяване от потъващ кораб . Не знам кой какви политически пристрастия може да има в тази ситуация , но хората са обзети от страшна безнадежност все едно са на Титаник след сблъсъка с айсберга

39

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАз си спомням зимите по времето на БСП, имаше една ВИДЕНОВА )))) Е това ни чака с комунисти и турци на власт

38

Анонимен

преди 11 години

Като раздадете няколко тона евтина храна на *** няма да решите Социалните Проблеми..ама те БСП друго не знаят освен да хранят *** и да вдигат пенсиите с по 2-3 лева.Нали трябва да поддържат своите верни избиратели.

37

Някой!

преди 11 години

Гласувай за ГЕРБ, та да дойдат ***, и турци на власт(БСП и ДПС)!

36

Анонимен

преди 11 години

След управлението на ГЕРБ наистина ще е трудна не само зимата , ами и следващите няколко години!

35

Анонимен

преди 11 години

Орех опичай си акъла защото зимата искам да се предвижвам сравнително спокойно по улиците на София а не да заобикалям трактори,комбайни,*** крави и други селскостопанска техника и животни.

34

+ да / - не

преди 11 години

Одобрявате ли поведението на депутатите от Б С П ?

33

void

преди 11 години

Орешарски сме го виждали в действие в сатиричната постановка "Между три стола". Сега ни предлагат повторение със същото заглавие, като са подменили само един от столовете. Не, благодаря - предпочитам пак на улицата с плакати и знамена всяка вечер.

32

Анонимен

преди 11 години

Сега БСП спешно ще подпомогне бедните си избиратели а те са трайно безработните,многодетни,ниско образовани и неквалифицирани бедни слоеве на обществото ни.Кои са те.Ха сега де.Вие които имате наследена панелка,кола или работете за мин. заплата и имате най много по две деца не сте бедни и не сте на дневен ред.

31

jamiro

преди 11 години

Na Oresharski mu vidqhme socialnite merki po vereme na u4itelskite sta4ki 2007,kak se podihra s y4itelite,koito iskaha po visoki zaplati.A togava oshte ne beshe zapo4nala krizata !!