14

Анонимен

преди 11 години

20 години кмет и толкова злоупотребиами че той е бил чадър за всички с цената на кметското си мястотова са най противните хора - като ги смъкнат всички са им виновнито какса го траяли - те варненци са най-търпеливите

13

един

преди 11 години

Стига сте плюли по човека! Нека не забравяме, че бе най- интелигентния кмет в България! Защо не бил казал всичко това, когато е бил кмет...! Ами той просто правеше опити да се противопостави на ГЕРБ-аджийщината! Нека да не забравяме, че във Варна още си нямаме "Синя зона"- хранилка, която успешно събира парт. средства в София, Бургас, Добрич и т.н.Да не забравяме колко училища и детски градини са общински - с всички ползи от това/ по-високи заплати, места и т.н/Сега ни чака по- лошо!

12

Анонимен

преди 11 години

DRUGARI KOMANISTI KATO PI6ETE PO FOROMITE " GERB " DOUTO4NQVAITE ZA PROSTOLYDIETO 4E STAVA DUMA ZA VA6ITE HORA , ZA VA6ITE NAI NAGLI HORA NA 4IITO FON VIE DA IZGLEJDATE SVETA VODA NENEPITA . BADETE 4ESNI - 4ESNOSTA SE CENI PO SVETA . MAKAR DA ZNAM 4E ZA VAS TOVA PONIATIE " 4ESNOST " NE GO RAZBIRATE I VI E 4UJDO . OT TUK ZAPO4NETE ZA DA SE INTEGRIRATE V SAVREMENOTO OB6TESTVO . INA4E 6TE SI OSTANETE KATO RAZBOINI4ESKA , MAFIOTSKA , PARTIZANSKA , TERORISTI4NA , NUTRENSKA PARTIA

11

анонимен

преди 11 години

Абе май човека донякъде си е съвсем прав ОСОБЕННО ЗА ПОКРОВИТЕЛСТВАННИТЕ ОТ БСП през всичките години на зад престъпници в държавната администрация.Да не забравяме че тази партия е единственната във властта повече от 23 години.Ако има изградени и поддържани престъпни структири БСП е тяхната създателка.Някои от др.партий въопще не са били създадени тогава камо ли да имат реална намеса в ГРАБЕЖИТЕ.

10

Анонимен

преди 11 години

Такива закъснели обяснения и откровения вече сме ги виждали.Свалиха го от власт и сега започва, уж да разкрива схемите, забравяйки, че до преди 1м. той бе начело на всичко това. :))Дори си мисли, че ще му повярваме.А иначе, това са истини, които целия народ си и знаем и без някакъв си Кирчо да ни ги споделя.

9

Анонимен

преди 11 години

Га *** кифтетата, що не рива, бе?

8

Анонимен

преди 11 години

Кирил Йорданов винаги си е бил шут.

7

избирател

преди 11 години

Всичко е така както казва, но това е признание за неговото собствено безсилие - толкова мандата не си е свършил работата като кмет да сигнализира съответните институции, да говори открито за проблемите и да признае за манипулираните избори.Сега поне, вместо да обяснява, че е за последно, да вземе да съдейства на прокуратура, сметна палата и съд, а не да се крие като мишка!

6

дедо Ташунко

преди 11 години

Киро Киртака, главен консултант на прокурорите! Киро, Киро, стара .ад, кой ти го отпра .тзад?

5

Анонимен

преди 11 години

А Йорданов защо не каже нещо за *** и топлите им връзки и далавери с ГЕРБ?

4

Анонимен

преди 11 години

Г-н Йорданов, защо не изнесохте тези "истини" ,докато бяхте на власт? А това,че общинските бюджети са хранилки за политици и всякаква ***, това е обществена тайна. И в София е същото.

3

Анонимен

преди 11 години

Във Варна всичко е ***, това е положението, за съжаление, а Кирето играеше точно с тях и с ГЕРБ, навързани са като свински черва...

2

Анонимен

преди 11 години

Може и да си прав Киро, НО ТОВА ГО КАЗВАШ СЕГА, КОГАТО ПОЗОРНО ТЕ ИЗРИТАХА!!!!! ЗАЩО НЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА ПРЕЗ 4-ТЕ МАНДАТА, ДОКАТО БЕШЕ КМЕТ? А СИ КЮТАШЕ И СЕ УСМИХВАШЕ БЛАГО? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО БЕШЕ В ЦЯЛАТА СХЕМА???!!! А СЕГА СИ РЕШИЛ ДА НЕ ПОТЪНЕШ САМ! ПОХВАЛНО, НО ТОВА НЕ ПОКАЗВА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, А САМО ЕДНА ЛИЦЕМЕРНА ПОСТАНОВКА!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Крадеца вика,дръжте крадеца!