18

ss

преди 11 години

*** *** тия е ..... ако някой не дай си да му се случи нещо ще се ограничава ама ти ги ограничават и тука като дойдат пияните англичани.... и после искала по не дискриминационен начин.... не знам какво да търси там човек....

17

До До ССС

преди 11 години

Спокойно, скоро ще се молят да върнат откраднатите пари доброволно!

16

king_for_a_day

преди 11 години

Все по-силни националистически партии в Англия и опити да заобиколят законите за дискриминация, а ние се чудим как да се направим на по-големи светци от папата, все по-толерантни и отворени.Това са същите хора, които правиха филм за България и вместо да снимат за хилядолетната история на Пловдив , показваха само кадри от Столипиново. Е, уважаеми, позабавлявахте се за наша сметка, сега е време да погледнете живота от по-сериозната страна. И успех с интеграцията.

15

До ССС

преди 11 години

Нцък. Не стаа. От държавните крадци не моем да се докопаме и до една стинка. Държавната алминисралция е една бездънна яма, която няма напълване, дори и всичките пари на света да налееш там.

14

emos

преди 11 години

Гоше и аз не бих отишъл ама за европейците не си прав.Преди време контактувах с едни фашисти и какви ли не лъжи им хвърлях за да им обясня защо *** еврипейски се държи като *** по улиците,но когато спрях пред един Кауфланд .Е в тоя момент забъкнах на въпроса ,абе във вашата държава всички ли са инвалиди та на 8 инвалидни места има 8 инвалида?

13

ССС

преди 11 години

Да превеждат по 10 000 000 000към нашия бюджет и ние сами няма да ходим.

12

работещ

преди 11 години

До 33:Планът Маршал е финансиран от САЩ за Европа - Западна Европа го приема, Източна - не, защото е под съветска окупация и СССР не дава. Резултатът е очеваден и днес. Та, план Маршал за нас днес не може да има, защото ни командват същите комунисти, както и след Втората световна война. Освен това, голяма част от извънредно изпростелия български "народ" под път и над път псуват САЩ. Е, ти ако си на мястото на управляващата администрация в САЩ, ще правиш ли план Маршал за такива като нас? А?

11

Анонимен

преди 11 години

Да направят заплатите по 100 паунда и готово.

10

имигрант

преди 11 години

До: номер 8План Маршал казваш ... това хубаво. Ама са доста позакъсняли с този план не мислиш ли?План Маршал щеше да бъде успешен, ако навремето още, непосредствено след Втората Световна Война Англия и САЩ ни бяха подкрепили с военна помощ, както са се надявали горяните да изгоним братушките от България и тогава можеше да успее плана Маршал.Но, те се ограничиха само до западен Берлин ...

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Старата Британска империя,не се уплаши на времето от милионите индийци,пакистанци,араби,китайци,и какви ли не...джагатайци,които се накачулиха по нея.Сега, взеха да...клякат от нас...европейците.Ето,аз гарантирам,че там няма да отида и пари да ми...дават,а за другите не знам;проучване сред...мамалигите и *** не съм правил.

8

33

преди 11 години

План Маршал му е цаката. Ако живеем нормално нема да одим по Авропата.

7

имигрант

преди 11 години

Ние пък като сме хукнали към любимата им Англия - на бюлюци, на бюлюци прииждаме, както вандалите са плячкосали Рим, така и ние си точим зъбите на Лондон!!!Само дали са си направили справка от последното преброяване колко милиона сме?И от тези милиони колко са немощни баби и дядовци и колко невръстни бебета и дечица?До: номер 3Те си гледат техните чавета, не щат нашите. На британски английски жаргон имат думичка за дете хулиганче - "CHAV" (идва от ***) - съвсем сериозно!

6

Анонимен

преди 11 години

Багажа исках да кажа

5

Анонимен

преди 11 години

We are now approaching London Heathrow пази баража.

4

fan

преди 11 години

eurochicago/2013/03/mvf-svetovnata-banka-stotitsi-bogati-i-miliardi-bedni/

3

Анонимен

преди 11 години

Като проучат и как да се огрнанични размножаването на *** да ни светнат и нас.И ниама да е лошо да си дадът малко зор,защото в противен случай,нищо добро не ги чака.Предварително благодарим.

2

Анонимен

преди 11 години

Като излязат от ЕС е най-доброто решение. За всички ще трябват визи.

1

haha

преди 11 години

Нека да има рестрикции за всички онези, които ще отидат да висят като сополи и чакат за помощи! Хората, които искат да работят и си плащат данъците и осигуровките, обаче нека не бъдат възпрепятствани!