485

ДА

преди 11 години

До 624и аз като теб

484

доказано

преди 11 години

Туркофилите до 1878г стават най - върлите русофили след тази 1878г.

483

умният

преди 11 години

Може ше ли Бойко да спре мераците на руската мечка и техният сателит -БСП? Не! Никой не може да ги спре, дори и самият Господ- БОГ!Тези на д 23 години двместо да мръзнат по митингите да си стягат куфарите , ако искат да живееят като хора. Моят е стегнат. Лошото предстои.

482

до Марко

преди 11 години

И аз мисля така.Друго-не смятам,че тази група хора трябва да определят бъдещето на цялата страна.Някакви там се събрали и решили нещо от името на няколко хиляди,ами другите няколко милиона?Кой им позволи да говорят от името на 6 700 000 българи?Време е компетентните институции в страната да се намесят.

481

Анонимен

преди 11 години

Пак старите номера с автобусите от провинцията. Някой протестиращ може ли да покаже билетче?

480

EU citizen

преди 11 години

Всичко това е платено с РУСКИ ПАРИ! Руснаците са си поставили за цел да разрушат българската държава и да заграбят черноморското крайбрежие. Затова исканията се променqт така - от протест срещу монополите стана оставка на правителството, сега е срещу президента, банките, властта изобщо. 10% процента български лу*пени са инструмент на чужда сила за поробване на България.

479

№1

преди 11 години

До ПРОТЕСТИРАМ! нова конституця нови правила

478

Марко

преди 11 години

Аз лично виждам хаос в тези протести, нямат един лидер, една група, която да ги обедини, дори не се събират на едно място... всичко се превръща в една групова разходка, която е смешна в моите очи. А лидерите на отделните групички още сега започнаха да дърпат чергата към себе си... Смешно и плачевно...това е положението в БГ.

477

Анонимен

преди 11 години

Основното ни желание да станем по-богати. Ние всъщност не сме бедни, но голяма част от парите ни отиват за издръжка на паразитиращи български граждани (***, турци, араби и ***). Към това трябва да се добавят и огромни и безнаказани кражби за милиони като тези на Ахмед Доган. Единственото решение на БСП и ДПС да се държат далеч от властта.

476

ПРОТЕСТИРАМ!

преди 11 години

САШО ДОНЧЕВ И СИНДИКАТИТЕ НЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАРОДА!НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА СПЕЦИАЛИСТИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОКОЛО НЕГО!

475

Мишо

преди 11 години

Като е национален протест на гражданите, кой им е осигурил платформите, откъдето да вият поставените лица, кой ги плаща тези разходи, народа ли? Да бе, да!

474

Ивайло

преди 11 години

ГЕРБ и никой друг който си мисли че зад всичко това не стоят БСП и ДПС значи е болен,а медйите само тъпотйи бълват ,явно държавата ни е неизличимо болна.

473

Левскар

преди 11 години

Тия дето ги дават по телевизията на мач ли отиват?

472

протестирам!

преди 11 години

АНГРЕЙ СЛАБАКОВ И НЕГОВАТА ТЕАТРАЛНА АГИТКА НЕ СА НАШИТЕ ЛИДЕРИ!

471

Можо

преди 11 години

И това ли е масовият национален протест....смешници, никой няма да ви се върже комунистическа ***... тия, които са отишли са баси балъцте, марионетки, кукли на конци....

470

Анонимен

преди 11 години

Много,ще ме извиняват журналисти,коментатори и протестиращи,но България е 6 млн. души.Не виждам тази бройка даже и на половина.Няма те да определят бъдещето на цялата страна.

469

сс

преди 11 години

Какъв протест излезли 50000 заблудени души ами останалите 7 млн. .Отново червената номенклатура се е задействала .Б.Б. и9м спря кранчето и стана твърде неудобен ,а въпроса е кой създаде монополите, пирамидите ......Луканов и кои са неговите последователи?

468

БПФ

преди 11 години

Победа,Народе ! Мутро-герберастката мафия трябва да бъде изметена !

467

Жожо

преди 11 години

Нещо няма един милион както се надявахте, няма и 50000 души....само ми развалихте разходката гномове ***. Подстрекатели, незнаещи какво искащи плебеи. Алексей Петров ви води за носовете, е сега разбрахте ли го....

466

Анонимен

преди 11 години

В МОМЕНТА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ЗАВЗЕМА СПРАВЕДЛИВИТЕ НИ ПРОТЕСТИ ОТВЪТРЕ.ПОЯВИХА СЕ ЛОЗУНГИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, ЦЕЛЯЩИ РАЗМИРИЦИ.