35

Анонимен

преди 11 години

Логото трябваше да бъде ЧАЛГА силиконова прос*титутка с обяснение колко милиона получава за това .

34

Символ

преди 11 години

Хубава идея, но като го погледнах за пръв път и ми заприлича на... яйце на очи :DТова по средата все едно е жълтъкът.

33

до 20 25 26

преди 11 години

И като се събуди какво стана?Краката бяха ли ти отвити и чаршафа беше ли ти влязъл в ***!Смени си дилъра защото ти продава *** и нещо получаваш халюцинации!

32

Анонимен

преди 11 години

Това е кич някакъв бе, това ще привлече повече от 25%, но да бъдем скромни все пак.

31

Анонимен

преди 11 години

Хубава картинка за 1,4 млн. лева !А за хората от ВМЗ остава да ядат лук и сол.За други пък има дюни и в Несебър и на Корал, те са разбира се от грабителите!А розовите приказки, са за пред избори и за оправдаване на милионите.

30

Osiris1001

преди 11 години

Елате при нас да се любувате на бетона по морето и на празните хотели в Банско! Ако не ви оберат то поне ще се напиете евтино!

29

Iv

преди 11 години

КАКВО ПАК МУ БЕШЕ НА СТАРОТО ЛОГО? ТЪКМО НИ НАУЧИХА С НЕГО!!! ИЗИСКАНО И ИЗЧИСТЕНО, НА ФОНА НА ТАЯ ШАРЕНА ШЛЬОКАВИЦА, която освен всичко друго би била и супер скъпа за печат и бродерия предвид стоте си цвята. отврат, пак някой лапна пари за своята бездарност.

28

Анонимен

преди 11 години

Картинката е доста футуристична малко пресилена ми се струва.

27

Анонимен

преди 11 години

Това със водни боички ли е рисувано, много е добро къде мога и аз да се науча на това постмодерно изкуство ?!

26

Пръъъ

преди 11 години

И без да са прахосвали държавни пари ръст щеше да има-изметта на Европа и Русия ще дойде на евтин,фалшив алкохол и китайски и турски сувенири и парцали!

25

Отвън

преди 11 години

мбухахаха

24

Отвън

преди 11 години

При положение, че съм го копувал навремето за за 98 000 паунда от един алкохолизиран бивш пилот, това мисля, че е прилична цена за продажба.Във Ванкувър има страхотни нощни вертепи, където гуляя да късно и се отдавам на перверзии които не мисля да споделям с *** като вас, за които е най-важно нощем след изморителния труд в някоя кюмурджийница, да се изтегнете до дебелата си хъркаща съпруга и да захъркате в тон.Впрочем как сте? Минахте ли границата от 300лв в заплатите?Позволявате ли си по някое парченце френско сирене Брю или наблягате още яко на сланината, лука и неизменната лютеница?

23

Отвън

преди 11 години

Оказа се, че има и че са цели трима, но после се оказа, че напущат.И напуснаха - важното е да подшушнеш нещо в точното време, на точното място и на точният човек.Сега съм необеспокояван от нищо.Предполагам, че момчетата ще си намерят работа някъде по специалноста - двама са завършили Харвард, а третия Кембридж...В Лондон оставих два апарта пълни с *** от България, мишки пълзящи в калта по разни ферми за жълти пенита, но за мен е важно, че си плащат всяка седмица.Всъщнос, ако трябва да бъда по-точен апартаментите бяха 3, но аз продадох моя в който живеех на цена 320 000 паунда.При положение

22

до 20

преди 11 години

Пак ли ти бе,куку?!!! Рейса на лудите караш,май?!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Символите, които изникват като спомен у туристи, посетили България:- Бутилка водка- Заголена *** плът- Бира/скара- Чалга- Още водка

20

Българин

преди 11 години

бранд, лого дестинация, ... няма такива думи в българския език.****О, неразумни и юроде ........Знаете го нали?

19

Анонимен

преди 11 години

кич...

18

Отвън

преди 11 години

Здравейте кукли!В момента съм в Британска Колумбия, ако въобще това нещо ви говори.Ширя се в 400 кв апартамент само по-топки, както се казва.В ръководното тяло съм на огромна корпорация, част от която е и бившата компания за която работих в Лондон.Тук съм нов - от 6 месеца и заплатата ми е първоначално 580 000 канадски долара годишно.Изтягам се до късно сутрин, после няколко телефонни обаждания до подчинените ми и след това ровене по нета за да си избера някоя по-шикозноспортна кола.Първото нещо което направих идвайки тук, беше да проуча има ли мои бивши сънародници работещи около мен.Оказа се

17

5

преди 11 години

Престъпни политици,мутри голи манекен-фолк-мутреси,бетон,въоражени грабежи...Това е РАЗПОЗНАВАЕМОТО лого на БЪЛГЪРИЯ.Да благодарим на ДС и СИК,и гравитиращите бандити към тях.И рекетиращи и убиващи лекари...

16

ХАРЕСВА МИ

преди 11 години

На мен ми харесва! Стои много добре на рекламни продукти. Само ме учудва това, че планините са сини а не зелени!