82

Анонимен

преди 11 години

до 106 щом искате да си присвойте чалгата взимайте си я заедно с певиците ЩЕ НИ ОЛЕКНЕ

81

Анонимен

преди 11 години

97 не се обаждай неподготвен

80

Реалист

преди 11 години

До 104 Искам да помогна. Чалга е турска дума и означава МУЗИКА

79

Анонимен

преди 11 години

До 100. Ако си стигнал до там че да си НЕчалгар ти дава самочувствие нещо не ти е наред според мен ;).

78

ДО 97

преди 11 години

97 и в Турция ли слушат чалга аз мислех че слушат турска музика имаш ли понятие какво е чалга

77

и аз така

преди 11 години

Аз се радвам, че има чалга. Тази помия кара младите да оглупяват, спъва развитието им, не се изграждат като специалисти, не се образоват. Така за платените позиции има по-малко конкуренция и въответно по-висока заплата и стандарт за мен. Така че, въпреки че не я слушам, тя ми пълни джоба, а и ми дава самочувствие на не-чалгар..:)))......................Подкрепям с две ръце!!!

76

Реалист

преди 11 години

До Чалгоман Бре човек току ми се струва че описа ирландските танци на Лорд оф дъ денс

75

Анонимен

преди 11 години

Културните софиняци понякога правят по селски изказвания и от дивите селяни. Не съм фен на чалгата, но не ми пречи. Чалга пееше кондьо.. тия новите песни не са толкова зле. И ако малко от малко знаете английски се замислете че чуждите хитове не са много по цветущи като замисъл

74

:)

преди 11 години

Аз се радвам, че има чалга. Тази помия кара младите да оглупяват, спъва развитието им, не се изграждат като специалисти, не се образоват. Така за платените позиции има по-малко конкуренция и въответно по-висока заплата и стандарт за мен. Така че, въпреки че не я слушам, тя ми пълни джоба, а и ми дава самочувствие на не-чалгар..:)))

73

Анонимен

преди 11 години

95 как го измисли това сравнение направо е за чудо и приказ

72

Анонимен

преди 11 години

българина като пусне телевизара си образува само нерви

71

Анонимен

преди 11 години

Не обичам чалга, но не обичам и сладолед! Бива ли да искам да се забрани производството му, 'щото е гаден и народа дебелее от него?

70

Анонимен

преди 11 години

прав си 87 всичките са за измитане и чалгата и Андрей и Иван и Карбовски

69

fdfd

преди 11 години

tazi baba nai-otpred naistina e grozna

68

Чалгоман

преди 11 години

при което на чалга-маниака му остава да направи две неща - да си съблече и ризата (оставайки по черни турски плетенячки, бели хавлиени чорапи Abibas, масленозелен панталон от пясъчна коприна още от абитуриентския и син мрежест потник в комплект с космати подмишници, нафъскани с Malizia, щот` ного лепи гаджетата, ей!), или пък да си вземе още едно пиене от бара, което е и основната идея на собственика на чалготеката. Идея на по-бавните мелодии е да успокоят страстите на дансинга (когато поразсъблечените мъже почнат да стават твърде агресивни), да помогнат да станат заварките и да насочат по

67

Чалгоман

преди 11 години

: яйцата на певеца или кокошката , дето подскача около него в малоазиатски ритъм. По-бързите мелодии трябва да предизвикват това поведение у комплексирания ***, което обикновено е скрито, но се отприщва след изпиването на втората чаша алкохол от гаражните фабрики в Бусманци. Обикновено води до ритмично подрусване на дансинга, викане, свиркане, пляскане с ръце, имитиране на позата на Христос от последните Му часове. Това пък, от своя страна, води до повишаване на нивото на адреналина, повишено циркулиране на тромбоцити, левкоцити, еритроцити и двете ракии, довеждащо до прегряване на тялот

66

Анонимен

преди 11 години

Трябваше селяните да си стоят на село

65

Чалгоман

преди 11 години

Не мога да не се изкажа по едно от четирите най-любими занимания (чалгата, семките, Ариана 2 литра и Нокия пета употреба) в живота на средностатистическия *** по оста Гурмазово Малко Чочовени Биримирци, както и на техните многобройни лелинчовци, тетки, калековци, балдъзи, учинайки, баджанаци и прочие роднини в София. А скоро и в други градове. Не дай, Боже.МУЗИКАТА.Мелодиите са сложни като Котешкия марш, невероятно трудни за изпълнение с духане в празна бирена бутилка и, най-вече изискват съсредоточеност, за да бъде уловена дълбоката философска идея за това, кое е в началото :

64

Анонимен

преди 11 години

и кога ще се оправи БЪЛГАРИЯ ДОКАТО ИМА ТАКИВА като номер 84

63

Анонимен

преди 11 години

В Пайнер има денонощен фолклорен канал по който върви изключително фолклорна музика.Значи сте против и фолклора ни и предпочитате мърляча джуджето шамар да възпитава децата ни с червения цвят на мензиса на жена му. Т.нар. критици като москов да направят нещо повече от тъпата им Улица, да кандидатстват и ако могат да спечелят и те.Що не видите колко други също печелят, като Иван и Андрей, Карбовски, и т.н.