265

Анонимен

преди 11 години

Догодина Обама ще покаже Голямата косматка, стига сте ревали

264

Една_от_БГ

преди 11 години

Едно мога да им призная на Герб - много са прости, но хитри. Оставят всеки скандал да се ошмули, ошмули, докато се овъргаля в приказки и съвсем се забрави, откъде всъщност се е тръгнало и в какво се състои скандалът. И така всеки скандал се претопява в следващ, и така през целия им мандат. Герб са носители на неграмотността, скандала, циркаджилъка. На тях им дай фамилиарничене, фатки, ритане по кокалчетата, ровене в джобове, смс-цъкане, сватбарски приказки на заседания на МС, пържоли и трупове.

263

ЯСНО Е

преди 11 години

ЯСНО Е ЧЕ ПОМАЧЕТО С КРИВАТА УСТА СЕ *** В НОВОГОДИШНАТА НОЩ. СЕГА ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ ВИНОВНИ, ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ ДАНС, ЧВРЪЦКО ПАЛАША И ДРУГАТА *** ОТ ГРОБАРИ . ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА ИМИДЖА НА ДЪРЖАВНИЯ главуняк. МАЙ ТОЗИ СЕ ОКАЗА ПОРЕДНАТА КАЛИНКА И СЕ ИЗДЪНИ ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН. СЕГА НА ЕКРАНИТЕ ЩЕ СЕ ПОЯВИ БОКО-МУТРИН И ЩЕ НИ РАЗСМЕЕ С ПОРЕДНАТА СИ ПРОСТАЩИНА. ВЕРОЯТНО ЩЕ НИ КАЖЕ ЧЕ ТУК Е БИЛ НЕГОВИЯ ЛЮБИМ ВИНЕТУ, СВЕТА ЩЕ СЕ УВЕРИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ МУТРИЗАЦИЯТА У НАС Е ИЗЦЯЛО ЗАВЪРШЕНА. СРАМ И ПОЗОР

262

РУМЕН221

преди 11 години

НАЙ-ПОСЛЕ...- АЗ СЕ ЧУДЕХ, КАК ЩЕ ДАДЕМ ПОВОД НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НИ ОКУПИРАТ..., А ТО БИЛО ТОЛКОВА ПРОСТО...- ОБЯВИХМЕ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ ЗА БЪЛГАРСКИ И (Само да не ни организират край тези планини български резерват)- СЕГА АМЕРИКАВЦИТЕ НЯМАТ ИЗХОД... ЩЕ ОБЯВЯТ ВОЙНА И ЩЕ НИ ОКУПИРАТ..., ЗА 50-100 ГОДИНИ... И ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ЩЕ ДОЙДАТ- И ПОНЕЖЕ НЯМАТ АДМИНИСТРАЦИЯ С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДА ОСТАВЯТ... ГЕРБ ДА НИ УПРАВЛЯВА ЗА 50 ГОДИНИ...- ХА, НАЗДРАВЕ... И ДА НИ Е ЧЕСТИТО.... НОВОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ...!( В новата ни родина Резервата Аспен!!!)

261

гагарина раздувка

преди 11 години

Красиво и модерно нали Пампоров Добре че не си сложил Аляска!Тогава освен слугиня от психичното здраве трябва да стана и зъболекарка Освен в точните съм по-добра и в естествените науки! Но което е факт дори корейски спецдресьор не може да ме наккара да тичам сутрин 15 км от любов към---една целувка без няколко милиона-ти също нали?Успокой сега хакерите че още не съм станала рускиня словачка и македонка

260

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ и гафове . ха ,ха , ха сефте циркаджии са си били и като циркаджии ще си отидат на лято

259

kireza

преди 11 години

Заглавието е неправилно - фалът не е на Плевнелиев а на тези,които са подготвили клипа!!!Но аз подозирам че Дянков е платил за този гаф,нали янките ни го пратиха - сега ще ни обвинят в агресивни намерения по отношение на щатите и ще ни обявят "безполетна зона".....Прави са хората - щом искаме планините им плащаме 16 трилиона и са наши!!!:))))))))))))))))))

258

Очаквайте

преди 11 години

29.Декември - Край Созопол откриха фалоса на бог Приап 31.Декември - Президента отсече: Колорадо си е наша Очаквайте НА ЖИВО - ПРЯКО: ЧЛЕНЪТ НА БОРИСОВ - предложение за паметник на ГЕРБ.

257

Боко

преди 11 години

Имам 3 въпроса1.Защо президента е седнал ?- от уважение към българския народ , пенсионерите или му тежи заплатата.2. Защо е библиотека ?- прочел е всички книги или се крие на тъмно там?3.Защо не прочете словото си на и английски ?- по вина на БНТ или го нямаше написано ?

256

Тошко

преди 11 години

Ще има ли оставки в БНТ за допуснатия гаф с "фотосите излъчени по време на новогодишното приветствие на президента Плевнелиев"? До кога ще чакаме - минаха 2-3 дена!

255

madchemist

преди 11 години

Аз и жена ми живеем от известно време в Колорадо. Смешното е, че преди около месец тя пусна едно писъмце точно за тази снимка от въпросния сайт на балкантурист ( и съм сигурен, че не е била единствента).... е виждате кой какви мерки е взел по въпроса. Та седя си аз... гледам новогодишното приветствие на новия президент и изведнъж тази картинка.... някак се почувствах много горд :))))) стана ми едно мило едно родно.... викам си хем съм емигрант хем тази снимка представя красотите на родината :)))

254

Алекс

преди 11 години

Здравейте готинки , поздрави от Англия.Речта на президента беше много хубава и според мен , такава каквато не беше на Петър Стоянов и Георги Първанов, а за лошата комбинация зад кадър, трябва да има персонална отговорност А НЕ КОЛЕКТИВНА , има директори на продукция, редактори и куп хора в ТАЗИ телевизия, който е време да си напишат имената и поемат отговорността за допуснатата грешка.В такъв момент се казва , АЗ г-н Х -сгреших , и поставих президента в неловка ситуация, подавам ОСТАВКА.

253

Анонимен

преди 11 години

"Грешката беше хваната веднага от потребители на социалните мрежи и предизвика бурни дискусии."Що не купонясвате бе, ***, ами сте зяпнали в телевизора на Нова година. Сега ще плащаме авторски права на Аспен

252

Анонимен

преди 11 години

Словото на президента си беше добро, по-различно и по-интересно. Излезе от клишето, което гледахме още от времето на Тато.Вината му за гафа със снимката е дотолкова, че и в президентството явно са се намърдали калинки.

251

Продадена ли е ?

преди 11 години

Е как България няма граници ,Затова ли нямаше химн ???

250

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев е достоен за уважение!Речта беше чудесна!

249

s

преди 11 години

най-големия гаф е че тоя *** го сложиха президента колкото до снимката в бнт е пълно с млади високо образовани експерти-парашутисти в президентската администрация и там е същото синчета на наши хора,те утре може да объркат че бг дори не е в европа. калинкииии и на тия се надяваме да водят страната към добро, да ама не

248

888

преди 11 години

До do 888 ТОЙ ТВОЯ ЦЯЛО МОДЕРНО ИЗКУСТВО БЕ,ЩО НЕ ГО ЗАВРЕШ НА ГЕРБ И НА БСП И НА ДПС ,РЗСЕ,АТАКА,КУНЕВА ОТ ЗАД, ПА ДА ГИ ТУРИМ НА МАЙНА ИМ РАЙНА И *** Г''''''''З

247

666

преди 11 години

До Анонимен тЕ ПЛЮСОВЕТЕ ГИ СЛАГАХА ХОРАТА КОИТО ИМАТ ОЧИ ,АМА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СЕ НАС*АХА И ГИ Е СТРАХ ВЕЧЕ ЧЕ СТАНА ОЧЕБИЙНА РАБОТАТА,А ЕВРОПА ГЛЕДА.НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО ВЕЧЕ ЧЕ ОТ 23 ГОДИНИ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА БАДЖАНАЦИ И БЪРКАТ В ЕДНА КАЦА И СЕ*АТ В ЕДНО ГЪРНЕ.ТАКА ЧЕ АНОНИМЕН ВЪРВИ РАЗДЕЛЯЙ ХОРАТА В БОЦВАНА ЩОТО ТУК БАЛАМИТЕ СЕ СВЪРШИХА.

246

Анонимен

преди 11 години

Речта,идеята на плевнята и пи ар-ите (личен състав)беше 1:1 с тази на Путин,прегледайте записите и ще видите,че не само Аспен е проблема