233

outlaw

преди 11 години

Просто момче можеше да си спечели повече фенове ако беше отказал хонорара , има един лаф хвърли зад теб за да намериш пред теб .

232

anonimen

преди 11 години

хлапето не иска празно...а? тоя няма вече да го поканят

231

Българка

преди 11 години

Постъпката му е супер грозна и дори не си заслужава коментар. Призовавам всички да бойкотират Криско, да не му слушат песните, да не танцуват на тях по клубовете и дискотеките, нещо повече, освиркайте ги когато ги чуете. Нека този рапър си иде там от където е дошъл и никой да не си спомни за него. Това ще бъде най - голямото наказание за него.

230

Анонимен

преди 11 години

Дрискоооо, че краднеш Гоуфо, ааа...

229

Анонимен

преди 11 години

Щом е за благотворителност, ми откажи го тоя хонорар бе. Ти ВЕЛИКИЯ Криско не можеш да изпееш 5 песни без заплащане за едно умиращо дете с надежда за живот.Къде е коментара на организаторите? Четох в друг сайт тяхния коментар-те не са успяли да съберат хонорара му,защото хората които са очаквали са били много по-малко, но са му обещали да му се разплатят с ЛИЧНИ средства след събитието... и да Ви кажа съм по склонен да вярвам на тях, а не на ПР-чето....

228

skunka

преди 11 години

Това не му е за първи път.В София също имаше повод за благотворителен концерт,но ДРИСКО каза,че без кинта не пее.Тогава едно 16 годишно момиче го пита ще пее ли за 2 лева..ДРИСКО,АЛЧЕН ТИП СИ БРАТО,не забравяй хората,които ти изкарват хляба.Но кво да говоря,ДРИСКО не СТРУВА,очаква се същото и за феновете му.ДРИСКО е най-калпавият рапър,който съм виждал,след 100 КИЛА ;)

227

Анонимен

преди 11 години

благотворително, значи че парите не отиват за теб. Какво има да се коментира тук.

226

"Хейтър"?

преди 11 години

Всъщност набедения "музикант" е по-малкото зло в случая. В България благотворителност в чист вид няма. Щом се спомене тази дума, знайте че зад кампаниите стоят хора, които искат да се нагушат. Събират се от концерта 20 000 например, 1500 максимум се дават на детето, останалото го лапат организатори и "музиканти". Е, сега организаторите просто не са искали да делят.

225

Темерут

преди 11 години

Защо никой не каза браво Криско ли? Ами, 1-во заради малоумната реклама в която се е съгласил да участва, и 2-ро заради такива *** прояви, като тази! Каквито и да ги разправя ПР-ът му, истината си лъсна: Гладен Криско благотворителност не прави! И, този е една звиздъъъ...

224

Анонимен

преди 11 години

***.

223

Nox

преди 11 години

256 АнонименАбсолютно! Народа си го е казал: 'Лошият човек е като въглена, ако не успее да те изгори, то ще те очерни!' Трагичното е, как българите се хващаме на подобни долни номера на селски тарикати! Те са направили мръсно на болното дете, а не смешното 'рапърче'...

222

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам за кво толкова се вдига шум около някакъв Крисконе съм фен (по - скоро съм антифен) на въпросния човек, но при положение че са му обещали хонорар, а не му е платен да не се сърдят тогава от такова отношениеВиновни са организаторите на събитието ,които явно са се поциганили да му дадат обещаната сума и после веднага обаче се почва"ама как може да е тооооолкова алчен и безочлив...."" оле и искал пари на благотворителен концерт...баси и свинята.... "Пак казвам не съм фен на това човече, падна ми доста в очите с онази спорна реклама по ТВ но той си е име вече е известен и според мен организаторите са го поканили за да привлече хора към събитието и да пее , т.е. да им свърши работа. А по нашите географски ширини много пъти пропускат факта, че работата трябва да се заплаща...Когато някой дойде в къщи да ремонтира бойлера например, ти му плащаш, когато отидеш в магазин ти си плащаш, съответно и когато някой ти прави весело също трябва да му платиш. Да обаче в *** разбиранията за музикантите са меко казано ориенталски(с малки изключения трябва ми свири това което искам, да стои нахилен като ***, да е забавен и не стига че се забавлява цяла вечер ами сега и пари иска)Криско ( или който и да било ) не е длъжен да откликне на такава кауза, не е длъжен да дарява труда си безплатно защото някой е решил да събира пари за някой друг. След като са го извикали да пее значи са се съгласили с неговите условия и след като са се съгласили с неговите условия значи организаторите трябва да поемат вината за тая простотия а не въпросния Криско....

221

ЯЗВАТА

преди 11 години

Поредната бездушна звезда. Да си звезда не е само да имаш почитатели , трябва да си личност , да даваш пример на твоите фенове , а не да "ДЯЛКАШ БЯЛО" и да се мислиш за голям играч , както пее Дриско !!!

220

Иван

преди 11 години

Нямам сили да чета всичката бълвоч тук, но ми направи впечатление , че има някои коментари, за които някак си мисля, че ги е писал тоя измислен PR. Какъв PR си ти пич ? Последната седмица наговори куп глупости. Драйфа ми се, като чета излянията ти. Освен това един десетокласник ще напише по-стойностно писмо. Има си елементарни правила, по които се води комуникация с медии, но ти си далеч от тях. А тоя измислен *** КРИСКО днес е тук утре мишкува. Прекалено много му обръщате внимание.

219

Az

преди 11 години

Криско,много си зле човек,ако съм на твое място,1-во -няма да мога да погледна себе си в огледалото ,2-ро-няма да мога да погледна хората.*** като си на 2 кантара,к'во ти пука,че детето,било болно..Много низко..повръща ми се...

218

:/

преди 11 години

Криско да вземе да си уволни PR-a. Полследствията от такова поведение може да предвиди и дете. Относно писмото,което е цитирано по-горе- Господин Иванов, вече повече от 20 год. всякакви нагли и безочливи господа ни навират в очите колко много са направили за нас и колко сме неблагодарни ние българите, че не им казваме "Браво!". Народът ви напомня- по делата ще ви познаем не по думите! Колкото до хонорара щом е за кауза не е трябвало да прави "отстъпки", а да се откаже напълно и доброволно.

217

Анонимен

преди 11 години

Едно е да подкрепиш кауза и да отидеш някъде с мисълта защо го правиш ,съвсем друго е да те наемат срещу заплащане . Отиваш и разбираш ,че пари няма ,че се държат обидно с теб ,а накрая ти правят и обиден PR в медиите ,че си негодник ,защото не си направил нещо без пари... Аз ако съм на него ,ще ги съдя за пропуснати ползи!

216

SF

преди 11 години

Какъв рапър е, 50 % от текстовете му са откраднати от "Ъпсурт"

215

Анонимен

преди 11 години

Тръгнал си заради отношение... Смотан, алчен PR. Какво отношение бе, като става въпрос за кауза! И да го псуваха пак е трябвало да пее - не заради "организаторите", а за това момче, което има нужда от помощ! Отстъпка направил, защото било благотворително! Всичко в името да стане звезда! Дори и да не става въпрос за пари такъв човек не може да бъде "звезда". Криско завинаги ще бъде белязан от това, което е направил. Аз поне вече винаги ще гледам с отвращение на него!

214

kamyk

преди 11 години

А бе не го съдете момчето то за него е нормално,а как да работи без пари та било и за нещо свято!ПО-СВЯТО ОТ ПАРИТЕ за него няма!?!А грешка има амфетки.