132

Анонимен

преди 11 години

100г управление на социалисти ... на срещата Меркел пак е забравила да завърже каишката на банкянската *** дето и се бута да и е домашен любимец. И естествено мърсотията е сега навсякъде.

131

Анонимен

преди 11 години

Европа отпуска пари за неща които са от полза за Европа като цяло. С други думи за пътища , образование ,интеграция на малцинства и пр. Боко си е харесал пътищата ,защото от там най- много се краде и за другото не мисли . А покрай това забравя и ,че държавната хазна не може да се пълни само от данъци и глоби. Трябва да има и някакво производство. Само че такова няма ,защото има огромна корупция ,която пречи на бизнеса и хората масово фалират. Това не е държавническо мислене ,а такова на мафиот!

130

ФАКТолог

преди 11 години

Най-изпечения ***** ---Л Ъ Ж Е Ц--- *****в цялата история на майка България...от Аспарух до наши дни!

129

Анонимен

преди 11 години

ТОЙ НЕ Е СЛЪНЦЕ А МРАК

128

Анонимен

преди 11 години

НАБЛИЖАВА И ТВОЯ ЗАЛЕЗ-ЮЛИ 2013 Г

127

Всички сме зад теб

преди 11 години

Не се страхувай от Станишев и от Путин, пожарникарю! Всички сме зад теб на изборите. За да те изритаме!

126

Това нещо на снимкат

преди 11 години

Вижте това нещо на снимката. Речниковият му запас не е повече от 15-20 думи. Ползва самобитна стилистика въпреки, че е полиглот. Да оставим на страна мутренското му минало. За наша зла участ то успя да ни опростачи за три години, търкаляйки се по телевизиите с ножици и ленти в ръце и на края фалира държавата. Днес, всяка негова дума отвращава публиката. Не може един еталон за простотия да бъде премиер, дори на България. Искате ли догодина да му бием шута ?

125

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за 138 много точно казани думи

124

кога ще се гръмне?

преди 11 години

21.11.1937 - Адолф Хитлер открива първия аутобан в Германия.30.04.1945 - Адолф Хитлер се гръмва!Въпросът е, кога пожарникарят е "открил" първата отсечка магистрала в България и кога ще се гръмне?

123

Анонимен

преди 11 години

Парите по Схемата не трябва да се предоставят на публични организации, които управляват държавна земя и не извършват по никакъв друг начин земеделска дейност, е записано още в доклада на европейските одитори.СЕПП е схема, която е проектирана за подпомагане на новите страни членки, сред които и България. По нея през миналата година са били разплатени 5 млрд. евро (за селскостопански производители от 10 държави от ЕС).При прилагането й обаче има някои съмнителни практики, отбелязват от Палатата.Според анализа един от основните проблеми е липсата на ясно дефинирани бенефициенти, което позволява плащане, включително и за агенции за недвижими имоти или ски клубове, които нямат нищо общо със селското стопанство и земеделската дейност

122

тотален провал

преди 11 години

Преговорите по бюджета на ЕС в Брюксел бяха предварително програмирани на тотален провал. Зарази участието на пожарникаря!

121

вентилатор

преди 11 години

Пожарникарю, когато хвърляш ла*на срещу някого, внимавай, защото срещу теб има вентилатори!

120

сещаш се какво те ча

преди 11 години

Пожарникарю, скоро ЕТ герб ще падне от власт и сигурно се сещаш какво те чака! Намери си як адвокат!

119

Правилно!

преди 11 години

Как се казва автомобила на другаря Борисов?Правилно!Ускорител на елементарни частици!

118

Тиква

преди 11 години

Докога медиите ще ни занимават с този човек и изказванията му?!Мръзна ми да ни промиват мозъка с Борисов!Няма по-гаден "политик" от него! Дойде на власт на бял кон с лъжата, че ще оправи нещата, а за близо 4 години прави само едно - прикрива кражбите на предишните и лъже, че няма пари и че не бил фокусник да намери пари...Ами който иска да му вярва и да се примирява, че няма пари.Никога няма да гласувам за ГЕРБ!Няма да гласувам и за БСП, ДПС, СДС, Кунева или Атака.Ще чакам по съвест

117

Анонимен

преди 11 години

До 132Влизал ли си в тоалетна на магистрала в Германия или Австрия и знаеш ли през колко км има такива?Знаеш ли че там почти навсякъде има огради по магстралата а на някои участъци има подгрев през зимата против замръзване?Влизал ли си в тоалетна на магистрала в БГ?

116

До122

преди 11 години

Точно такива като теб са реваншистите. Тодор Живков каза....... това което построихме за 45 г сега не могат и да го боядисат.

115

Анонимен

преди 11 години

131Като не помниш, не се обаждай. Аз съм свидетел на онова време и един пикльо като теб да ми обяснява че трябва да забравя какви *** бяха БКП/БСП и сега д ами ги хвали е направо нагло !

114

ДО 127

преди 11 години

ЩОМ ПОМНИШЖ ТЕЗИ НЕЩА, КАК СЕ ПРИМИРЯВАШ С ФАКТА БИВШ КОМУНИСТ И МУТРА ДА ТЕ УПРАВЛЯВА. И ТО ТОЛКОВА *** ?

113

Анонимен

преди 11 години

До 130Или не си излизал извън БГ или...неам думиКогато фактите говорят и боговете мълчат!